Discus Fun Club

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Geri git   Discus Fun Club > DİSCUS FUN CLUB HAKKINDA > Duyurular

Seçenekler Stil
Alt 17-08-2009, 15:06   #1
Tamer
Forum Yöneticisi

Tamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation DFC Türkiye'nin İlk Resmi Discus Club'ü

Sevgili Discus Fun Club Üyeleri ve discus sevenler,

Bildiğiniz gibi DFC 1,5 yıldır sizlere ortak bir buluşma adresi, bir çatı olmakta, camiamıza ev sahipliği yapmakta ve yeni discus sevgisi ile dolan dostlarımıza bilgi verip, bu bilgileri tecrübeli üyelerimizin aktarmasına olanak sağlamaktadır.

Hiç bir kişisel hırs ve ego ile kurulmamış olan DFC başlangıç günündeki amaç ve ilkelerini nihayet bu gün Türkiyenin İlk ve Tek Resmi Discus Clubü olarak perçinlemiş ve Kurumsallaşma yönünde büyük bir adım atmıştır.

Bu günden sonra herzaman yaptığımız gibi Ülke Discus Hobiciliği çıtamızı daha yüksek seviyelere çıkartıp Kurumsal kimliğimizin gerekliliklerini yerine getireceğiz.

Bu duruma göre, çok kısa bir zaman zarfında Tüzüğümüz ve DFC CLUB üyesi başvuruları için bildiri yayınlanacaktır, Saygı ve Sevgilerimle.

Tüm DFC Ailesine ve Discus Camiasının bilgilerine Arz Ederim.

Kurucu Üyeler:

Tamer Doğan
Erdal Öztürk
Selçuk Ölmezcan
Ali Ağır
Vedat Yılmaz
Ali Cüneyt Birol
Kağan Menekşe
Bora Temel Küçükcelep

Geçici Yönetim Kurulu:

Adı ve Soyadı: Görev Unvanı:

Tamer DOĞAN : Yönetim Kurulu Başkanı

Erdal ÖZTÜRK : Yönetim Krl.Bşk.Yrd.

Selçuk ÖLMEZCAN : Genel Sekreter

Bora Temel Küçükcelep :Muhasip

Ali Ağır : Eğitim Kültür Halkla İlş. Sekreteri
Tamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 15:16   #2
Discusmania
Forum Yöneticisi

Discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Discus camiamıza hayılı olsun, discusa ilk başladığımki heyecanı içimde aynıyle hissediyorum, hep birlikte Ülkemiz discus çitasını yükseklere taşımak için dernekleşmek gerekli idi , artık Türkiye'mizin bir resmi discus derneği var, ne mutlu bizlere.

Sponsorluk Bilinci (Mutlaka Okuyunuz !!!)

Yazışmalarınızda güzel ve düzgün Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.

Discus hobisinin ülkemizde gelişmesini ve Ülkemizin adının da uluslararası platformda duyulmasını istiyorsan taşın altına elimizi koyup , DFC kulübe üye olalım.
Discusmania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 15:20   #3

Discus camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Allah daha güzel günler görmemizi nasip eder inşallah.Emeği geçen herkese teşekkürler.Saygılar...
Alt 17-08-2009, 15:38   #4

Hayırlısı olsun böyle güzel gelişmeler sevindirici.... olması gerekende buydu Hızla ilerliyoruz aynı hızda yola devam çok sevindim..
carisma2234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 15:43   #5

Gurur duydum. Emeği geçen herkese ve tüm DFC üyelerine sonsuz teşekkürler...
Alt 17-08-2009, 15:52   #6
umutcutuk
Moderatör

umutcutuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tüm discus camiası ve DFC için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim....

Sponsorluk Bilinci (Mutlaka Okuyunuz !!!)
umutcutuk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2009, 13:26   #7

Standart Durmak Yok Yola Devam

Başlık slogan gibi oldu ama biz diğerlerine benzemeyiz. Kadim dostum eline aldığı işi yarım bırakmaz. Daha büyük başarılar beklemek hayalperestlik olmaz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum.
hasan_ozgur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2009, 15:18   #8

Bu arada merak ettiğim bazı konular hakkında sorular sormak isterim:

1-Öncelikle Klüp olamayacağı için Dernek niteliği alacak tüzel kişilik olacaktır.Bu durumda Derneğin isminde Klüp kalacak mı?Kalması düşünülüyorsa Mülki İdare Tüzük ve İsim tescili kabul edecek mi?

