PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gurur duydum(CÜNEYT BİROL)

tirnerf
24-06-2009, 13:20
Arkadaşlar ,Dfc üzerinde büyük emekleri olan sevgili abimiz Cüneyt Birol,BIDKA (British and International Discus Keepers Association) tarafından Kasım ayında İngiltere'de düzenlenen "2009 British Discus Show" daki yarışmada jurilik yapmak için davet almıştır

Bu yarışmada görev yapacak dğer jüri üyeleri:

Andrew Soh
Ralf Battenberg
Jörg Stendker
Steven Ryall - BIDKA Yöneticisi ve Forum Moderator)
Mike O'Sullivan - UKDA (United Kingdom Discus Association) Show Manager

Ülkemiz,dfc ve özellikle de kendisi adına çok gurur verici bir davet.Kendisini böyle bir davet aldığı için tebrik ediyorum .Seninle gurur duyuyoruz abi

Tamer
24-06-2009, 13:29
Sanki beni davet etmişler gibi heyecanlıyım ve gururluyum, sabah öğrendiğimde heyecandan nabzımın yükseldiğini hissedebildim:)

Buda bizim Ülkemiz discus hobisinde çıtamızın yükseldiğinin büyük bir göstergesi, gün olur uluslararası bir yarışmada inşallah biz yaparız yine jürilerimizden olursun Cüneyt abiciğim, kutlarım:)

Sercan
24-06-2009, 13:29
Tebrikler;harika bir olay cüneyt abiyi kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.

Hürkan
24-06-2009, 13:45
Bugün duyduğum en güzel haber oldu Ülkem adına Cüneyt beyin büyük bir yarışmada hakem olarak bizi temsil etmesi çok sevindirici _Tebrikler_

Discusmania
24-06-2009, 13:46
Cüneyt abiden haberi aldığımda yerimde hop oturup hop kalktım, kendisine bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ederim, bu sayıların daha artması ve bir gün uluslarası çapta sözü geçen yarışmaların ülkemizde de düzenlenmesini ümid ederim.

discusturka
24-06-2009, 14:07
Cüneyt Abi tebrik ederim, hepimizi mutlu ettin, Allah yardımcın olsun.

Merve Akvaryum
24-06-2009, 15:19
Cüneyt abimi uluslararası bir organizasyonda görmek beni çok mutlu etti.Kendisini tebrik eder,bu organizasyonda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum.Ali hocam da benim aracılığımla tebriklerini iletiyor.Alkışlar Cüneyt Abiye.
Saygılar

Savaş AYDIN
24-06-2009, 15:23
Cüneyt abi tebrikler gerçekten harika bir olay sayende ülkemizin ismi uluslararası platformlardada hakkettiği yeri lacaktır.

carisma2234
24-06-2009, 15:39
Cüneyt bey hayırlı olsun tebrik ederim... bu ez sizin kadar bizede gurur veriyor .....gerçekten tarihi bir olay canı gönülden tekrar tebrikler.

Bora Ünver
24-06-2009, 15:59
Cüneyt abimi tebrik ediyorum.Kendisine de bu yakışırdı.En kısa sürede sizi ve İlterişi de Duisburgda görmek dileklerimle.Oralarda olmanız çok önemli.Herkes gibi ben de çok gurur duydum.

Sevgi ve Sagılarımla;

DFCEYLEM
24-06-2009, 17:09
Cüneyt bey canı gönülden tebrik ediyorum sizi.Bu sevinci sizinle birlikte paylaşıyoruz.Bunlar sizin Discus sevdanız ve emeklerinizin karşılığı.2009 British Discus Show daki yarışmada jurilik daveti dfc yani bizler ve özellikle de kendiniz adına çok gurur verici bir davet.Tekrardan tebrikler._alkış_

Ufukİnan
24-06-2009, 17:29
Cüneyt bey tebrikler.Bir ilki gerçekleştirmenin gururunu duyuyoruz.Uluslararası Discus camiasında adımızı daha çok duyacaklar artık.

Murat Divrikli
24-06-2009, 17:41
Abi tebrik ederim.İnşaallah duisburgda da jüri olarak görürüz.

M.M.M
24-06-2009, 18:39
Cüneyt bey tebrik ediyorum.Türk discus camiasının gelmiş olduğu noktanın,bu davetle yavaş yavaş zirveye yaklaştığının resmidir.(her ne kadarda gidecek çok yol olsada)Başarılar diliyorum.

