Orijinalini görmek için tıklayınız : extech ec 500
diskusman
16-05-2008, 23:38
http://www.cihazpazari.com/urun_detay.asp?UrunId=571&Kat=2&AltKat=100
Arkadaşlar bu cıhaz hakında bilgisi olan varmı artıları ve eksileri neler nasıl kullanılıyor.....
Hasan bey verdiğiniz linktede açıklamış, ürün combo, iletkenlik ph ve ısı ölçüyor. Bende Combo kullanıyorum fakat hanna marka, bu cihaz hakkında deneyimim yok.
Tek probla pH, İletkenlik, TDS, Tuzluluk ve Sıcaklık Ölçümleri, Analog bar grafik, Hafızaya alınabilen 15 adet adlandırılmış okuma kaydı
Nhamunda
17-05-2008, 10:25
Cihazı ben kullanıyorum . Olumsuz tek yönü kalibrasyonu diye bilirim . Kalibrasyon için cihazı aldığınız firmaya yollamanız , 30-40 ytl civarında bir mevla ödemeniz gerekmekte.
discusturka
17-05-2008, 10:36
Hasan Bey bu cihaz uzakdoğu malı değil ve kaliteli bir cihaz, kullanmadım ama inceleme fırsatım oldu . Kalibresi de o kadar zor değildi. Özelden ilgili firmanın linkini yazacağım.
Merhaba;
Hasan bey benimde aklımda olan bir cihaz ancak bu cihazı almadıysanız size ec510'u tavsiye ederim bütün kalibrasyon sıvıları ile birlikte linkini veriyorum birde buna bakın isterseniz http://www.cihazmarket.com/pinfo.asp?pid=331
Saygılar.
Biliyorsunuz probların belli bir ömrü var ve çok uzun değil, 1-1,5 sene maximum diyorlar, peki bu cihazların yedek parça teminini araştırdızmı, ilerde sizi üzmesin??
Merhaba;
Tamer dün istanbuldaydım piyasayı biraz araştırma fırsatım oldu yukarıdaki ürünü ve diğier markaların ürünlerini kıyaslama fırsatı buldum bu ürünlerin satışını yapan birçok yer aynı zamandada yedek parça olarakta destekliyor yani cihazın bir kısmı arzalandığında karşınızda muhattap bulabiliyorsunuz önemli bir noktada seninde daha önceden belirttiğin gibi garanti probu kapsamıyor bu tüm diğer markalar içinde geçerli yukardaki belirttiğim ürünün beni cezbeden yönü tüm kalibrasyon sıvıları ve öçüm kablarıyla birlikte geliyor olması yoksa diğer marka ve modellerden çok farklı değil.
Saygılar.
sonmancinik
12-05-2010, 21:22
arkadaşlar itanbul esenlerde tekstil kentte imalat yeri var burada perakende satışlarıda var her keseye uygun ölçü cihazları var .ilgilenen arkadaşlar internetten baka bilirler,Gentek elektronik
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.