PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : haluk hızlıya teşekkür

hikmet dogan
29-11-2010, 00:50
gecen hafta sevgili abim haluk hızlıya misafir oldum. beni akvaryum odasında misafir etti , güler yüzü misafir perverliği sevecenliği ve dostca yaklaşımı ile her zamanki gibi beni mest etti. akvaryum odasi pırıl pırıl balıkları keza oğle harikalardı, kendisine buradan benimle bu güzellikleri paylaştığı için tesekkür ederim

Bora TK.
29-11-2010, 12:51
Haluk Hızlı abin kim? Hikmet, bir tanıtsan,,,

barisbasyigit
29-11-2010, 14:09
Gerçekten bu paylaşımdan bizde faydalansak :).

hikmet dogan
29-11-2010, 20:47
Haluk Hızlı abin kim? Hikmet, bir tanıtsan,,,

haluk hızlı ile iş vasıtası ile tanıştım. yaklaşık 2 yıl oldu , kendisi 10 yılı aşkındır discusla iç içe yaşamaktadır. ben katılmadım ama 1 Türkiye discus yarışmasında solid mavi yeşil dalında 1.ciliği var o yarışmaya gidenler kendisini hatırlayacaktır.

http://www.discusfunclub.com/showthread.php?t=6060

Bora TK.
30-11-2010, 16:26
Heee şimdi hatırladım,,,

ilke1998
01-12-2010, 18:43
Sevgili
Hikmet Doğan,sevili discus sever arkadaşlar,övgüleriniz ve iltifatlarınız için çok çok sağolun.Ben bu balığı çok seviyorum ve ona verebileceğim bütün emeğimi vermeye çalışıyorum.Discus vasıtası ile tanışan ve dostluk kuran tüm arkadaşlara selam gönderiyorum
ilke1998
Haluk Hızlı

Tamer
02-12-2010, 09:17
Allah emeklerinizi boş çıkartmasın Haluk bey, Hikmetinde bahesttiği üzre uzun zamandır discusla iç içeymişsiniz, madem öyle sizin çalışmalarınızı dfc'de görmek isteriz,,, paylaşımlarınızı görmek isteriz,,, bilgilerinizi acemi arkadaşlarla paylaşmanızı görmek isteriz,,, yeni discusculara destek olmanızı görmek isteriz.. Bendende size selamlar, saygılar ...

barisbasyigit
02-12-2010, 10:22
Gerçekten bu paylaşımdan bizde faydalansak :).

Derken tam olarak Tamer'in söylediklerini dile getirmek istemiştim. Paylaşımlarınızı bekliyoruz :).

perfectdiscus
02-12-2010, 17:34
Haluk abi gizli ustalardandır,pek kendini göstermez,mütevazi davranır ama discusun ciğerini bilir.Özellikle O'nun yavru büyütmedeki sabrı ve özeni inanılmazdır.Discusu gerçekten sever,discusun beyaz saçlı prensidiricon_lol

Cagatay Caglar
02-12-2010, 19:39
Konuyu görünce bende dayananadım,çok sevgili abim ve dostum Haluk Hızlı için bende bir şeyler yazmak istedim.Kendisi ile tanışıklığımız 2007 yılında tanganyikaları bırakıp discusa geçmek için uygun fiyatlı discus arama esnasında oldu.İlk aldığım balıkları 1 ay sonra fazla yemleden kaybedince hevesimin kırılmasını önlemek için bana 8 adet yavru pigeon hediye etti ve ben onun yol göstermesi ve yardımları ile o yavruları büyüttüm ve onlardan defalarca yavru aldım.Kendisi discus camiasının gizli duayenidir ve o bu işi sadece bu balıklara duyduğu sevgi için yapmaktadır.
Sana şapka çıkarıyorum Haluk abi...

Halo61
02-12-2010, 19:52
Haluk abi hakkında okadar çok şey yazılmışki fırsatım olsa hemen tanışmaya gidicem bende:D.İnşallah bizede birgün nasip olur.