2-Discus Fun Club İngilizce bir isim olmakla beraber;

Kayıt ve yazışma dili
Madde 31- Dernekler, defterlerinde ve kayıtlarında ve Türkiye Cumhuriyetinin resmi kurumlarıyla yazışmalarında Türkçe kullanırlar.

İngilizce isim olarak Mülki İdareye Tüzük kabulü ve İsim tescili yaptırılabilinecek mi?Yoksa Derneğin ismi ne olarak düşünülmektedir?

3-Tüzük taslağı hazır mı?Hazır ise paylaşılmasında sakınca var mı?

4-Genel olarak Derneğin Politikası ne olacaktır?Amacı nedir?Amacını gerçekleştirmek için uygulanacak metodlar(izlenecek yol) ne olacaktır?

5-Dernek üyelik başvurularının kabulünde herhangi bir özel durum Dernek kurucuları tarafından aranacak mıdır?Bu durum Kanunlarla sabit olan; Fiili Ehliyete sahip ve ilgili maddelerin dışında keyfi uyugulanacak mıdır?

Elbette bazı ham bilgiler mutlaka mevcuttur.Kurucu üyeler ile bunlar görüşülmüş olmalıdır düşüncesiyle sormaktayım.Bunları tartışabilirsek ortak paydada daha gelişme sağlayabiliriz görüşündeyim.
Alt 18-08-2009, 15:33   #9
Tamer
Forum Yöneticisi

Tamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle dünden beri beni telefonla arayıp hayırlı olsun mesajlarını ileten sevgili discus sever dostlarıma ve burada sevincimize ortak olan siz değerli arkadaşlara teşekkür ederim.

DFC kuruluşu ile bir dönemi başlatmış, bu gün ise yepyeni bir dönemin açılışını yapmıştır, bu Türk discus hobiciliği için miladi bir gündür...

Hepimize tekrar hayırlı olsun...

Alıntı:
Bora Ünver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada merak ettiğim bazı konular hakkında sorular sormak isterim:

1-Öncelikle Klüp olamayacağı için Dernek niteliği alacak tüzel kişilik olacaktır.Bu durumda Derneğin isminde Klüp kalacak mı?Kalması düşünülüyorsa Mülki İdare Tüzük ve İsim tescili kabul edecek mi?

2-Discus Fun Club İngilizce bir isim olmakla beraber;

Kayıt ve yazışma dili
Madde 31- Dernekler, defterlerinde ve kayıtlarında ve Türkiye Cumhuriyetinin resmi kurumlarıyla yazışmalarında Türkçe kullanırlar.

İngilizce isim olarak Mülki İdareye Tüzük kabulü ve İsim tescili yaptırılabilinecek mi?Yoksa Derneğin ismi ne olarak düşünülmektedir?

3-Tüzük taslağı hazır mı?Hazır ise paylaşılmasında sakınca var mı?

4-Genel olarak Derneğin Politikası ne olacaktır?Amacı nedir?Amacını gerçekleştirmek için uygulanacak metodlar(izlenecek yol) ne olacaktır?

5-Dernek üyelik başvurularının kabulünde herhangi bir özel durum Dernek kurucuları tarafından aranacak mıdır?Bu durum Kanunlarla sabit olan; Fiili Ehliyete sahip ve ilgili maddelerin dışında keyfi uyugulanacak mıdır?

Elbette bazı ham bilgiler mutlaka mevcuttur.Kurucu üyeler ile bunlar görüşülmüş olmalıdır düşüncesiyle sormaktayım.Bunları tartışabilirsek ortak paydada daha gelişme sağlayabiliriz görüşündeyim.
Bora hocam sorularınıza kısaca cevap vermek isterim,

DFC Dernek statüsünde kurulmuştur, tüzüğümüz ilgili merciler tarafından onaylanmıştır, defterlerimiz tasdik edilmiştir.

Diğer aklınıza takılanları tüzüğümüzü yayınladığımız zaman görebileceksiniz, şuan forum ana sayfamızda teknik bir çalışma yapmakayız, Tüzük ve Üye başvuruları için ayrı bölümler hazırlamaktayız, bir kaç güne hazır olacaktır...
Tamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2009, 15:38   #10

Tüzük Mülki İdarece kabul edildiyse işlem bitmiş demektir.Tekrar hayırlı olsun.İlk açıklamada bu yoktu.Ya da ben gözden kaçırdım.

Dernek ismi DFC (Discus Fun Clup) olarak mı kabul edildi Mülki İdarece?Diğerlerini artık okuruz da bunu merak ettim şimdi

Seçenekler
Stil