Vedat Yılmaz
24-06-2009, 21:06
Cüneyt abiyi bu gelişmeden dolayı tebrik ediyorum,ülkemizdeki discus çıtasının yükselişinin göstergelerinden biri diye algılıyorum ve İnşallah bir gün bizlerede uluslarası bir yarışma düzenlemek nasibolur ve Cüneyt abiyi o yarışmadada jüri olarak görürüz :).

xxxobiwanxxx
24-06-2009, 23:00
Cüneyt bey tebrikler.Her daim daha ileri gitmek üzere başarılar dilerim.

ACUN
24-06-2009, 23:15
Cüneyt abi, tebrik ederim. Senin gibi alçak gönüllü iyi insanlar bunları hakediyor. Daha büyük mükafatlar dilerim. İşin rast gelsin.

bulent1991
24-06-2009, 23:23
Cüneyt Abi kocaman bir tebrikte benden. Bunu bir başlangıç sayarak Duisburg'da da bizi temsil etmen dileğimle.

------------
Bülent ACUN
Ankara

datalan
25-06-2009, 01:38
Hayırlı olsun..
tebrik ederim.

Birol
25-06-2009, 04:01
Tebrikler Cüneyt Abi:)

oldfron
25-06-2009, 08:56
Mesaj yazarak, telefon ederek heyecanımı ve sevincimi paylaşan tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnanın ki desteğiniz beni en az juri üyesi seçilmek kadar mutlu etti. Yarışmaya Sizlerle birlikte gideceğim. Amacım, Sizlerin verdiği desteğe yaraşacak bir şekilde hepimizi temsil etmek olacaktır. Omuzumdaki büyük sorumluluğun bilincindeyim çünkü bu Ülkemiz için de benim için de bir ilk olacak. Başlangıç tabii ki çok önemlidir ancak asıl olan sürekliliktir. Bundan sonra hedefimiz uluslararası platformdaki varlığımızı, yarışmalara balık sokarak, jürilik yaparak, seminerlere ve fuarlara katılarak, konferanslar düzenleyerek, uluslararası yarışmalar düzenleyerek, konuda uzman kişileri ülkemizde ağırlayarak devam ettirmek olmalıdır. Evet kardeşlerim, çıtayı hep birlikte yükseltiyoruz. Artık aramızdan bazılarınız Duisburg'da jürilik yapmaktan bahsediyor. Bu hiç de kolay bir hedef değil ancak, geldiğimiz noktada hayal de değil... :)

Bu noktaya gelmemizde büyük rol oynayan bir kişinin emeğine ve hakkına burada değinmeden geçmek istemiyorum: Singapur'a juri kursuna gitmemize önayak olan, Ülkemizin adını uluslararası platformda en iyi şekilde duyurmanın yolunun juri olmaktan geçtiğini öngören kişi İlteriş Tekin kardeşimdir. Desteğin için teşekkürler kardeşim.

Bu yarışmada jurilik yapmak da bana göre benden daha fazla O'nun hakkıydı ancak, tahmin ediyorum ki Bidka yönetiminin beni daha iyi tanıması, piyangonun bana vurmasına neden oldu. Kısmet olursa bundan sonra da juri kursunda olduğu gibi, yarışmalarda İlteriş kardeşimle omuz omuza jurilik yapmaya devam edeceğiz.

fma55discus
25-06-2009, 09:48
Tebrik ediyorum.Bizlerde gurur duyduk.Başarılarının devamını diliyorum.

pankasyus
25-06-2009, 10:22
Artık bir yarışma yapmayı planlarsak dışarıdan bu işi iyi biliyor diye adam aramaya son. Sayın Cüneyt Bey bize bu gururu yaşattı ve çıtayı yükseltti. Tebrik ediyor ve daha ileri seviyelere taşıması gereken bir sorumluluğu üstlendiğini hatırlatıyorum.
Saygılarımla

gulay
25-06-2009, 13:45
Gerçekten de gurur duyduk Cüneyt Bey... Bana göre bu olay discuscular açısından bir kilometre taşı ve ilerleyen zamandaki sevindirici gelişmelerin bir başlangıcı, tebrik ediyorum... Daha nice nice yarışmalara...

bayguncorap
25-06-2009, 14:28
Gerçekten gurur okşayan bir olay.Başarılarınızın devamını samimiyetle bekliyoruz.

Saygılarımla......

atilla_uncu
25-06-2009, 15:12
Cüney hocam, bende tebriklerimi sunuyorum, bir aksilik olmazsa yanındayız.

discusonur
25-06-2009, 21:40
Cüneyt bey tebrik ederim.Gerçekten ülkemiz adına gurur verici bi olay.Bunun üzerinede bide Türkiyeden DFC üyelerinden biri yarışır ve kazanırsa heralde hepimiz duygusallığın doruğuna ulasırız.YÜRÜ BE CÜNEYT ABİ...

cetin035
25-06-2009, 23:17
Cüneyt Bey'i sizi tebrik ederim hepimiz için gurur verici bir gelişme bu tur organizasyonlada daha görev almanız temennisiyle ..

