Orijinalini görmek için tıklayınız : dibe batmıyan yem
orhan hazar
10-07-2008, 01:00
Slm arkadaşlar.Discuslar için dibe batmıyan yem varmıdır?.Bilginize ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler.
Merhabalar Orhan Bey. Discuslar için dibe batmayan yem olacağını sanmıyorum. Nedeni ise discusların genelde suyun orta seviyesinde ve dipte yüzdükleri için onlara göre yapılan yemler hep batacak yemlerdir ki yiyebilsinler. Neden böyle bir yem sorduğunuzu sorabilirmiyim size?
SAYGILAR
Ercan Bayram
10-07-2008, 14:31
Sanırım akvaryumcu discus yemine alternatif olarak pul yem atarsan iyi olur dedi.. :)
orhan hazar
10-07-2008, 23:33
Abiler öncelikle yeni başladığımı belirteyim ve dibe kum yerine bauhause dan aldığım plastik bitkilerle döşedim,balıkların yemlenmeleri zor olur diye düşünüyorum o sebepten sordum ilginiz için teşekkür ederim.
Aqua_discus
11-07-2008, 15:36
Akvaryuma yem atarken zemine düşmücek seyreklikte yani azar azar yemlersen dipte fazla yem görmezsin ama balıkların dışkılarını nasıl yaparsın bilmiyorum.
burakaksu93
04-08-2008, 00:27
Yapay bitkiler sadece görüntü güzelliği verecektir,onların akvaryuma uyumlu olup olmadıklarını araştırdınızmı?, suya kimyasal salınımı yapmasın bence,cama cam bir akvaryumda hem balıklarınız sağlıklı olacaktır hemde zaten discus gibi bir balığınız varsa dekora gerek yok.:D
spottederuption
21-08-2008, 12:04
Orhan bey arkadaşların dediğine katılıyorum ama illada su üstünde balıklara yiyecek birşey olsun derseniz bence ufak kıvırcık parçaları bırakın bir gün dışardan yem vermeyerek balıkların biraz acıkmasını sağlayın ve zaten onlar kıvırcıkları akşam bitirirler.Saygılar...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.