| ||||
|
|
#1 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Sevgili Discus Fun Club Üyeleri ve discus sevenler,
Bildiğiniz gibi DFC 1,5 yıldır sizlere ortak bir buluşma adresi, bir çatı olmakta, camiamıza ev sahipliği yapmakta ve yeni discus sevgisi ile dolan dostlarımıza bilgi verip, bu bilgileri tecrübeli üyelerimizin aktarmasına olanak sağlamaktadır. Hiç bir kişisel hırs ve ego ile kurulmamış olan DFC başlangıç günündeki amaç ve ilkelerini nihayet bu gün Türkiyenin İlk ve Tek Resmi Discus Clubü olarak perçinlemiş ve Kurumsallaşma yönünde büyük bir adım atmıştır. Bu günden sonra herzaman yaptığımız gibi Ülke Discus Hobiciliği çıtamızı daha yüksek seviyelere çıkartıp Kurumsal kimliğimizin gerekliliklerini yerine getireceğiz. Bu duruma göre, çok kısa bir zaman zarfında Tüzüğümüz ve DFC CLUB üyesi başvuruları için bildiri yayınlanacaktır, Saygı ve Sevgilerimle. Tüm DFC Ailesine ve Discus Camiasının bilgilerine Arz Ederim. Kurucu Üyeler: Tamer Doğan Erdal Öztürk Selçuk Ölmezcan Ali Ağır Vedat Yılmaz Ali Cüneyt Birol Kağan Menekşe Bora Temel Küçükcelep Geçici Yönetim Kurulu: Adı ve Soyadı: Görev Unvanı: Tamer DOĞAN : Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÖZTÜRK : Yönetim Krl.Bşk.Yrd. Selçuk ÖLMEZCAN : Genel Sekreter Bora Temel Küçükcelep :Muhasip Ali Ağır : Eğitim Kültür Halkla İlş. Sekreteri
|