PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar günü Ankara Buluşması

downhill
07-01-2010, 11:00
Arkadaşlar bu pazar (10 Ocak 2010) saat 3 de toplanıyoruz.Güzel bir hafta sonu etkinliği gibi düşünebileceğiniz bu buluşmamız; Ankara'daki discus severleri bir araya toplamak ve discus dolu bir pazar günü geçirmek isteyen arkadaşlar için fırsat olacağını düşünüyoruz.Bu hafta sonu etkinliğimizi Atilla Uncu abimizin yerinde yapacağız.Toplanma saati olarak 15:00 karalaştırıldı.Buluşma yeri olarakta 2 ayrı nokta tesbit ettik.Birincisi saat 14:50 de Ostim metro istasyonunun önü.Kızılay tarafından gidecek arkadaşlar içinse saat 2 de Selanik caddesinde Metropol sinemasının önünde buluşulacaktır.İletişim için:Özel mesaj ,konu üzerinden isminizi yazarak yada email ile erkan@sineredu.info adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılar...

fiscuscu
07-01-2010, 21:04
bir sorun çıkmazsa kesin gelirim

downhill
07-01-2010, 22:45
Abi sensiz zaten bu discusun tadı çıkmıyor.

icedearth
07-01-2010, 23:01
hevesle beklemkteyım sorun cıkmassa ordayım erkan abı

serdar tüzün
07-01-2010, 23:52
Bir aksilik olmazsa bende oradayım.

rtuserdar
08-01-2010, 13:37
Erkan Bey, merhaba.
Eğer Pazar gününe özel bir takım işler çıkmazsa ve sizlerde kabul ederseniz bende gelmek ve sizleri ziyaret etmek isterim.

downhill
08-01-2010, 13:47
Erkan Bey, merhaba.
Eğer Pazar gününe özel bir takım işler çıkmazsa ve sizlerde kabul ederseniz bende gelmek ve sizleri ziyaret etmek isterim.
Serdar bey onur duyarız gelmenizden.Sizlerin de katılımı ile çok güzel ve verimli bir hafta sonu olacağı kanısındayım.

atilla_uncu
08-01-2010, 14:06
Sevgili Erkancığım, böyle bir organizasyon düşündüğün için sana çok teşekkür ederim, Ankara'daki discus severleri mekanımda görmek beni çok mutlu edecektir. Ankara'daki discus severlerin böyle bir buluşmaya ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim, yeni discus severlerle tanışma ve güzel paylaşımlar olan güzel bir gün geçireceğimize inanıyorum. Görüşmek üzere

ACUN
08-01-2010, 19:22
Erhan abi varsa, benimde olmam lazım:) Görüşmek dileğiyle.

downhill
09-01-2010, 18:46
Arkadaşlar yarınki buluşma için Kızılay taraflarından gidecek arkadaşları metropol sinemasının önünde saat 14:10 a kadar bekleyeceğiz.Gelecek arkadaşlar 0530 405 7107 numaralı telefondan kısa mesaj atarak iletişime geçebilirler.Ostim metro istasyonuna gelecek arkadaşlarda yine saat 14:50 ye kadar bana ulaşabilirler.

Emrah UYAR
09-01-2010, 19:27
Evet bır aksilik cıkmaz ise bende gelıyorum...

Armağan
10-01-2010, 00:39
Erkan abi yarın gelmeye calışcam abi sana haber veririm ben iyi akşamlar.Saygılarımla

downhill
11-01-2010, 10:26
Çok kısa süre önce duyurmamıza rağmen toplantımıza iştirak eden değerli dostlarımıza teşekkür ederim.Güzel bir pazar günü geçirdik.Bu buluşma sanal alemdeki doslarımızla tanışma fırsatı oldu.Yeni arkadaşlıklar kurduk.Katılımın beklediğimizinde üstünde olması bu gibi organizasyonları tekrarlamak için beni ve Atilla abiyi daha da cesaretlendirdi.Umarım yakında yeni bir buluşma daha organize ederiz.
Saygılar...

