Discus Fun Club

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Geri git   Discus Fun Club > DİSCUS FUN CLUB HAKKINDA > DFC Organizasyonları

DFC Organizasyonları Discus Fun Club Trabzonda Buluşuyor...

Seçenekler Stil
Alt 26-07-2010, 23:08   #41
Enis Pekel
Moderatör

Değerli dostlar katılımın beklenenden az olmasına rağmen son derece eğlenceli ve dolu dolu bir buluşma gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.3 gün boyunca o kadar çok şeyi paylaştıkki bunları kelimelerle ifade etmek çok zor.Değerli katılımlarıyla bizleri memnun eden dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Bende imkan buldukça elimdeki fotoğrafları paylaşmaya çalışacağım.
Alt 27-07-2010, 12:32   #42
carisma2234
Moderatör

Bir kaç cümlede ben kurmak isterdim ama o kadar canım sıkkın bu konuyla ilgili ki konuşmak dahi istemiyorum.. EVde bir takım sıkıntılar yaşandı ve malesef aranızda olamadım. En çok bana sıkıntı yapan seyde söylediğimi yapamamak oldu bu beni herşeyden çok uzuyor.

Başta Tamer abi olmak üzere herkezden çok özür diliyorum... Hayat bazen çok can sıkıcı oluyor ki verdiği sözleri bile tutturamıyor..

Umarım katılan tüm dostlarım 2 günün tadını doyasıya çıkartmıştır. Tekrar özür dilerim herkezden....
carisma2234 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2010, 14:03   #43
Tamer
Forum Yöneticisi

Tamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba arkadaşlar,

Bende dün akşam itibari ile Edirneye dönmüş bulunuyorum..

Hayatımın belkide en keyifli 3 gününü geçirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim, mükemmel ötesi ağırlandık, muhteşem yerler gördük, enfes lezzetler tattık, harika sohbetler ettik...

Bizleri ağırlayan, misafirperverlikleri ile candan ilgilenen sevgili dostlarım Erdal'a, Şenol'a, Enis hocama ve ailelerine minnetlerimi teşekkürlerimi buradanda birkezdaha sunmak istiyorum..

Biliyordum bizler iyi dosttuk, gördümki dostluktanda öte aramızda bir bağ oluşmuş, kardeştende öte olmuşuz, bizi ağırlayanlardan gelenlerden Allah Razı olsun

Tekrarını iple çekeceğim, en kısa zamanda bu güzellikleri beraber yaşamak dileği ile....

not: Fotoğrafları en kısa zamanda bende ekleyeceğim...
Tamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2010, 22:02   #44
barisbasyigit
Moderatör

barisbasyigit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesut umarım sıkıntıları halletmişsindir seninlede tanışmak çok hoş olurdu. Birdahaki sefere diyelim. Ancak ben dahil herkes çok merak etti. Yolda olduğunu düşünerek problem olduğunu sandık şükür öyle bir problem yok.

Club Üyelik Başvuru Belgesi
barisbasyigit isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2010, 22:54   #45
AksoyDiscus
Member

Standart trabzon gezisi

Merhabalar sevgili dostlar. Yukarıda stayişle bahsedilen Trabzon lu sevgili Erdal Şenol ve Enis kardeşim e Bende teşekkürü bir borç biliyorum .Trabzon a gerek konserler gerekse tatil amaçlı olarak mutahakkip kereler gitmiş bulunuyorum .Herdefasında da aynı ilgi aynı sevgi benişimartacak diye korkuyorum. tabiki birde evlerinde bizleri ağarlayan kıymetli eşleri ve ailelereinede selamlarımı teşekkürlerimi buradan yazmak istiyorum. evet katılım az oldu ancak herşey kısmettir bunu unutmamak lazım. İnşallah birdahaki sefere hepbirlikte olmak kısmet olur. sanal olarak tanışmak tabiki güzel oluyor ancak ben bu gibi toplantılarda bir arayagelerek BarışBey gibi Halil Bey gibi kardeşlerle yüzyüze görüşmek ve tanışmaktan sohbet etmekten hoşlanıyorum .tabi Tamer kardeşimgibi esgi tanıdığım kardeşlerlede hasret giderme imkanı buluyorum .Beyaz ekrana da buyüzden birtürlü ısınamıyorum .yaşlılık olsa gerek...Gönül isterki tüm discus camiası biraraya gelebilsek de güzel anlar yaşansa .emeği geçen herkeze çokteşekkürler ediyor. saygılar sunuyorum. Hoşcakalın mutlu kalın.
Alt 27-07-2010, 23:20   #46
barisbasyigit
Moderatör

barisbasyigit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Celal abi Dfc sayesinde sizin gibi üstadlarla tanışma ve sohbet edebilme imkanına sahip oldum.Elinizdeki sanat birden fazla inşallah diğer sanatınızıda canlı seyretmek nasip olur.
Saygılar...

Club Üyelik Başvuru Belgesi
barisbasyigit isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2010, 12:33   #47
Tamer
Forum Yöneticisi

Arkadaşlar tekrar merhaba, bu organizasyonumuza malesef katılım düşündüğüüzden az oldu, kesin olan birşey var biz dfc olarak bu orgnizasyonu İstanbul yada Ankarada yapmış olsa idik katılım rahat 100 kişiye yakın olurdu, derdimiz bu olmadığı için amacımız dostlarımızla beraber yurdumuzun farklı illerinde bir araya gelip hem discus konuşmak hemde tatil yapmak olduğu için Trabzona ortak karar alarak karar vedik, iyikide öyle yapmışız, seneye yapacağımız organizsyon yine yurdumuzun belkide daha uzak ama bir okadar güzel başka bir şehrinde olabilir, bunu hep beraber birdehaki organizasyonda göreceğiz..

