PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tedaş Ankara'yi Protesto Ediyorum

ülkünizam
01-08-2008, 08:50
ARKADAŞLAR MERHABA,
DÜN ÇOK BÜYÜK BİR ACI YAŞADIM. O KADAR EMEK VERİP BÜYÜTTÜĞÜM 5 ADET DİSCUSUM KATİL TEDAŞ TARAFINDAN KATLEDİLDİ. HABERSİZ ELEKTRİK KESİNTİSİ YÜZÜNDEN. DÜN SABAH EVDEN ÇIKTIM­ HANIM VE ÇOCUKLARDA EVDE YOKTU ELEKTRİĞİ KESMİŞLER SABAH 8:00 DAN AKŞAM SAAT 21:00 KADAR. AKVARYUMDA ELEKTRİK KESİLİNCE DEVREYE GİREN HAVA MOTORUDA VARDI, FAKAT SONUNDA ODA İSYAN ETMİŞ VE ŞARZI BİTMİŞ. AKŞAM EVE GELDİĞİMDE 10 ADET DİSCUSUM VE 2 ADET ÇİN EJDERİM CAN ÇEKİŞİYORDU UÇARAK AKVARYUMCU ARKADAŞIMA GİTTİM VE ŞARZLI HAVA MOTORUNU KAPIP GETİRDİM AKVARYUMA TEKRAR HAVA VERMEYE BAŞLADIM FAKAT ÇOK GEÇTİ GÜZELİM DİSCUSLARIMIN 5 TANESİ ÖLMÜŞTÜ ÇİN EJDERLERİM ÖLMÜŞTÜ, HIRSIMDAN AĞLADIM. 5 DİSCUS KURTULDU BUNLARI NEDEN ANLATIYORUM ÜLKEMİZDE BİRTAKIM ŞEYLER ÖYLE UCUZKİ DAHA ÖNCEDE BAŞIMA GELDİ AYNI OLAY VETERİNER ÇAĞIRDIM RAPOR TUTTURDUM TEDAŞ A GİTTİM ŞİKAYET ETTİM FAKAT HİÇ BİR ŞEY ÇIKMADI. SİZDEN RİCAM UZUN SÜRE HAVA VEREBİLECEK BİLDİĞİNİZ GÜZEL BİR ŞARZLI HAVA MOTORU VARMI. KUSURA BAKMAYIM BAŞINIZI AĞRITTIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Tamer
01-08-2008, 09:48
Sinan bey insan hayatının bile çok ucuz olduğu ülkemizde sizin bizim akvaryumumuz kimsenin umrunda olmaz olmuyorda zaten, misal bu sabah haber açtığımda Konyada bir çocuk yurdunun çökmesi ile onlarca evladımız can verdi, 3 katlı bina çökermi çöktü işte, acaba kim isifa edecek kim hatayı üstlenecek bölge valisimi belediye başkanımı binayı yapan mütehitmi, diyorumya bizim balıklar öldü desek gülerler bize, kovarlar.

Kardeşim Hollandada işi icabı senenin bir bölümünü geçiriyor, geçen elektrik kesintisinden mevzu açıldı, abi 28-30 yaşında arkadaşlarım var soruyorum -bir defa elektirik kesintisi hatırlamıyoruz görmedik öle bir şey diyorlar dedi, sonra kalkıp medeniyetten AB den bahsederler, neyse bende sinirlendim, moralinizi bozmayın Sinan bey, 2 sene önce benzer bir kaza ile 45 damızlık attım yılmak yok, her türlü dikene çakıla rağmen yola devam....

Tamer
01-08-2008, 09:57
Birde benzer durumda yapılması gereken önce suyu hemen ısı ayarlayıp %50 değiştirmek, sonrasında bir maşrapa ile tanktan suyu alıp yukardan tekrar tanka dökerek suya O2 girişi sağlamak...

ülkünizam
01-08-2008, 13:11
tamer bey ilginiz için teşekkür ederim.sağolun üzüntümü üzerimden atmaya çalışıyorum.ama artık yeter ne bunlardan çektiğimiz.akü marketten geldim kesintisiz 20 saat hava sağlayacak tertibatta bir akü satın aldım.inşallah aynı acıyı birdaha yaşamam. tekrar teşekkür ediyorum. saygılarımla

burakaksu93
01-08-2008, 14:05
Geçmiş olsun Sinan abi başına gelen olay gerçekten çok üzücü.

Vedat Yılmaz
01-08-2008, 14:13
Sinan bey çok geçmiş olsun.:(

ACUN
01-08-2008, 14:22
Sinan Bey geçmiş olsun. Elektrik varken ışıldaklar gibi şarj olan ve kesintilerde otomatik devreye girerek hava veren şarjlı motorlar piyasada mevcut. Fiyatları 50-100 civarında isteyen arkadaşlar kullanabilirler. Tekrar geçmiş olsun saygılar.

abdurrahman
01-08-2008, 14:38
Sinan bey geçmiş olsun,inşallah birdaha böyle bir durumla hiçbirimiz karşılaşmaz,saygılar.

olimpus
01-08-2008, 14:53
Çok geçmiş olsun Sinan Bey birdaha böyle kayıplar görmemenizi diliyorum.

Saygılar,

mustafaburuk
01-08-2008, 14:58
Sinan bey bey geçmiş olsun ben 1 aydır günlük elektrik kesintilerine alıştım.Hatlar yenileniyor.Ama tankım 450lt ve 180 lt civarı artı 150 lt civarı iki dinlendirme tankım var ve idare ediyorum.Amonyak sürekli takibim altında desem yalan olmaz.İki adet diskus var diğer 3 adedine arkadaşım bakıyor.Henüz bir problem yaşamadım.
Böyle durumda balık sayısını azaltmak ve de olmazsa olmazlardan kabul ettiğim hazırda dinlenmiş su bulundurmak.Sorunu en aza indiriyor.
Şarzlı hava motorunu da en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım.

ülkünizam
01-08-2008, 17:38
Arkadaşlar Ilginizden Dolayi Hepinize Teşekkür Ediyorum. Tekrar Tekrar Sağolun.inşallah Bu Tür üzücü Olaylar Hiçbirimizin Başina Gelmez.
Saygilarimla

diskusman
01-08-2008, 17:44
Sinan bey çok geçmiş olsun

Murat75
01-08-2008, 20:03
Sinan geçmiş olsun.Ülkemizde maalesef böyle sorumsuzlar çok onun için mümkün olduğunca tedbir almakta fayda var.

AytekinÇokoy
01-08-2008, 20:25
Çok üzüldüm geçmiş olsun Sinan bey, Tamer beye tamamen katılıyorum İnsan haytı bu kadar ucuz ise discusun lafını bile edemeyiz malesef. Çok üzüldüm sinirlenmemek elde değil tabi ki. Ben kalp krizi geçirdim yaşım 32 ve bana sürekli stresten uzak duracaksın diyorlar bende. Siz uzayda mı yaşıyorsunuz? Stresten nasıl uzak duracağız? diye soruyorum. Ne diyebiliriz ki.

captain__53
01-08-2008, 21:06
İnanın çok özüldüm inşallah bir daha böyle kötü bir olaya maruz kalmazsınız.

rusenali
01-08-2008, 22:11
Çok geçmiş olsun. Ankaralı bir discus sever olarak kınıyorum tedaş'ı.

Savaş AYDIN
01-08-2008, 22:29
Büyük geçmiş olsun Sinan bey benzer durum bende yaşadım allahtan evde olduğum zaman elektrik kesildide gerekli müdahaleleri yapabildim.