fiscuscu
11-01-2010, 20:09
Çok kısa süre önce duyurmamıza rağmen toplantımıza iştirak eden değerli dostlarımıza teşekkür ederim.Güzel bir pazar günü geçirdik.Bu buluşma sanal alemdeki doslarımızla tanışma fırsatı oldu.Yeni arkadaşlıklar kurduk.Katılımın beklediğimizinde üstünde olması bu gibi organizasyonları tekrarlamak için beni ve Atilla abiyi daha da cesaretlendirdi.Umarım yakında yeni bir buluşma daha organize ederiz.
Saygılar...
sevgili erkan kardeşim
gerçekten çok kalabalık ve güzel bir toplantıydı
fakat eksikler vardı..:)
1.milletin yarısı gitdikten sonra fotograf çekmek aklınıza geldi..
2.ikramlar çok güzeldi..ama içki ikramı yoktu:):):):)
bir dahaki toplantıda bunlarıda göze alırsınız inşallah.
not :çekilen fotolar yandımı :)hala eklemediniz bir yerlere:)

atilla_uncu
12-01-2010, 01:05
Erkancım gerçekten çok güzel bir gün oldu bu kadar katılımın olacağını bende beklemiyordum, 3
gün önce duyurduğumuz buluşmaya tanıdık tanımadık bir çok arkadaş geldi bu vesileyle tanışma
ve bilgi paylaşımlarımız oldu açıkçası ben çok memnun oldum, bunu ilerki zamanlarda sıkça
gerçekleştirelim diyorum, hakikaten Ankara'nın böyle buluşmalara ihtiyaçları varmış.

Erhan abi haklısın ancak vakit bulabildim resimleri yayınlamaya, malum diğer işlerim yoğundu :)

http://img341.imageshack.us/img341/3637/dsc0250i.jpg (http://img341.imageshack.us/i/dsc0250i.jpg/)

http://img192.imageshack.us/img192/3752/dsc0249x.jpg (http://img192.imageshack.us/i/dsc0249x.jpg/)http://img192.imageshack.us/img192/dsc0249x.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img192/dsc0249x.jpg/1/)

atilla_uncu
12-01-2010, 01:17
http://img192.imageshack.us/img192/2536/dsc0247hb.jpg (http://img192.imageshack.us/i/dsc0247hb.jpg/)

http://img14.imageshack.us/img14/2874/dsc0248gr.jpg (http://img14.imageshack.us/i/dsc0248gr.jpg/)

turkdiskus
12-01-2010, 08:42
Başta Atilla olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Günün en güzel yanı bu kadar diskus severi bir arada görmekti.
Balık güzelliği adına ise inanılmaz görüntüler vardı. Bence en güzelleri ise ultrared yavruları ve Colin nin turkuaz erkeği idi. Önce nazar deymesin diyeyim. Ultrared yavruları iddia ediyorumki bu balığın adını veren Ivan Seah ın yavrularından kat ve kat güzeller.

Tamer
12-01-2010, 10:17
Tüm arkadaşlara, abilere selam olsun,

Bu sefer gelemedik, ama umarım sizler 24/ocakta İstanbul'a genel kurulumuza gelirsiniz orada görüşmüş oluruz, sağlıcakla kalın....

atilla_uncu
12-01-2010, 12:12
İlteriş hocam, bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

bulent1991
12-01-2010, 13:28
Atilla bu kadar güzel balıklar ortasında discusa gönül veren dostlarla, arkadaşlarla bir arada olmak muhteşemdi. Organizasyon ve ikramlar süperdi. Gelecek ay planlayacağın toplantıyı dört gözle bekliyorum. Eline, emeğine sağlık kardeşim.

