PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.ankaradiscuscenter.com yayında...

(((KaaN)))
05-05-2008, 14:32
Merhaba,
Ankara Discus Center olarak www.ankaradiscuscenter.com (http://www.ankaradiscuscenter.com/) adlı internet sitemizi yayına başlatmanın mutluluğunu duyuyoruz.Online danışma sisteminden video bölümüne ve kataloğumuza kadar herşey sizlere daha net ve şeffaf bir hizmet vermek amacı ile düşünülmüştür.Sitemizin içeriği hızlı bir şekilde doldurulup beğeninize sunulacaktır.Güzel günlerde buluşmak dileğiyle...Saygılarımızla...

Tamer
05-05-2008, 14:40
Tebirk ederim kaan, hayırlı olsun, başarılarınızın devamını dilerim.

abdurrahman
05-05-2008, 14:41
Kaan bey hayırlı olsun,saygılar.

tirnerf
05-05-2008, 16:36
Bu site için ne kadar emek verdiğini bilen birisi olarak ,başarılarının devamını diliyorum kardeş

ibozi
05-05-2008, 17:48
Kaan Bey hayırlı olsun, başarılar dilerim.

hakan60
05-05-2008, 18:16
Kağan hayırlı olsun web siten,bol kazançlar dilerim.

İsmail ÖZEL
05-05-2008, 20:59
Hayırlı olsun Kaan Abi..Hayırlı kazançlar ve başarılar dilerim..

Discusmania
05-05-2008, 21:22
Yerli discus üretimini amaçlayarak işe başlayan bir yerin sitesinde ithal discus görmek üzücü, yinede tebrik ederim, hayırlı olsun.

(((KaaN)))
05-05-2008, 22:00
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Erdal bey'e ayrıca cevap vermek istiyorum.Bir üretimhane düşünün ki suyu Türkiye'nin en kötü suyu.(üretimhaneyi açtığımızda bu kadar kötü değildi) Bir üretimhane düşünün ki Ankara'da kimse 1 adet bile yavruyu hayatta tutamazken 10 aydır tüm masrafları cebinden karşılayıp,üretimhaneyi ayakta tutan ve ithal discusa yöelmeyen.Bir üretimhane düşünün ki bu zorluklara rağmen yinede üretimden vazgeçmeyip kendi yavrularını (tatmin edici sayıda olmasa da) hobicilere sunmaya çalışan,bir üretimhane düşünün ki sahibinin gelecek yerli yavruların akibeti için,pes etmemek için ithalde olsa Türkiye'ye 2.sınıf ithal değil 1.sınıf ithal balık getirmeye çalışan.Ve daha aklıma gelmeyen onca sebep...Sanırım bu konuda beni en iyi anlayacak isimler Ankara'daki hobiciler olacak,en önemlisi de Ali Ağır bey! Onunla bu süre içerisinde çok şey paylaştık.Her türlü desteğini esirgemediği içinde sonsuz teşekkürler.
Erdal bey yaramıza parmak bastınız.:o Aslında fena da olmadı,biraz içimi dökmüş oldum.Bunları yaşamayan bilemez ama yine de beni anlayacağınızı umarak saygılarımı sunuyorum...

bulent1991
05-05-2008, 23:03
Sevgili Kaan ve Levent sizin emekleriniz gerçekten takdire değer. Ankara'da yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen üretim için elinizden geleni yapmanız güzel bir olay. En iyi dileklerimle yeni sitenizin sizlere ve tüm discus severlere hayırlı olmasını dilerim.

