| ||||
|
|
#1 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Ali Kabaş İlteriş Tekin Dougall Stewart Cengiz Karabeyaz Andrew Soh GENEL ORTALAMA 4.DFC Fotoğraf Yarışması 1.Murat Divrikli 2. Hüseyin Kocagöz 3.Bülent Acun DFC Yönetimi Sponsorlarına Teşekkür Eder. Discus Fun Club Yönetimi
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Dereceye girenler öncelikli olarak katılan arkadaşların tümünü tebrik ederim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Yöneticisi
|
Evet sevgili Dfc'liler, sizleri için hazırladığımız 4 şampiyona, sonuncusu ile beraber bugün neticelenmiştir...
Öncelikle bu 4 yarışmaya iştirak ederek sosyal birliktelik adına, medeni cesaretlerini kullanarak katılan değerli katılımcılara, sevgili jüri üyelerimize sonrada bizlere vermiş oldukları ödüllerle destek olan saygı değer sponsorlarımıza teşekkürü borç bilirim. Düzenlemiş olduğumuz bu 4 yarışmada amacımız ülkemizdeki discus sever kitlenin, bu tür faliyetlere göstereceği ilgiyi tartmak, fotoğraf çekebilme becerisi olupta discusu olmayan amatör discus meraklılarına bir nebzede olsa discus sevgisini tattırmak ve camiaya dahil olmalarını sağlamaktı. Elde ettiğimiz verilere baktığımızda, her nekadar ülkenin en büyük ödüllü ve bol katılımlı discus fotografı yarışmasını yapmış olsakta katılımın ve bu tür organizasyonlara iştirak etme bilincinin tam olarak oturmadığını üzülerekte olsa görmüş bulunmaktayız. Bu durum elbetteki bizim azmimizi, şevkimizi kırmamıza asla etken olmamış aksine bu eksiklikleri zamanla gidererek daha bilinçli, cesaretli, özverili discus severleri görmek, onlar için daha büyük projelere imza atmak hedefimiz olmuştur.. Bu 4 etaplı yarışma zinciri bir nevi bizler için ileriki büyük projelerimiz için antreman mahiyetinde olmuştur. Discus Fotoğrafı yarışmamıza devam edip etmeyeceğimiz ise, ilk Yönetim Kurulu toplantımızda kararlaştırılıp formatında, ödüllerinde, jürisinde belki bağzı değişiklilerle bir 4 etaplı yarışma halkası olarak sizlere sunulabilir... Şu an itibari ile bu kararın netliği olmadığı için sonraki yarışmanın tarihini malesef sizlere veremiyorum.. Umarım bizlerin çabalarını, uğraşlarını ilerleyen dönemlerdede boş çıkartmazsınız, hepinize saygı ve sevgilerimle...
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum...
İnşallah derece alan bu kaliteli üreticilerin ürettikleri kaliteli balıkların yavrularında aynı kalitede yerli üretim olarak bu platformada boy gözterdiklerini ve yaptıkları güzel dereceleri görürüz.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Katılan ve derece alan tüm discus sever dostları tebrik ederim.
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Dereceye giren arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.
|
|
|
#8 |
|
Merhabalar, Beni ve yarışmaya katıldığım balığımı 1. lik ödülüyle onurlandıran çok değerli DFC ailesine ve jüri üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,Bu ödül benim discus üretimimdeki azmimi artırdığı gibi çalışmalarımdaki tüm yorgunluğumu da gidermiş oldu.Bundan sonraki çalışmalarımla DFC ailesine bir nebze katkım olursa bundan mutluluk duyarım,Hepinize sevgi ve saygılarımla.
|
|
|
#9 |
|
Tebrik mesajı yazan arkadaşlarıma da tek tek teşekkürler ediyorum,sağolun var olun.
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Türk discusculuğunu en iyi seviyeye getirmek için kaliteli türleri getirip bizlere tanıtan saygıdeğer Murat DİVRİKLİ abimizi ve diğer dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.
|