AytekinÇokoy
26-06-2009, 00:26
:Türk_alkış__alkış__alkış__alkış_ Ben söyleyecek bir şey bulamadım, söylenecek bir şey de yok zaten. Cüneyt hocam bu görev için seni uygun görmeleri çok isabetli bir karar olmuş. Senden çok sana bu görevi verenleri tebrik ederim. ;) Hocam dilerim çok daha iyi haberlerini duyarız ve bizlerde bir Türk olarak seninle gururlanmaya devam ederiz. Tekrar tekrar başarılar hocam.

PISCES
26-06-2009, 09:34
Gurur duydum ve daha nice discus severi nice yarışmalarda hobici ve katılımcı olarak görmek dileği ile.

Cagatay Caglar
27-06-2009, 09:32
Tebrik ederim Cüneyt bey, hepimiz adına gurur verici bir olay.Başarılar dilerim.

Barış ER
27-06-2009, 11:04
Tebrik ederim.Bizi en güzel şekilde temsil edeceğinize eminim.

mustafa güneş
09-07-2009, 20:02
ÇOK güzel bir temsil örneği tebrik ediyorum başarılar diliyorum..

Onder.
12-07-2009, 15:16
Tebrikler gururulanıyor insan vesselam..

oldfron
13-07-2009, 09:32
Kardeşlerim, Desteğiniz ve görüşleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Umarım, Ülkemizi ve Sizleri yüz akıyla temsil ederim.

Bu arada, yapılacak yarışmaya son jüri üyesi olarak Jeffrey Tan de ilave oldu. :)

Ayrıca Show sırasında Warren Burgess, Jeffrey Tan ve Jörg Stendker konferans verecekler. Program detayları tam belli olunca sizlerle paylaşacağım.

turkdiskus
13-07-2009, 14:15
Mesaj yazarak, telefon ederek heyecanımı ve sevincimi paylaşan tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnanın ki desteğiniz beni en az juri üyesi seçilmek kadar mutlu etti. Yarışmaya Sizlerle birlikte gideceğim. Amacım, Sizlerin verdiği desteğe yaraşacak bir şekilde hepimizi temsil etmek olacaktır. Omuzumdaki büyük sorumluluğun bilincindeyim çünkü bu Ülkemiz için de benim için de bir ilk olacak. Başlangıç tabii ki çok önemlidir ancak asıl olan sürekliliktir. Bundan sonra hedefimiz uluslararası platformdaki varlığımızı, yarışmalara balık sokarak, jürilik yaparak, seminerlere ve fuarlara katılarak, konferanslar düzenleyerek, uluslararası yarışmalar düzenleyerek, konuda uzman kişileri ülkemizde ağırlayarak devam ettirmek olmalıdır. Evet kardeşlerim, çıtayı hep birlikte yükseltiyoruz. Artık aramızdan bazılarınız Duisburg'da jürilik yapmaktan bahsediyor. Bu hiç de kolay bir hedef değil ancak, geldiğimiz noktada hayal de değil... :)

Bu noktaya gelmemizde büyük rol oynayan bir kişinin emeğine ve hakkına burada değinmeden geçmek istemiyorum: Singapur'a juri kursuna gitmemize önayak olan, Ülkemizin adını uluslararası platformda en iyi şekilde duyurmanın yolunun juri olmaktan geçtiğini öngören kişi İlteriş Tekin kardeşimdir. Desteğin için teşekkürler kardeşim.

Bu yarışmada jurilik yapmak da bana göre benden daha fazla O'nun hakkıydı ancak, tahmin ediyorum ki Bidka yönetiminin beni daha iyi tanıması, piyangonun bana vurmasına neden oldu. Kısmet olursa bundan sonra da juri kursunda olduğu gibi, yarışmalarda İlteriş kardeşimle omuz omuza jurilik yapmaya devam edeceğiz.

Cüneyt Abi tebrik ediyorum.
Yukarı da alıntı yaptığım mesaj içinde çok teşekkür ediyorum. Ancak en azından Ankara'da olanlar ve biraz diskusa bulaşanlar bilirki sen ve Nejat Abi bu konuda hep bir numara idiniz ve halen öylesiniz. En azından ben hasbel kader sizi takip ediyorum.
Kaldı ki burada önemli olan Türkiye'nin adını duyurmak.
Tekrar tebrik ediyorum._Tebrikler_