Orijinalini görmek için tıklayınız : DFC nin geliştirilmesi hakkında
Merhabalar,
Bir süredir ara sırada olsa DFC yi ziyaret ediyorum .
Ve gördüğüm kadarıyla özellikle yöneticiler gayet samimi ve yardımseverler , her bilgi isteyene cömertçe bilgi aktarıyorlar.
Bende nacizane acaba ne yapabilirim diye düşündüm ve DFC içinde bir DFC geliştirme bölümü açılabileceği aklıma geldi.
Açılacak bu alt forumda herkes nasıl geliştirme yapılabileceğine dair konu açıp diğer arkadaşlarında aynı konu üzerinde fikirleri alınarak , istişare ile güzel sonuçlar elde edilebilir.
Açıkçası benim aklımda bir kaç şey var , DFC yi yurtdışındada tanıtabilmek için.
Yöneticilerde uygun görmesi halinde bu şekilde bir bölüm açılırsa memnun olurum.
Sizinde konu hakkında fikirleriniz bekliyorum.
Muhammed bey bu güzel öneri ve düşünceniz için teşekkürler, elbetteki clubümüzü sevmek ve sahiplenmek son derece onurlu güzel bir yaklaşım...
Bu şekilde bir forum başlığı olmaz, ama önerisi ve görüşü olanlar öneri ve istekler bölümünde arjadaşlarımız/üyelerimiz tabiki görüşlerini dile getirebilriler, bu bölüm zaten bunun için mevcut...
Ek olarak şunu belirtmeliyimki dfc için yapılabilceklerin en başında clube üye (http://www.discusfunclub.com/club_basvuru.php)olmak var bunun dışında yabancı diliniz varsa tercüme ekibine dahil olabirsiniz, şuan ter.team ekibimiz yurtdışı forumlarda hem Türk discusculuğunu hemde dfc' yi tanıtmakta temsil etmekteler, tabi bunun dışında bireysel çabalarda çok önemli ve güzel olur, son olarak genel kurul üyelerimiz arasından ileriki günlerde farklı çalışmalar için komisyonlar kuracağız sizi ve sizin gibi clubüne duyarlı arkadaşlarımızı bu komisyonlarda görmeyi çok arzu ederiz... sevgi ve saygılarımla...
Discusmania
30-01-2010, 15:33
M.Enes bey, duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Muhammed bey bu güzel öneri ve düşünceniz için teşekkürler, elbetteki clubümüzü sevmek ve sahiplenmek son derece onurlu güzel bir yaklaşım...
Bu şekilde bir forum başlığı olmaz, ama önerisi ve görüşü olanlar öneri ve istekler bölümünde arjadaşlarımız/üyelerimiz tabiki görüşlerini dile getirebilriler, bu bölüm zaten bunun için mevcut...
Ek olarak şunu belirtmeliyimki dfc için yapılabilceklerin en başında clube üye (http://www.discusfunclub.com/club_basvuru.php)olmak var bunun dışında yabancı diliniz varsa tercüme ekibine dahil olabirsiniz, şuan ter.team ekibimiz yurtdışı forumlarda hem Türk discusculuğunu hemde dfc' yi tanıtmakta temsil etmekteler, tabi bunun dışında bireysel çabalarda çok önemli ve güzel olur, son olarak genel kurul üyelerimiz arasından ileriki günlerde farklı çalışmalar için komisyonlar kuracağız sizi ve sizin gibi clubüne duyarlı arkadaşlarımızı bu komisyonlarda görmeyi çok arzu ederiz... sevgi ve saygılarımla...
Klübe üye olacağım inşallah, ayrıca ingilizcemde upper-intermediate seviyesinde ne kadar yardımcı olur bilemem ama ,ingilizceden türkçeye makele çevrilecekse haftada bir tane çevirebilirim sanırım.
M.Enes bey, duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Böyle güzel bir ortam oluşturduğunuz için ben teşekkür ederim.
Tekrar ilginize teşekkürler Muhammed bey, sizinle birazdan ö.m. ile Tercüme Team hakkında görüşeceğim, saygılar...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.