------------
Bülent ACUN
Ankara

downhill
12-01-2010, 14:51
sevgili erkan kardeşim
gerçekten çok kalabalık ve güzel bir toplantıydı
fakat eksikler vardı..:)
1.milletin yarısı gitdikten sonra fotograf çekmek aklınıza geldi..
2.ikramlar çok güzeldi..ama içki ikramı yoktu:):):):)
bir dahaki toplantıda bunlarıda göze alırsınız inşallah.
not :çekilen fotolar yandımı :)hala eklemediniz bir yerlere:)

Erhan abi söylediklerinde kesinlikle haklısın ancak Çarşamba günü akşam saat 10 da böyle bir toplantı yapma fikrini aklıma getirip, gecenin köründe Atilla abiye telefon ile ulaşıp fikrimi paylaşmam ve onunda kabulu sonucunda böyle bir organizasyon taslağı çıktı ortaya.Perşembe günü öğlene doğruda zaten burdan duyurdum toplantı yeri ve saatini.Yani 3 gün kala duyurduk ve bir anda organize etmeye çalıştık o sebepten çok eksiklikler vardı.Ama yinede mühim olan gönüller bir olması ve epeydir görüşemeyen dostların bir araya gelip muhabbet etmiş olması.Ayrıca yeni arkadaşlarında katılımı güzel oldu.Sende farkettin ki hoşgeldin konuşması dahi yapamadık.Bunuda sebebi sanıyorum ne Atilla abinin nede benim katılımın bu denli yüksek olacağını düşünememiş olmamız ve beklediğimizin üzerinde bir kalabalıkla karşılaşınca ancak gelen misafirlerimizi karşılayabildik.Birde bazı dostlarımızın ne forumdan, ne mail ,nede telefon ile geleceğini dahi bildirmeden gelmesi bize tam süpriz oldu.Foto konusunda ne desen haklısın karşılama faslı muhabbet derken arkadaşlar gittikten sonra aklımıza geldi.İkramlar konusunda ise muhabbetin saat 9 a kadar uzayacağını tahmin etmemiştik,toplantı erken başladığı için gündüz gündür içilmez diye düşündük.Ama bir dahaya ona göre içecek çeşitimizi arttırırız.icon_lol
Fotoları zaten Atilla abi eklemiş ama ben zaten makinemi güzelce hazırladıktan sonra ofiste bırakıp almadan çıktım o yüzden sadece Atilla abinin maakine ile çekildi fotolar ve sanıyorum video çekme fırsatı bulamadık.Ama bu ilki idi ve bu toplantıları ayda 1 gibi tekrarlamayı düşünüyoruz eğer gelenekselleştirebilirsek zaten belli bir standart yakalayabiliriz diye düşünüyorum.
Saygılar...

euzmenn
12-01-2010, 17:37
Daveti ve misafirperverliği için Atilla abiye ve yine daveti için Erkan abiye teşekkür ederim.
Sigara içmek isteyenlerin farklı bir kısımda içmeleri çok iyi oldu kendilerine de bundan dolayı teşekkür ederim :)

icedearth
12-01-2010, 18:52
atilla abı ve erkan abı muthıs bır orgınazasyondu gormedıgım kadar dıskusu bır arada gorme sansı elde ettıgım ıcın sızlere tesekkur ederım

ACUN
12-01-2010, 18:59
Atilla hocam, ellerine sağlık. Sıcak ve dostların bir arada buluştuğu, bol ikaramların ve güzel discusların olduğu ortamı sağladığın için teşekkürler. Her ay çağırsanız yok demem:) Gelen dostlara ve aramıza yeni katılan arkadaşlara sohbetlerinden ötürü teşekkürler. 6 saatin nasıl geçtiğini anlamadım şahsen. İnsan böyle bir ortamdan ayrılmak istemiyor.
Birdahaki toplantıda buluşmak dileğiyle, saygılar...

