Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobimizin gelişmesi açısından herkezi üye olmaya çağırıyorum.
Mustafa Kalkanlı
25-01-2010, 15:16
Merhaba Dfc forum üyeleri dostlarım,kardeşlerim,abilerim
Ben yıllardır malavi,tanganjika besleyen hobiciyim.Bu hobiye yeni başladım cok güzel bir ortamımız var ve cok güzel dostluklar edindim.24.01.2010 tarihinde yapılan genel kurul toplantısına üye olmadığım halde katıldım.Ortam, dostluklar,sıcak kanlı insanlar,sohbet cok güzel Türkiyenin heryerinden insanlar toplanıyor bu güzel discus lar için sonuçta bizler bu hobiyi geliştirmek için uğraşmalıyız eski kafalı insanlar gibi kimse birşey bilmesin herşeyi ben bileyim mantalitesinde olmayan insanlarız bu hobide hepimiz birlik ve beraberlik içinde daha yükseklere çıkarırız.Dfc de güçlenecek ve daha güzel aktiviteler daha güzel organizasyon yapma imkanı olacak buda bağışlar ve bizim gibi hobicilerin üye olmasıyla sağlanacağına inandığım için ben bugün Club Üyelik Başvurusu nu yaptım.Sizleride davet ediyorum.Saygılar
CaN_BaKıR
25-01-2010, 15:24
Tebrikler Mustafa Bey; Hayırlısı olsun şimdiden..
Ben uzun zamandır bu başvuruyu yapacağım ama madidi sıkıntılar yüzünden yapamıyorum. Birkaç aydır ardı ardına geliyor faturalar. Delirme safhasındayım..
Bir rahata ereyim ilk yapacağım iş zaten başvuru olacak...
Saygılarımla..
Mustafa Kalkanlı
25-01-2010, 15:36
Merhaba can bey sizin bu hobideki katkılarınızı ve çalışmalarınızı araştırmacı ruhunuzu biliyorum eskiden beri sizi takip ediyordum.Bende yeni evlendim borçlar,taksitler bir sene sürer ama düşünüyorum nelere para vermedik normalde benimde üye olmam cok geç olurdu ama ya allah dedim oldum :D
CaN_BaKıR
25-01-2010, 15:39
Teşekkür ederim. Ben geçenlerde ayırmıştım aslında bu iş için para. Ama durur mu.. Artemia bitti bu seferde. Para gitti artemiaya :)
Elde birkaç kuruş para tutamadığım bir zamandayım şu ara. 2 taksitle ödiyeyim bari.. Bir şekilde üye olacağım mutlaka zaten :)
Bu arada... Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Mutluluklar dilerim... :)
Mustafa Kalkanlı
25-01-2010, 15:41
İnşallah can bey kendinizi ayarlayıp en yakın zamanda üye olursunuz,birlikte cok daha iyi yerlere getireceğiz bu hobiyi.Saygılar.
Merhaba
Mustafa bey, ağzınıza sağlık ve yeni üyeliğiniz hayırlı olsun diyorum.
Bu zor zamanınızda discus hobisinin gelişmesi için destek vermeniz,
ne kadar bilinçli oluduğunuzunda ayrıca bir isbatidir.
Can bey, sizinde daha club üyesi olmamanıza rağmen içinizdeki arzuyu tebrik ediyorum,
inşallah tez zamanda madi olarak rahatlarsınız.
Saygılar
Mustafa Kalkanlı
26-01-2010, 09:52
Merhaba
Halil bey teşekkürler, gerçekten bu hobi sadece akvaryumu eve koy ,balık al, akşam içine yem atmakla bitmiyor herkesin daha bilinçli olması ,araştırmacı ve duyarlı olması gerektiğini düşündüğüm için bu konuyu açtım,sadece biraz önceki sölediklerimi yaparsak bir adım ileri gidemeyiz bu hobi birlik beraberlik içinde gelişip yükselicektir.Dfc ne kadar güçlü bir forum olursa maddi, manevi(birlik,beraberlik,özveri) açısından yapıcağı faaliyetler,organizasyonlar o kadar ses getirecektir eminim Dfc yarın öbürgün bütün hobicileri bir araya getirecek bir yarışma(Dünya çapında),bir toplantı,bir eğlence vs yapıcaktır bunun güçlü ve güzel ses getiren bir organizasyon olması için Dfc nin güçlü maddi ve manevi yapıya sahip olması gereklidir.Bunuda foruma bağış yaparak,Club Forum Üyesi olarak sağlayabiliriz.Zaten organizasyona gelen arkadaşlar ordaki ortamı,dostluğu,görünce ne demek istediğimi anlıcaklar.Bu hobiyi canı gönülden yapan herkesin duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.