Geleceğini söyleyipte gelemeyen arkadaşları, yada hiç gelmeyi düşünemeyen arkadaşlarımızda anlıyorum, sorun değil, hepimizin hayat meşgaleleri var, sıkıntıları var, maddi manevi sorunları var, bu tür organizasyonlar külfetli oluyor, zaman sorunu olabiliyor, anlayışla karşılıyorum, umarım daha sonrakilerine bizlerle beraber olmak isteyen dostlar katılırlar..

Şimdi sizlere anca yüklemeye fırsat bulduğum fotoğrafları paylaşmak istiyorum...

Hepinize iyi forumlar...

Tentelerdende anlaşılacağı üzere Sera gölü.. Dağdan kopan büyük bir toprak kütlesininzaman içinde oluşturduğu enfes bir göl...

Yol boyunca yakınından geçtiğimiz yüksek yayla köylerinden göze çapan Camii manzaraları.

Çay toplanırken...

Yol boyu çay tarlaları...

Ve Uzungöl...

Barışı düşmekorkusu almış gözü bstığı yerde

Bilin bakalım Ortadaki kim

Panamada düzenlenen Survivor yarışmacısı Kemal abi Dün akşam elendi vallaha üzüldüm ( Çekimler nisan mayıs ayında düzenlemiş Kemal abide iş için uzungöldeymiş, iyi bir tesadüf oldu)

Uzungölde sac kavurma sonrası çay keyfi yaparken, kesin şenol bir laf dedi ona gülüyorum

Uzungöl camii, böyle bir manzara yok, anlatılmaz sadece yerinde yaşanır...

Uzungölde ve yaylalarda çok sayıda arap turist göze çarpıyor, ramazan ayını geçirmek için daha iyi bir yer olamaz...

Trabzon şehirmerkezinde hava çok sıcak, fakat yaylalarda soba yanıyor mükemmel bir serinlik, yağmur yok fakat incecik su zerreleri yağıyor ve sizi serinletiyor..

Dönüşte uğradığımız çay fabrikası, hergün demleyip içtiğimiz çayları işlenirken görmek çok güzeldi.. Aldığımız çayları test ettim onayladım mükemmel...

Kayabaşı yaylası yol hatırası

Geleceğin discuscuları Oğlum Ulaş ve Enis hocamın oğlu Cankat

Erdal ve ben

Kayabaşı yaylasına çıkarken...

Barış ve ben

Ve yayladayız çok serin bir hava var

Yaylanın tepesinden aşağıdaki köy manzaraları..

Yayla manzaraları...

Şenolun evindeyiz, eşi Emine hanım çok zahnet etmiş kendisine tekrar şükranlarımı sunuyorum..

Mıhlama için bir sayfa şey yazabilirim ama kısaca özetliyim, yedim ve olduğum yere mıhlandım böyle bir lezzet O-LA-MAZ

Sümela manastırına giderken yol manzaraları...

Bakın bakalım dikkatlice, görebilecekmisiniz...

Sizin için yakınlaştırayım (Sümela manastırı )

Manastıra yaya olarak çıktık ve indik, yol boyunca muteşem bir doğa var, bonzaici Şenol arkadaşımla beraber farklı eğrelti otları ve liken çeşitlerinden az miktarda toplama imkanımız oldu, ismini bilmediğimiz yıldız biçiminde farklı bitki çeşitleri topladık, gelir gelmez saksılarıma ektim, şimdilik gayet iyiler sabah akşam spreyiyorum

Manastırın içinden birkaç fotoğraf..

Ve Fotoğraf makinemin şarjı ve hafızası bitti daha bir bukadar resim çekerdim ama hal böle olunca Halil imdata yetişti ve o fotoğraflamaya devam etti, artık başka kareleride onun elinden izleyeceğiz...

Gelemeyen dostlara bi nebzede olsa tatilimizi yaşatmış olmaya çalıştım, hepinize sevgi ve saygılar...
Alt 28-07-2010, 13:58   #48
yuki_marti
Senior Member

yuki_marti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhtesem bir gezi, Ev sahipliği yapan arkadaşlarda Trabzon cevresini çok güzel bir sekilde gezdirmişler, keşke daha uygun bir zamanda olsaydı da aranızda olabilseydim yıllardır düşündüğüm bir türlü fırsat yaratamadığım bir gezi olmuş. Fotograflarla bir süre daha bu hevesimi dindirmeye çalışacagım.
Alt 28-07-2010, 14:05   #49
Discusmania
Forum Yöneticisi

Discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer'im fotoğrafları görünce sizleri özlediğimi farkettim vallahi, en kısa zamanda yineleyelim derim ben.

Adil bey başka zaman nasip olur inşaallah, bekleriz.

Sponsorluk Bilinci (Mutlaka Okuyunuz !!!)

Yazışmalarınızda güzel ve düzgün Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.

Discus hobisinin ülkemizde gelişmesini ve Ülkemizin adının da uluslararası platformda duyulmasını istiyorsan taşın altına elimizi koyup , DFC kulübe üye olalım.
Discusmania isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2010, 14:33   #50
Tamer
Forum Yöneticisi

Aynen dediğin gibi Erdalım, bende şimdiden sizleri çok özledim....

Seçenekler
Stil