PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beslemek güzeldir ama???

yusufozturk37
01-07-2009, 22:11
Arkadaşlar,
ben bütün yem çeşitlerini denedim ve kendim de önce solucan, kurt ve evde yaptığın salam ve sucuk kızartmalarını çok ufak doğradım ve balıklar bunu gerçektende sevdi...
1 haftadır deniyorum ve bu karışıma midyede ekledim son 3 gündür!
komik bir karışım ama balıklarım canlandı ve daha çok hareket ediyorlar, ayrıca renkleride canlandı...herkese tavsiye ederim...şu ana kadar bir hastalık yok vede kabız olanlarada yedirmeyi düşünüyorum...
şu ana kadar balıklarda hiç bir sorun yok ama ilerki dönemlerde pul yem ile karıştıracağım ve ilerki dönemlerde bir hastalık çıkar mı?, bir sorun olur mu?
yardım edin!
Saygılar..

fiscuscu
01-07-2009, 22:24
YUsuf bey:)
oldu olacak bide rakı açsaydın balıklara:):):):):
midye verilebilir(taze ve düzgün bir ortamdan toplandıysa...yanlış bir ortamdan toplanan midye...
kesinlikle ölümcüldür)
bence
kurt ve evde yaptığın salam ve sucuk....... bunları geçin:)
discusa discus gibi davranın dogada ben salam sucuk yiyen balık görmedim:)
kurt derken ne demek istediginizi anlamadım.. tubifex ise onuda geçin..
ha solucan ince bir şekilde bulursanız ve lagım vb..vb..
gibi yerlerde yetişmediyse tabiki olur.

atilla_uncu
01-07-2009, 23:22
Erhan hocam, yusuf bey birşeyler araştırıyor sanırım :) olabilir belki bence yeni şeyleri keşfetmekte bir sorun yok, bırakın istediklerini yapsın, ancak discuslarına eziyet etmeden ve kaybetmeden her şey yapılabilir, ancak fantaziye yer yok !

Tamer
02-07-2009, 09:47
Tabiki istediğinizi deneyebilrsiniz, gözlemlerinizide paylaşabilrsiniz, ama herkese tavsiye ederim diyipte, sonra bir sorun olurmu yardım edin demek abes olmuş, tavsiye edeceğiniz şeylere lütfen dikkat edin, zira sizin gibi acemi birçok kişi bunları okuyup etkilenebilir, ve kötü sonuçlara sebebiyet verebilrsiniz.