PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat ta discus besleyen varmı

fetih60
21-05-2010, 16:10
Merhaba
Discusda yeniyim
Tokatta discus besleyen bu konuda bana yardımcı olacak deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar varmı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim

Ataman
21-05-2010, 17:18
İhsan bey Tokat'ta Discus besliyen varsa umarım cevap verir ama sizde araştırabilirsiniz.Üye Listesi'nden profillere bakın Tokatta olan varsa bir özel mesaj atıp araştırıp sorun İnşallah aradığınızı bulursunuz :)

fetih60
21-05-2010, 17:19
teşekkürler ama söylediğin gibi yapmak için tek tek üye profiline bakmak lazım bu sitede 4,009üye var. nasıl yapim :)

Ataman
21-05-2010, 21:41
Haklısınız bende size bu konuda bilgi vericektim ancak bilgisayar ile yaşadığım sorunlar ile format attım ve yeni yeni driverları yüklüyorum cevap biraz geç olmuş olucak umarım ihtiyacınızı görür :)
Size tavsiyem DFC (Discus Fun Club) üyelerine bakınız zaten en tecrübeli kişiler onlardır sana en iyi tavsiyeyi vericek kişilerden biri olarakda o olucaktır.
Şahsen İstanbul'dayım ve 2 kişiye sordum Sayın Savaş AYDIN ve Uygar SANAL davet ettiler umarım sizin bulacağınız kişilerde bundan zevk alacaktır bu sebeple DFC üyelerine bakmanı tercih ederim :)

fetih60
22-05-2010, 00:32
savaş bey ve hakan bey sağolsun msn de sürekli destek halinde
buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

menes
22-05-2010, 22:01
her il için gruplar kurulabilir.
DFC ADANA , DFC TRABZON gibi , herkes bulunduğu şehre katılırsa daha güzel şeyler ortaya çıkabilir.

fetih60
22-05-2010, 22:13
peki nasıl oluşturabiliriz

barisbasyigit
22-05-2010, 22:20
peki nasıl oluşturabiliriz

Bu tür girişimleri bireysel olarak yapmak mümkün ancak DFC adı altında oluşumun kararını yönetim verebilir ayrıca tüzüğü okumak gerekir.
Saygılarımla...

menes
23-05-2010, 22:22
Barış Bey benim kastım, sadece vb nin yanı kullandığımız forum sisteminin, grup kurma özelliği idi.
Hani herkes birbirini daha kolayca bulur ve şehir içi buluşmalar düzenlenebilir.
Tabiki DFC tüzüğüne uygun olmak şartı ile.
Konuyu club üyeleri özel forumundada enine boyuna inceleyebiliriz bence .

barisbasyigit
23-05-2010, 22:48
Barış Bey benim kastım, sadece vb nin yanı kullandığımız forum sisteminin, grup kurma özelliği idi.
Hani herkes birbirini daha kolayca bulur ve şehir içi buluşmalar düzenlenebilir.
Tabiki DFC tüzüğüne uygun olmak şartı ile.
Konuyu club üyeleri özel forumundada enine boyuna inceleyebiliriz bence .
Enes bey,
İtiraz etmek için yazdığımı düşünmeyin sakın tabiki önerilebilir:).