| ||||
|
|
#1 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Sevgili Discus Fun Club Üyeleri ve discus sevenler,
Bildiğiniz gibi DFC 1,5 yıldır sizlere ortak bir buluşma adresi, bir çatı olmakta, camiamıza ev sahipliği yapmakta ve yeni discus sevgisi ile dolan dostlarımıza bilgi verip, bu bilgileri tecrübeli üyelerimizin aktarmasına olanak sağlamaktadır. Hiç bir kişisel hırs ve ego ile kurulmamış olan DFC başlangıç günündeki amaç ve ilkelerini nihayet bu gün Türkiyenin İlk ve Tek Resmi Discus Clubü olarak perçinlemiş ve Kurumsallaşma yönünde büyük bir adım atmıştır. Bu günden sonra herzaman yaptığımız gibi Ülke Discus Hobiciliği çıtamızı daha yüksek seviyelere çıkartıp Kurumsal kimliğimizin gerekliliklerini yerine getireceğiz. Bu duruma göre, çok kısa bir zaman zarfında Tüzüğümüz ve DFC CLUB üyesi başvuruları için bildiri yayınlanacaktır, Saygı ve Sevgilerimle. Tüm DFC Ailesine ve Discus Camiasının bilgilerine Arz Ederim. Kurucu Üyeler: Tamer Doğan Erdal Öztürk Selçuk Ölmezcan Ali Ağır Vedat Yılmaz Ali Cüneyt Birol Kağan Menekşe Bora Temel Küçükcelep Geçici Yönetim Kurulu: Adı ve Soyadı: Görev Unvanı: Tamer DOĞAN : Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÖZTÜRK : Yönetim Krl.Bşk.Yrd. Selçuk ÖLMEZCAN : Genel Sekreter Bora Temel Küçükcelep :Muhasip Ali Ağır : Eğitim Kültür Halkla İlş. Sekreteri
|
|
|
#2 |
|
Forum Yöneticisi
|
Discus camiamıza hayılı olsun, discusa ilk başladığımki heyecanı içimde aynıyle hissediyorum, hep birlikte Ülkemiz discus çitasını yükseklere taşımak için dernekleşmek gerekli idi , artık Türkiye'mizin bir resmi discus derneği var, ne mutlu bizlere.
Yerli malı kullan, istihdama katkıda bulun. Erdal ÖZTÜRK / TRABZON www.turkdiscus.com Sponsorluk Bilinci (Mutlaka Okuyunuz !!!) Yazışmalarınızda güzel ve düzgün Türkçe kullanmaya özen gösteriniz. Discus hobisinin ülkemizde gelişmesini ve Ülkemizin adının da uluslararası platformda duyulmasını istiyorsan taşın altına elimizi koyup , DFC kulübe üye olalım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Discus camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Allah daha güzel günler görmemizi nasip eder inşallah.Emeği geçen herkese teşekkürler.Saygılar...
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Hayırlısı olsun böyle güzel gelişmeler sevindirici.... olması gerekende buydu Hızla ilerliyoruz aynı hızda yola devam
çok sevindim..
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Gurur duydum. Emeği geçen herkese ve tüm DFC üyelerine sonsuz teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
|
Tüm discus camiası ve DFC için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim....
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
|
Hayırlı olsun son derece sevindirici bir haber.Özellikle kurucu üyelerden Cüneyt Beyin işin içinde olması çok çok artı bir durum görüşündeyim.
Başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
|
Tüm Discus camiasına hayırlı olmasını dilerim.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Hayırlı olsun hepimize. Niçin kurucu üyeleri 7 kişi ile sınırlı tuttunuz? Eminim ki daha fazla arkadaş evrağını yollar kurucu üye olurdu. 7 kişi yeterliydi demeyin hiç
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
|
Çok güzel bir haber.
Türk diskusu adına önemli bir adım. Umuyorum dernekleşme daha fazla bölünme değil aksine bu çatı altında tam bir birleşmeyi de beraberinde getirir. Tüm kurucu üyeler bu hobiye önemli katkılar yapmış değerli arkadaşlar. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
|