Orijinalini görmek için tıklayınız : Gurur duymaya devam ediyorum
Arkadaşlar ,aralık 2010 da yapılması planlanan, Singapur Discus Klubünün düzenlediği 12. National Discus Competiton (12. Milli Discus Yarışması) nda İlteriş Tekin ve Cüneyt Birol jürilik yapmaları için Dr. Sun (Klübün kurucu başkanı)tarafından davet edilmiştir
Uzakdoğuda discusun merkezinde,böylesine bir organizasyonda jüri de iki değerli abimizin bulunması ,DFC adına büyük bir gururdur. Bu gelişme, kendilerinin kişilik olarak ve bilgi olarak,singapurda ki discus yetiştiricilerinin de takdirini kazandığının göstergesidir.Sizlerle gurur duyuyoruz
MustafaKaya
21-01-2010, 23:53
Her iki abimizi de çok tebrik ederim.
Lütfen Mesajlarin sag alt kösesinde bulunan 'Hizli Cevap'-tusuna tiklayiniz. Aksi takdirde Hizli Cevap sistemi aktif duruma gelmeyecektir.
Cüneyt abi ve ilteriş abi,her ikinizide tebrik derim.Hobi adına yaptıklarınız bizler tarafından zaten taktir görmekte idi ama böylesi bir organizasyona juri üyesi olarak davet edilmek ve bu davette Discusun merkezinden gelmekte ise daha özel ve daha gurur verici.
Şu bir gerçek ki sizler sayesinde Türkiye'ye kaliteli ve özel ırklar gelmekte artık tabiki buda ayrı bir uğraş ve çabayla olmakta bu jurilik daveti de sizin bu hobiye katkılarınızın bir ödülü oldu bence .
Tekrardan tebrikler...._alkış_
eses1970
22-01-2010, 01:29
İlteriş Tekin ve Cüneyt Birol beyin jürilik için çağrılması Türk discus unun bir yerlere geldiğinin belirtisidir.İnşallah bundan sonra her iki arkadaşımızında daha iyi yerlerde isimlerinin geçmesi dileğiyle.Tebrikler...
CaN_BaKıR
22-01-2010, 01:58
Sevindirici haberler bunlar... Tebrik ederim... Gurulanmamak elde değil...
İlteriş ve Cüneyt Beylerin gösterdiği çabanın karşılığını almaları beni de çok sevindirdi ayrıca ülkemiz adına gurur verici bu gelişme için kendilerine teşekkür ediyorum...:)
Bende tüm içtenliğimle kutluyorum ve tebrik ediyorum, bu hem Clubümüz hemde Türk discus hobiciliği için önemli bir başarı....
Adil Özçelik
22-01-2010, 11:57
Sayın, İlteriş Tekin ve Cüneyt Birol beylerin jürilik yapmaları gurur verici, onları canı gönülden tebrik ederim.
Arkadaşlar,
Bizlerde bu tip yarışmalarda yarışmacı olarak boy gösterebilmemiz için neler yapamalıyız, bunu tartışmanın veya fikir fırtınaları yaratmamızın zamanı geldide geçiyor.
Benim düşüncem bu işe gönül vermiş olan arkadaşlarımız artık belirli türlerde iyi üretimler yapıp buradaki yarışmlarda olmalı.
pharmoza
22-01-2010, 12:48
Sayın İlteriş ve Cüneyt hocamı tüm içtenliğimle ve gururla tebrik ederim.
Ülkemiz hobiciliği bu değerli iki insan sayesinde kararlı adımlarla merdivenleri hızla tırmanıyor.Artık bizlerinde onların önderliğinde bu yarışmalarda özenerek üretip baktığımız balıklarımızı görücüye çıkartmanın vakti gelmiştir Adil abimin de dediği gibi geçiyo bile.
Saygılarımla;
Arkadaşlar ,aralık 2010 da yapılması planlanan, Singapur Discus Klubünün düzenlediği 12. National Discus Competiton (12. Milli Discus Yarışması) nda İlteriş Tekin ve Cüneyt Birol jürilik yapmaları için Dr. Sun (Klübün kurucu başkanı)tarafından davet edilmiştir
Uzakdoğuda discusun merkezinde,böylesine bir organizasyonda jüri de iki değerli abimizin bulunması ,DFC adına büyük bir gururdur. Bu gelişme, kendilerinin kişilik olarak ve bilgi olarak,singapurda ki discus yetiştiricilerinin de takdirini kazandığının göstergesidir.Sizlerle gurur duyuyoruz+100 daha ne denilebilir ki.
Discusmania
22-01-2010, 14:09
Güzel haberler almaya devam ediyoruz, Cüneyt abi ve İlteriş hocamı tebrik eder, bu tip organizasyonlarda görev alan arkadaşlarımız/ abilerimizin sayısının artmasını temenni ederim.
Bora Ünver
22-01-2010, 15:05
Çok güzel ve beklenen bir haber.Çok güzel oldu bu.biggrin
carisma2234
22-01-2010, 15:35
Tebrikler.... http://www.discusfunclub.com/images/smilies/_alk%FD%FE_.gif
Cagatay Caglar
22-01-2010, 15:54
Tebrik eder ve yarışmada başarılar dilerim.
Savaş AYDIN
22-01-2010, 17:48
Harika bir haber tebrikler.
canerock
22-01-2010, 19:13
Tebrikler ...
MehmetAbi
22-01-2010, 19:43
Değerli büyüklerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Böyle bir camianın içinde olmak ve bir dolu güzelliği paylaşabilmek ayrı bir gurur kaynağı...
Tebrikler başarılar.Dilerim
semender
23-01-2010, 01:00
Tebrikler.
discusturka
23-01-2010, 01:14
Tebrikler, uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Cüneyt ve İlteriş Beyleri kutlarım. Juri ve yarışmacı olarak temsil sayısının çok daha artacağını düşünüyorum. Bu yolda vizyonumuzu genişlettikleri için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Ülkemiz ve hobimiz adına güzel bir haber, abilerimizi tebrik ediyorum biggrin
Allah utandırmasın, kolay gelsin...
Tebrik ederim!Antalyadan selamlar!
Can İpektepe
atilla_uncu
23-01-2010, 15:11
Cüneyt ve İlteriş hocam bende sizleri en içten dileklerimle kutlarım, başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle.
Cüneyt hocam, İlteriş hocam, tebrikler. Her ne kadar mekanlarımız uzak olduğu için sizleri ziyaret edemesekte kalbimiz sizlerle:) Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılar sunarım...
mustafaburuk
24-01-2010, 15:11
Tebrikler size ve tüm TÜRK DİSKUS camiasına
Öncelikle ikinizi de çok tebrik ederim.Sonrasında bütün balıklara gene ben bakıcam off yaa. :D
Artık bakıcaz mecbur napalım. :D
Bu sefer bana güzel güzel semenderler almadan gelmeyin. :D
downhill
24-01-2010, 22:47
Tebrikler İlteriş ve Cüneyt abilerim.Sonunda olabilecek en yüksek 2. noktada tamamlanmış oldu.Bizlere bu gururu yaşattığınız için sizlere teşekkür ederim.
Saygılar...
oguzburcin
25-01-2010, 10:26
Tebrikler İlteriş Abi ve Cüneyt Bey.
Ufukİnan
25-01-2010, 14:29
İlteriş ve Cüneyt beyleri tebrik ediyorum.Ülkemizi çok iyi temsil edeceklerine eminim.
turkdiskus
26-01-2010, 07:51
Gerek başlığı açan Ali kardeşime gerekse bizleri kutlayan tüm diskus severlere teşekkür ediyorum.:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.