| ||||
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
2.DFC Fotoğraf Yarışması 1.Onur Can Bakır DFC Yönetimi Sponsorlarına Teşekkür Eder. Discus Fun Club Yönetimi __________________
|
|
|
#2 |
|
Forum Yöneticisi
|
Evet sevgili arkadaşlar, 2.DFC Discus Fotoğraf Şampiyonasınıda tamamlamış bulunuyoruz öncelikle yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum bizim yani yönetimimiz nezninde hepsi birer şampiyondur,, akabinde ilk üçe giren Onur Can Bakır, Hafize Karakaş ve Mesut Çetin'ide gönülden kutluyorum.
Bu yarışmamızda değerli jüri üyelerimizden SN. Andrew Soh annesinin vefatı nedeni ile puanlama yapmamıştır,diğer jürilerimiz değerli puanlarını yukardaki tablolardaki şekilde vermişlerdir. 1. olan Onurun discusu gerçekten çok hoş bir forma sahip ve güzel puanlar almış kendisi bekliyormuydu bilmiyorum ama Mr. dougal balığını çok beğenmiş, Cengiz Karabeyazda öyle, fotograf ultra kalitede olmasada burdan görüyoruzki discus iyi olunca 1. olabiliyor..Tebrikler Onurcum. 2. Olan Üyemiz Hafize hanım, namı değer Hacı ablamız, kendisi tam bir discus aşığı ve bu discus 4-5 cm den kendi büyüttüğü discuslardan birisi imiş, dfc'yi sürekli takip ediyor, 1. olan discusla arasında çok az bir puan farkı var, bence çok güzel bir discus ve 1.liği paylaşmış, ileride tecrübelerini yeni kuşaklara aktarmasınıda temenni eder tekrar tebrik ederim.. 3.Olan discus Mesutun harikulade büyüttüğü discuslarından birisi, bana üçünün arasından 1 seç deselerdi kesinlikle çok zorlanırdım, Jüride çok zorlanmış ve puanlşamada ilk 3 ard arda .ok az farklarla dizilmiş,, Tebrik ederim Mesutcum... Bu arada hatırlatmadan geçmeyeyim; 3. DFC Discus Fotoğraf yarışması Başvuru Başlangıç Tarihi :15 Nisan 2009 Çarşamba başlıyor,, discuslarınızın güzel fotograflarını son ana bırakmayın, hepinize iyi forumlar....
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Onur Can beyi,hafize hanımı,mesut beyi,ayrıca medeni cesaretlerinden dolayı katılan tüm dostlarımızı tebrik ediyorum.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Herkesi tebrik ediyorum
|
|
|
#5 |
|
İlk üç adeta fotofiniş olmuş
Onur tebrik ederim , emeğine sağlık. Hafize Hanım en başarılı bayan discus severlerden biri, harika büyüttüğünüz balık burun farkıyla ikinci olsa da sizin diğer balıklarınız her zaman dereceyi zorlayacaklar. Sevgili Mesut tebrikler, yeni setlerinde yeni fotoğraflarını bekliyoruz. Balığı 5 cm alıp 10 numara yapmışsın, eline sağlık. Bütün katılımcı arkadaşları teker teker tebrik ediyorum, 68 katılımla juriyi bayağı terlettiler. Bu katılımların artarak devam etmesini diliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Bütün katılımcı arkadaşları tebrik ediyorum .Başarılarının devamını dilerim.....
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Merhaba;
Bu yarışmada emeği geçen herkeze teşekkür ederim ilk üçe giren arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum birdahaki yarışmada çok daha fazla katılım ve çok daha kaliteli fotolarla yarışmak üzere. Saygılar.
|