| ||||
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Yöneticisi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Sevgili Discus Fun Club üyeleri, 1.' sini düzenlemiş olduğumuz Discus Fotoğraf yarışması sonuçları değerli Jürilerimizin puanlamalarını bitirmeleri neticesinde belli olmuştur. Biz DFC yönetimi olarak ülkemizde ilk defa bu denli büyük bir jürinin huzurunda bu formatta bir yarışmayı düzenlemekten gurur ve onur duymaktayız, çıtayı en yukarılara zirveye taşımaya devam edeceğiz. Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik eder, değerli katılımlarını esirgemeyen üyelerimize saygı ve sevgilerimizi sunarız.... Dougall Stewart/LONDRA ![]() Ali Kabaş/TÜRKİYE ![]() Cengiz Karabeyaz/ALMANYA ![]() Andrew Soh/SİNGAPUR ![]() Genel Sıralama ![]() Puanlamaya Göre; 1. Sercan Urfalı 2. Hüseyin Kocagöz 3. Ercan Duru DFC Yönetimi Sponsorlarına Teşekkür Eder. Discus Fun Club Yönetimi
Konu Tamer tarafından (13-01-2009 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Yöneticisi
|
Arkadaşlar belirtmek isterim yönetim olarak bu formatta, bu denli büyük bir jüri, bu kadar kaliteli ve geniş hediye yelpazesi ile bir yarışma düzenlemekten şahsım adıma gurur ve haz duyuyorum.
Hobimizde ve camiada örnek niteliği taşımak, ve çıtayı yükseltmek discus severlere güzel anlar yaşatmak ve faydalı olabilmek en büyük amacımız, bunuda yavaş yavaş yerine getirdiğimizi görüyor/düşünüyorum, sizlerin katılımları şevk ve arzuları bizi bu yolda daha büyük işler yapmaya sevk edecek ve yakın gelecekte tüm dünya Türk discuscularını DFC den öğrenecek. Dereceye giren Sercan Urfalı, Hüseyin Kocagöz, Ercan Duru ve tüm katılımcı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ödüllleri en kısa zamanda ellerinde olacaktır. Birkaç gün sonra 2. DFC discus fotograf yarışması başlayacak ve bununla ilgili duyuru yapılacaktır, 1. ye katılan katılmayan tüm üyelerizmizden fotağraflarını bekliyorum, sevgiler saygılar.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Hakkaniyetli bir sonuç olmuş.Jürilerin 1-2-3 derecelendirmelerinin de birbirinle hemen hemen aynı olması sonucun adil olduğunun göstergesi.Yarışmayı düzenleyen, katılan , puanlayan herkese teşekkür ederim.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Yarışmayı düzenleyen, katılan her arkadaşlar teşkkür ederim .
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Dereceye giren Sercan , Hüseyin ve Ercan beyi ve de diğer katılımcı arkadaşları tebrik eder Değerli jürimize teşekkür ederim..Yarışmayı düzenleyen ve Hobimizin gelişmesinde büyük çaba sarfeden DFC 'ye de sonsuz teşekkürler.. 2.Yarışmada da şimdiden herkeze başarılar..
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
|
Yarışmanın 1.-2. ve 3. sü olan Sercan,Hüseyin ve Ercan beyleri tebrik eder,diğer katılımcı arkadaşlara medeni cesaretlerinden dolayı ayrıca takdiri borç bilirim.
Çok kıymetli Jüri üyelerimize bu değerli katkılarından dolayı Ülkemiz discus severleri adına şükranlarımı sunarım.
Vedat YILMAZ ERZURUM--------------------------------''Ömrü Ramazan olanın ----------------------------------------------------------- Âhireti bayram olur.'' ![]() Sponsorluk Bilinci (Mutlaka Okuyunuz !!!) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Tebrik ederim. Gerçekten çok güzel ve başarılı bir organizasyon oldu. İşallah ileride balıklarımızı alıp gelerek, canlı canlı yorumların yapıldığı, ürünlerin pazarlandığı büyük şampiyonlara ev sahipliği ederiz. İyi günler..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Derecedeki dostlarımızı tebrik ederim. Diğer katılımcıları ve DFC üyelerini de kutlarım. Halk jurisinin belirlediği ilk 4 balığın , profesyonel juri tarafından da ilk 3 e layık görülmesi çok anlamlı oldu . İlk olmasına rağmen başarılı bir organizasyondu, 2. yarışmaya bütün üyelerin tam destek vermesini rica ediyorum. Sağlıkla kalın...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Sayın yöneticiler, sevgili üyeler, düzenlediğiniz bu yarışma için size çok teşekkür ediyorum, discusun Türkiyede tanınması ve bilinmesi için çok güzel bir iş yapıyorsunuz, bunun içinde yurtdışındaki bir Türk olarak bununla gurur duyuyoruz, burdan yapabildiğimiz desteği elimizden geldiğince yapmaya uğraşıyoruz, katılan tüm herkes bana göre kazanmıştır, ödül filan çok önemli değildir, 1.2.3. seçilenleride tebrik ediyorum hepinizi tebrik ediyorum, en çokta yönetime bukadar uğraştığı için tebrik ediyorum, sevgilerimle...
Cengiz Karabeyaz
|
|
|
#10 |
|
Moderatör
|
Yarışmada derece yapan ve yarışmaya katılan discus sever arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Bu yarışma ile şahsi fikrim Türk discus hobiciliği bir basamak daha yukarıya çıkmıştır. Tamer arkadaşımın dediği gibi dünyadaki discus severler Türk discus severlerini DFC'den öğrenecek ve yabancı discus severlerinde bu yarışmalarımıza katılımı ile formumuzda uluslararası platformda yerini alacaktır.
|