PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dfc'ye teşekkürler

buffyy
27-01-2010, 17:54
NORMAL BİR ÜYENİN İLAN VEREMEMESİ
Kimse kusura bakmasın yada sözlerimden yanlış anlamasın bu tamamen benim düşüncemdir saçmada gelebilir mantıklıda öncelikle ben pazarlama bölümü okuyorum ve bu senaryo biraz tanıdık geldi bana siteye(DFC) göre örneklersek, bu biraz üye topla sonra önlerine bir şart koy paralı üyelik yada başka her ne olursa sonuçta bu bir hobi şimdi derseniz ki git başka sitemi yok haklı olabirsiniz kendinizce ama şöyle birşeyde var ben burda belli bir çevre,arkadaş ve abiler edindim şimdi derseniz ki madem böyle birşey olmus onlar için bu kadar para yada şart zormu geliyor? hayır, fakat nasıl balıklarımızda belli şeyleri ayarlıyor ve onları ona göre alıştırıyorsak buda öyle birşey bu konuyu buraya açmıyacaktım ama ilan hemen kilitlenmiş neyse başka yasaklar gelmez inşallah diyorum saygılarımla

Sercan
27-01-2010, 18:03
Bu kural size özel olarak konulmuş bir kural değil.Forum üzerinden sadece ticari rant elde etmek amacıyla foruma giren ve amacı sadece ve sadece bu olan hiçbir paylaşımda bulunmayıp burayı dükkan gibi görenleri engellemek amacıyla genel kurulda alınmış bir karardır.

Bora Ünver
27-01-2010, 18:19
Turgut Bey,

Discus Fun Klübün kuruluş amacı;

Derneğin Amacı
Madde 2- Dernek, Disk Balığı (Discus)'nın akvaryumlardaki bakımının bilinçlendirilmesi, Türkiye'deki Disk Balığı (Discus) severleri bir araya getirerek ortak bir çatı altında toplayabilmek ve birbirleri arasındaki sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacı ile kurulmuştur.

Üyesi bulunduğum Discus Fun klüb bünyesindeki bu karar Genel Kurul kararıdır.Elbette beğenen veya beğenmeyenler olabilir.Ama saygı duymamız ve ülkemizdeki diskusa gönül vermiş bizlerin bu derneği yaşatabilmek için maddi ve manevi destek vermemiz gerekir.Elbette bu gönül işidir.

Bu kararın alınma nedenini diğer bir Klüp üyemiz açıkladı.Karak alındığına göre elbette bizlerinde oy desteği ile alınmış bir karardır ve açıklaması da bana göre bir o kadar anlamlıdır.

Ben zannetmiyorum ki Discus Fun Klup Yönetimi veya herhangi bir üyesi size bu şartı önkoşul olarak dikte etsin.Bu kararı incelerseniz Discus Fun Klübün var oluş nedenlerinden birine de hizmet ettiğini yani amacı çerçevesinde Klübün güçlenmesine yönelik bir karardır.

Başka bir art niyet aramaya gerek yok.Şahsen ben siz ve sizin gibi bir çok forum üyesi ve Klüp üyesi ile mutluyum.

Ancak her Dernek veya Klübün üyesinin ayrıcalıkları olur.Hangi klübe üye olursanız olun bu böyledir.

Onun için siz de bir hobiye ve Klübün amaçlarını gerçekleştirmek için maddi ve manevi katkıda bulunmak için üye olunuz.Bir yıllık üyelik (ki 6+6 iki taksitte de ödenmektedir) zannediyorum diskus ile ilgilenen hiçbir hobiciyi ciddi etkilemeyecektir inancındayım.

Hadi sizde Türkiyedeki Diskusun gelişimi için üye olun.Olun ki hem manevi destek hemde yapılması gerekenler için maddi desteği sağlamak için bir damla koyun.:)

Discusmania
27-01-2010, 19:34
Çapan bey öncelikle hafta sonu dernek genel kurulu yapıldı, onca kar kışa rağmen gönülden hobiye bağlı arkadaşlar kurula iştirak ettiler ve genel kurul üyeleri oy çokluğu ile bu kararı aldı, karar şahsi olmayıp genel kurulun kararıdır öncelikle saygı duyulmalıdır, üye olmak için gereken meblağ burda satılan balıklara oranla çok cüzi, üsteilk iki taksit, buyrun sizde üye olun, bir dahaki genel kurulda demokratik hakkınızı kullanarak alınan kararın aksi bir karar alınmasını sağlayın.Bakın ben Trabzon'dan onca zor maddive manevi şartlara rağmen dernek genel kuruluna ve discusseverler buluşmasına iştirak ettim, bu süre zarfında Başakşehir 5. etapta ikamet ettim sizin imzanızda da Başakşehir yazıyor aslında keşke klavyeden eleştiri yapmak yerine toplantıya gelip bizler ile tanışabilseydiniz görüşlerinizi paylaşabildeydiniz,sohbet edebilseydik. Eli taşın altına koymadan eleştirmek ne kadar kolay !

Sorunuzun cevabına açıklama yapılmıştır, tartışmanın uzamaması adına konuyu kilitliyorum.