Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yem
Herkese merhalar.Salı günü aquapetcenter dan New Life Spectrum Discus Formula aldım. Yemin boyutları çok küçük suda zor görünüyor. Büyük balığımın yediğini daha görmedim.Acaba bu yem hakkında tecrübesi olan var mı? Bir de balığım bu yeme çabuk alışır mı? Son birşey daha:Benim balıklarım yüzeyden hiç yem yemiyor.Hep dipten yiyorlar.Bu yemin de bir kısmı yüzeyde kalıyor.Acaba alışırlar mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim...
SAYGILAR
Cihan bey merhaba, aslında cevap sorunun içinde gizli balığnız büyük ve granül yeminizin taneleri minik, ve doğal olarak balık yeme saldırmıyor üstelik birde yem batmıyor yüzüyorsa ve balıklarınız pul yeme yani yüzen yeme alışık değillerse tenezzül etmiyeceklerdir, tavsiyem bu yemi yememeleri durumunda ev yapımı yürek karides yem yapımında harcın içine katabilirsiniz, kuru yem olarakta tetra sera tropicalin discus için hazırlamış olduğu yemleri deneyebilirsiniz, iyi günler.
New Life Spectrum Discus Formula yetişkin discuslar için rahat rahat kullanabileceğiniz bir yem. Dediğiniz kadarda küçük boyutlarda değil, yemi ilk verdiğinizde %70 lik bir kısmı direk dibe gidiyor diğer kısımda 1-2 dakika içinde dibe iniyor . Benimkiler iştahla tüketiyorlar hatta artık bitsle ilgilenmiyorlar. Bunun yanında daha küçük boyutlardaki grow formulasını ve antiparazit formulasınıda kullanıyorum. Herkese tavsiye edebileceğim bir yem. Chiclid formulasıylada yunus, calvus ve leleupilerde mükemmel sonuçlar almıştım. Bana göre, kokusuda bitse göre düşünürsek parfüm gibi geliyor.:)
Tşekkürler yorumlarınız için.Şimdiye kadar hiç yem yapmadım.Ama bu yem öyle karışımlara katılacak bir yem değil bence.Belki bana boyutları küçük gelmiştir.Zaten düşünürsek discus öyle hemen yeme alışan bir balık değil.Ama bence yiyorlar çünkü akvaryumun dibinde hiç yem görmüyorum.Bir de sabah denedim hafif ıslatıp akvaryuma bırakınca hepsi dibe iniyor.Bundan sonra böyle yapacağım.Peki uzun zamandır kullananlar var mı acaba?Gerçekten tanıtım videosunda dedikleri gibi bir yem mi?Yorumlarınız için teşekkürler...
SAYGILAR
Şimdiye kadar hiç yem yapmadım.Ama bu yem öyle karışımlara katılacak bir yem değil bence.
SAYGILAR
Cihan bey balıklarınızın yemi yemediğini, yediklerini göremediğinizi yemin granül tanelerinin çok küçük olduğunu söylemişsiniz, buna istinaden kullanamıyacaksanız, yemi değerlendirebilmek vaabında yürek karides yeme katın önerisini sunmuştum, kullananlar varmış ve memnun kalınan bir yemmiş, denemeye devam edin bakalım.
Teşekkürler Tamer Bey...Bakalım küçük boyunu aldım zaten memnun kalırsam büyüğünü alacağım...
SAYGILAR
fma55discus
06-03-2008, 23:43
Teşekkürler yorumlarınız için.Şimdiye kadar hiç yem yapmadım.
Cihan bey yem yapmadıysanız size tavsiyem Mert Taşkıran da hazır olarak yürek,karides,spırulına,sarımsak karışımı yemden mevcut hemen almanızı tavsiye ederim.İlk başlarda bende epeyi uğraşmıştım ama inanın uğraşmaya değmiyor aynı kıvamı tutturmakda cabası.Mert abi sağolsun üretimle uğraştığından fazla fazla yapıyor size yardımcı olacağından eminim.Aynı semtte olmanız sizin için bir şans.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.