PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seri İlanlarla İlgili Düzenleme.

Tamer
31-12-2010, 16:27
Değerli DFC üyeleri Seri ilanlarla ilgili yeni düzenleme yapılmıştır.

Yapılan bu düzenlemede tüm üyelerin eşit haklarda ilan arama ve verebilmesi ayrıca sponsor üyelerimizin ayrıcalığı ve kollanması esas alınmıştır.

Gold Üyelerimizin, forum üyelerinden tek fazlası ilanlarını (seri ilan kuralları madde 2-j ' ye uymak kaydıyla) güncelleyebilecek olmalarıdır.

Aşağıda belirtilen maddelerin bu gün itibari ile uygulamaya başlaması ile son 3 ay içerisinde verilen tüm ilanlar kaldırılacaktır, ilan sahibi üyelerimiz yeniden ilanlarını seri ilan kuralları madde 1-b ' ye uyarak vermek durumundadır.

Yanlış ve hatalı verilen ilanlar, ilan sahibine haber vermeksizin moderatörler tarafından kaldırılacaktır, üyenin bunu yinelemesi durumunda uzaklaştırma yaptırımı uygulanacaktır.

DFC' ye kayıtlı bir üyenin sahte 2. yada 3. üyelik alarak ilan açması durumunda tesbiti sistem tarafından otomatik olarak yapılır ve o üye süresiz olarak DFC' den Banlanır.

Yine kendisine ait olmayan canlı yada malzemeyi arkadaşının hatırını kıramayıp ilan açan üye tesbit edildiğinde Süresiz olarak Banlanır.

Bu duyurunun yayınlanması ile beraber tüm forum üyeleri seri ilanlardaki yeni düzelemeyi okmuş ve kabul etmiş sayılır.

Bilgilerinize sunarız.

Discus Fun Club Yönetim Kurulu

DFC Forumları Seri ilanlar bölümünde ;

* Satış ilanları tüm forum üyeleri tarafından verilebilir.

* Arıyorum ilanları tüm forum üyeleri tarafından verilebilir.

* Satış ve Arıyorum ilanlarında her üyenin 30 gün içerisinde sadece 1 ilan açma hakkı vadır, süresi dolduktan sonra ilanını yeniden açması gerekir.

* Açılan Satış ilanında satılan balık yada üründe adet sınırlaması aranmaz.

* Açılan Satış ilanında satılan Malzemelerin yada Canlıların toplam maddi değeri 1000 TL ' den fazla olamaz, istenilen rakam 0-1000tl arasında olmak zorundadır.

[ Örnek : 4 adet discus 250 tl =1000 tl (maximum) , Örnek: 1 çift discus = 1000 Tl (Maximum), Örnek : 50 adet yavru discus 20 tl 'den= 1000 Tl (maximum) ]

* Forum üyeleri açtıkları ilanı güncelleyemez, açılan ilan kilitlenir.

DFC Gold Üyeler ilanlarını madde 2-j ' ye uyacak şekilde 30 günlük ilan süreleri zarfında güncelleyebilir.

* 30 günlük ilan süreleri dolan tüm ilanlar kaldırılır.

* Sponsor üye ilanları yukarıdaki kuralları kapsamamakadır.