Orijinalini görmek için tıklayınız : kuyruk ve yüzgeç erimesi acil yardım??????
ülkünizam
18-07-2008, 10:35
merhabalar arkadaşlar elimde bulunan bir çift marlboro discusumu üretim için tanka aldığımda erkek olan discusumda sabah baktığımda kuyruk ve yüzgeçte beyazlama ve erime farkettim ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum.
sinan yıldırım ankara
abdurrahman
18-07-2008, 11:39
Merhaba,çifti koymuş olduğunuz tankın su değerleri nedir ölçtünüzmü?,osmos suyu kullandınızmı?Eğer kullandıysanız ne miktar kullandınız?
ülkünizam
18-07-2008, 12:25
Merhabalar Abdurrahman Bey ölçü Aletlerim Yok Osmos Suyu Kullanmadim Fakat Sürekli Dinlenmiş Su Kullaniyorum Kullandiğim Akvaryumda Daha önce Yavru Discuslarim Vardi Hiç Bir Problem Yoktu Anaç Baliklari Evden Getirdim Su Değerlerindeki Değişimden Olmuş Olabilirmi Evdeki Akvaryumun Suyundan üretim Tankina Aşilamada Yapmiştim. Sabah Yukarda Duruyorlardi Baktapour Kullandim şu An Dolaşmaya Başladilar Biraz Dip çekimi Yapip Dinlendirilmiş Su Koydum şu An Iyi Gibi Duruyorlar.akvaryumun Hava Miktarinida Biraz Artirdim. Sizce Sebep Nedir.saygilarimla.sinan Yildirim
Sinan bey büyük ihtimalle sorun ağır metaller ve arsenik içeren ankara suyu, Ro kullanmanızı ve suyunuza mineral eklemenizi öneririm.
ülkünizam
18-07-2008, 12:31
Tamer Bey Tavsiyeleriniz Için şimdiden Teşekkür Edirim. Saygilar Sinan Yildirim
abdurrahman
18-07-2008, 13:37
Ankara olduğunu Tamer yazınca farkkettim:),Tamer ile hemfikirim,iyi günler.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.