Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardimlarinizi Bekliyorum!!!
exotic2616
28-02-2008, 12:22
Arkadaşlar öncelikle merhaba,benim diskuslarımın birinde bir problem var,
genelde hep başaşağı duruyor.Yemesinde,görünüşünde bir problem yok
ama neden öyle durduğunu merak ediyorum,bu konuda bilgisi olan varsa
yardımlarını bekliyorum.
discusturka
28-02-2008, 13:00
Hava kesesinde problem var Abdullah Bey.
exotic2616
28-02-2008, 14:29
Hava kesesinde problem var Abdullah Bey.
çözüm olarak ne yapabiliriz,onu merak ediyorum.
Hava kesesi problemlerinde malesef bir tedavi metodu yok, yapılacak şey beklemek, bazen balık kendi kendine düzelme gösterebiliyor, geçmiş olsun..
exotic2616
01-03-2008, 12:34
Tamer Bey yardımınız için teşekkürler, demekki beklemekten başka yol yok,napalım artık ölmesinde öyle olsun.
Abdullah bey balığınızda bir düzelme gözlemleyebildinizmi, son durumu nedir?
abdurrahman
15-04-2008, 11:40
Abdullah bey,balığınızın durumu bende merak konusu olduicon_rolleyes,gelişmeleri paylaşmanızı bekliyoruz,saygılar.
Abdullah bey,balığınızın durumu bende merak konusu olduicon_rolleyes,gelişmeleri paylaşmanızı bekliyoruz,saygılar.
Çok merak ettiğim bir konu gelişmeleri bekliyoruz bizede örnek olur
exotic2616
15-04-2008, 17:39
Arkadaşlar balık kendini toparlayamadı,dahada kötü durumda ama hala yaşıyor,bazen yanlız kaldıklarında suyun yüzeyinde yan olarak ölü gibi yatıyor,tabi yoruluyor hep dibe kürek çekmekten, ben gelince dibe iniyor.ne yapcaz bunu bulamadım sizlerde araştırırsanız belki bir tedavi bulabilirsiniz ben bulamadım,cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Ufukİnan
23-04-2008, 13:40
Abdullah bey parazit,bakteri ve virüslere bağlı bir hastalık olmadığından.İlaç yardımıyla olabilecek bir tedavi olduğunu sanmıyorum.Belki cerrahi müdahale olabilir fakat ülkemizde bunu yapabilecek/yapan varmı bilmiyorum.
Sağlık olsun artık.
exotic2616
23-04-2008, 16:49
Ufuk bey,hasta olan balığım akvaryumdaki en güzel balıklardan biriydi,ama hastalandıktan sonra resmen çöktü birkaç kişi hava kesesini delelim falan dedi ama kıyamadım sonucuda belli değil ölmesin, ne yapacağımı bilemiyorum.
mustafaburuk
24-04-2008, 09:43
Abdullah bey birşeyler yapmak beklemekten daha iyidir.Bence veterinere götürüp delirin.Ameliyat değil bu ama en azından steril bir ortamda ve bilir kişi sonuçta ölmesini beklemekten iyi.Allah sağlık versin acil şifalar.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.