| ||||
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Eline sağlık Efe... Nihayet bir kaç fotoğrafta kendimi görebildim
|
|
|
#3 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Efecim eline sağlık çok güzel kareler çekmişsin, saol...
Tamer Doğan Edirne Club Üyelik Başvuru Belgesi Seri İlanlarda Yeni Düzenleme Hakkında Konu Tamer tarafından (27-10-2008 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
Efe ellerine sağlık, dostları en azından fotoğraf aracılığı ilede olsa görme fırsatı tanıdığınız için hepinize teşekkürler.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Yapılan organizasyonda emeği geçen arkadaşlara bizi evimizde gibi rahat ettiren herkeze çok teşekkür ederim.
İşallah darısı bizimde başımıza.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Öncelikler tebrikler;
Çocukları bırakacak birini bulamadığımız için maalesef biletimizi iptal ettirmek zorunda kaldım. Tüm katılan arkadaşlara özenmedim desem yalan olur. Yarışmaya katılan balıklar sadece bu kadarmıydı diye sormak istiyorum. Ayrıca lütfen kimse kızmasın birinci balık dışında diğer balıklarda pek bi alıcılık bulamadım. Amacım kimseyi yermek değil lütfen yanlış anlamayın. Amacına ulaşmış bir yarışma ve devamının daha iyi olacağına inanan biri olarak sevgilerimi sunarım.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
merhabalar bu yarışmayı düzenleyen arkadaşları ve tabiki sevgili Gürkan GÜLFEDAKAR abimin bu başarısını tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Alıntı:
Kontenjanımız 12 balık ile sınırlıydı.Neticede amacımız bu tip organizasyonların önünü açmak ve eksiklikleri ortaya çıkararak örnek teşkil etmek olduğundan gerek katılımcı balıkları gerek 12 adet sınırlamasını kendi adıma pekte sorgulamadım.. Amacına uygun bir organizasyonu anlımızın akıyla tamamladığımızı düşünüyorum.. Elbette söylediklerinizde haklısınız.Gönül isterdiki çok daha yüksek kontenjanlı bir yarışma yapalım ve pek çok discus severi bir araya toplayalım..Lakin 12 adeti tamamlayabilmek için bile çok sıkıntı çektik inanın.. Sanıyorum ilk olması dolayısıyla katılımı düşünen pek çok kişi kafasındaki soru işaretleri nedeniyle katılmadılar.Gelecek organizasyonlarda bu sıkıntıda aşılmış olacaktır kanaatindeyim. Saygılar...
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Katılımla ilgili yanlış bir okumam olmuş sanırım, ben her katılan 12 adet balıkla katılım yapacağı ve en iyi balığının seçilerek yarışmaya katılacağını düşündüm. Evet ilk olması sebebi ile katılım az olmuştur, sözünüze katılıyorum. Daha iyi şeyler olacaktır kanatindeyim. Saygılar;
|
|
|
|
#10 |
|
Türkiyede bir ilki gerçekleştirdiğiniz için sizleri ve tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Bu sene 12 balığı zor bulmuş olabilirsiniz ancak önümüzdeki yıllarda çok daha fazla talep olacağını düşünüyorum. Bu yarışmanın sadece forumda değil de internet ortamında da duyurulmasından yanayım. Böylelikle bizim de yarıştıracak balıklara sahip olduğumuzu tüm dünyaya göstermiş oluruz.
Saygılarımla |
|
|
|