PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D.F.C ye Maşallah

abdurrahman
21-05-2008, 12:07
Arkadaşlar hepimizin gördüğü gibi şu saatlerde sitemizdeki aktif üye sayısı,toplam kayıtlı üye sayısının %25 ine tekabül ediyor,ben başka bir sitede bu oranı asla görmedim,Maşallah ve Tebrikler DFC yee :).Saygılar.

Tamer
21-05-2008, 12:24
Burdan görüyorumki çok kısa zaman içinde DFC üyelerine aile ortamını sağlamış, bu tablo rakamlara yansımış, benimsenmiş, buda benim ve tüm DFC ailesi için gurur verici, bu clubun ölümsüz olması için nesilller boyu devamı için hep beraber el ele diyorum arkadaşlarım:)

Hürkan
21-05-2008, 17:05
Ben sabah şok yaşadım:eek: bir anda bu kadar kişi aktif görünce çok sevindim hatta Mehmet sipahi abime bir şeymi kaçırdık diye de sormuştum maşallah herkes bir şeyler paylaşırsa daha güzel olacak

Discusmania
21-05-2008, 18:14
Çekinmeden soran / paylaşan hobici arkadaşlarımızla ve ilk sorusunu almışcasına titizlikle cevap veren kadim discus aşıkları arkadaşlarımız her geçen gün DFC nin 'aile' olmasına katkıda bulunuyor, emeği geçen tüm discus sevdalılarına teşekkürler süperr

aytackurt
21-05-2008, 19:26
Valla ne yalan söyleyeyim gece saat 01:00 baktım rekora doğru gidiyor.E bende rekoru engellemek istemedim sabaha kadar bilgisayarımı açık biraktım.İnşallah yanlış yapmamışımdır.Ama ben bilgisayarın başında olmasam bile gönlüm sizlerle idi.Bunuda boş geçmek istemedim.İnşallah sitemiz daha güzel yerlere geleceğine canıgönülden inanıyorum.İnanmak başarmanın yarısıdır.Sizlerde inanın.

fma55discus
22-05-2008, 00:42
Bende bu rakamları görünce inananın ayrı bir duygu hissettim.Dahada yüksek sayılara sizlerle birlikte ulaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Vedat Yılmaz
22-05-2008, 18:20
danceArkadaşlar hadi hepberaber daha iyiye daha ileriye hücuuum:D:Ddelizx:
Ya arkadaşlar yakında bir psikoloğa görünürüm DFC kolik'mi oldum ne biggrin hergün uğramadan duramıyorum hatta her saat desem daha doğru olur biggrin

abdurrahman
24-05-2008, 13:22
Arkadaşlar artık fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum,DFC hep rekor kırmaya devam edecek,saygılar.

diskusman
28-05-2008, 23:15
Emeği geçen tüm discus sevdalılarına teşekkürler

mustafaburuk
05-06-2008, 09:35
opaxz Rekorlar benim sayemde dermişimrotflxz.Tamer beyden leopar yavrusu almak için sabah akşam giriyorumicon_lol