Erkan, katkıların için sağol, varol:)

hanfur
12-01-2010, 18:59
Herşeyden önce Atilla bey'e misafir perverliği için teşşekkür ediyorum.Gerçekten çok güzel bir ev sahipliği yaptı.Mekanını gerçekten beğendim emeğin olduğu herşey güzel oluyor.Benim açımdan faydalı bir buluşma oldu.İsimlerini ve namlarını duyduğumuz büyüklerimizlede tanışma ve bilgi alışverişi imkanı buldum.Ara sıra bu tür toplantıların düzenlenmesi gerçekten iyi olur.

burak_06
12-01-2010, 19:53
Bu kadar discus severle bir arada bulunmak heyecan vericiydi.Organizasyon için teşekkürler.Discuslara bakmak keyifliydi ama eve geldiğimde kendi balıklarıma bakmak gelmedi içimden.:D

atilla_uncu
12-01-2010, 20:08
Herkesin memnun olduğuna gerçekten çok sevindim, inşallah bundan sonrada sıkça buluşacağız, herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.

affacan
13-01-2010, 00:36
atilla bu daveti kaçırdığım için çok üzgünüm. inşallah birdahakine muhakkak katılırım

fiscuscu
13-01-2010, 00:59
evet cengiz bey kaçırdım deyince....biz niye ankara buluşması diyoruzda
iç anadolu buluşması olarak yapmıyoruz
erkan ve atilla bence bunuda bir düşünün :)

serdar tüzün
13-01-2010, 01:57
Teşekkürler Atilla ve organizasyonu yapanlara.Tekrarını görmek dileğiyle.

farabundo
13-01-2010, 20:41
Merhaba arkadaşlar, Ankara'da buluşma olduğunu okuyunca bir an sevindim ne yazık ki geç okumuşum:( , bir daha ki toplantınızda aranızda olmak çok isterim, saygılarımla.

Bora TK.
13-01-2010, 23:18
Ben kendi adıma aranızda olmak isterdim,ancak işlerimin yoğunluğu nedeniyle bu mümkün olamadı, inşallah birdaki sefere aranızda olmayı ve 6 saat değil 60 saat sohpet etsek doyulmaz,
Kalın sağlıcakla,

Discusmania
14-01-2010, 00:01
Gıpta ile baktım, ne güzel bir dostluk bu, inşaallah 15 tatilde Ankara'da bu güzel dostların arasında olacağım.

vwgolf
15-01-2010, 08:57
Atilla arkadaşımızın discus severleri bir araya getirmek için yaptığı organizasyon çok güzeldi.Daha önce düzenlenen organizasyonlara katılmadığım için üzüldüm.Bu fırsatı bizlere veren atilla arkadaşıma çok teşekkür ederim.Daha güzel beraberliklere diyorum.

Bora Ünver
15-01-2010, 11:15
Çok güzel bir buluşma olmuş.Ankaradan çok değerli birçok diskusa gönül vermiş tanıdığım tanımadığım kişiler ortamda var.15 günmdür yoğun çalışmamdan dolayı hem bu başlığa hem de birçok başlığa yazamadım.Ancak bugün hıncını çıkartıyorum:D

Pazar günü daha önce planlanan işlerimden dolayı iştirak etmek istedim ama gelemedim.Konu diskus ve böyle güzel bir ortam olduktan sonra her zaman gelmek isterim.

MehmetAbi
15-01-2010, 13:00
Bütünleşme, paylaşım ve tecrube açısından benim içinde çok iyi bir fırsattı ama aranıza katılmak nasip olmadı. O günün en güzel yanı öğleden önce Melikşah 'la buluşup bu organizasyona mutlaka katılmamız gerektiği ve aramızdaki hoş sohbetti. Ama olmadı bu güzel insanlarla tanışma ve onlardan tecrube ve bilgi edinme fırsatını kaçırdım. Resmen boğazıma düğümlenmiş durumda. Aranızda olamadım çok üzgünüm.
Atilla bey'i ve Erkan bey'i bu güzel organizasyonu için tebrik ediyorum...

Murat Divrikli
18-01-2010, 18:52
Atilla kardeşim ellerine,emeğine sağlık kesene bereket, çok verimli ve bir o kadar da önemli bir toplantı oldu, inşaallah devamını getiririz.Sana ve Erkan kardeşime tekrar teşekkürler.