------------
Bülent ACUN
Ankara

Vedat Yılmaz
05-05-2008, 23:06
Kağan bey hayırlı olsun başarılar dilerim.

tirnerf
06-05-2008, 00:18
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Erdal bey'e ayrıca cevap vermek istiyorum.Bir üretimhane düşünün ki suyu Türkiye'nin en kötü suyu.(üretimhaneyi açtığımızda bu kadar kötü değildi) Bir üretimhane düşünün ki Ankara'da kimse 1 adet bile yavruyu hayatta tutamazken 10 aydır tüm masrafları cebinden karşılayıp,üretimhaneyi ayakta tutan ve ithal discusa yöelmeyen.Bir üretimhane düşünün ki bu zorluklara rağmen yinede üretimden vazgeçmeyip kendi yavrularını (tatmin edici sayıda olmasa da) hobicilere sunmaya çalışan,bir üretimhane düşünün ki sahibinin gelecek yerli yavruların akibeti için,pes etmemek için ithalde olsa Türkiye'ye 2.sınıf ithal değil 1.sınıf ithal balık getirmeye çalışan.Ve daha aklıma gelmeyen onca sebep...Sanırım bu konuda beni en iyi anlayacak isimler Ankara'daki hobiciler olacak,en önemlisi de Ali Ağır bey! Onunla bu süre içerisinde çok şey paylaştık.Her türlü desteğini esirgemediği içinde sonsuz teşekkürler.
Erdal bey yaramıza parmak bastınız.:o Aslında fena da olmadı,biraz içimi dökmüş oldum.Bunları yaşamayan bilemez ama yine de beni anlayacağınızı umarak saygılarımı sunuyorum...

Neler yaşadığınızı en iyi bilen kişiyim.Bu kadar kötü su şartlarında, siz elinizden geleni yaptınız ve hala da üretime devam etme çabası içindesiniz.Bu gayret ve azim olduktan sonra,ankara suyunda düzelme olursa,bu işi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum.Ayrıca şöyle bir durum var,hastalıklar konusunda Ankara suyu bize çok sey öğretti.Üzücü bir durum ama hastalık konusunda çok iyi bir alt yapımız oldu.
Şu aşamada tek amaç olmalı,üretimhaneyi ayakta tutup bu dönemi atlatmak.Hep yanınızdaydım ve yanınızda olacağım !

Hürkan
06-05-2008, 11:42
Kaan bey hayırlısı olsun siteniz , emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.Bir yazı okudum Ankara nın suyunu umarım bu çözüm olur....
DÜNYANIN SUYUNU BİR TÜRK TEMİZLEYECEK

Esquire dergisinin bu ayki sayısında (The Best and Brightest 2007) Dünyanın en parlak ve iyi fikirleri arasında gösterdiği su mıktanısında bir Türk’ün imzası var.
Ünlü magazin dergisi Esquire tarafından yapılan listeye giren “The pollution magnet / Kir mıknatısı” adlı proje ile içme sularındaki kirlilik çok ucuz ve basit bir metotla temizleniyor. Buluşun hayata geçmesi halinde milyonlarca insan daha temiz su içebilecek.

Bangladeş’te her yıl 82 milyon insanın arsenikli suyun sebep olduğu kanserden hayatını kaybettiğini belirten dergi, Rice Üniversitesi’nden Türk bilim adamı Dr. Cafer Yavuz’un da aralarında bulunduğu Profesör Vicki Colvin başkanlığındaki ekibin suyu temizlemek için yeni, kolay ve ucuz bir yöntem bulduğunu yazdı. Hiç elektrik kullanılmadığı için köydeki insanların bile rahatlıkla kullanabileceği metot, şu an kullanılan yöntemlerden çok daha etkili.
Yüz ile bin kat arasında daha etkili

Dünyayı değiştirecek 6 düşüncenin tanıtıldığı yazıda, Rice Üniversitesi’nde çalışan Kimya, Kimyasal ve Biomoleküler profesörü ve ekibinin daha büyük planları olduğu belirtilerek, su temizleme sisteminin çalışmada ilk basamak olduğuna dikkat çekildi. Haber7.com’un bildirdiğine göre, Türk bilim adamı Yavuz, projeyle ilgili bilgi verirken, “Eski çalışmadan farkı manyetik nano parçacıklar demir pası ve sabundan elde ediliyor. Bu yöntemle maliyet düşüyor” dedi.

Nanoteknoloji Projesi’ne göre, sudaki arsenik, saç telinin 5 binde biri büyüklüğünde demir oksit parçacıklarıyla temizlenecek. 12 nanometre çapındaki parçacıkların zehirli maddeleri bugün kullanılan filtrelerden yüz ile bin kat arasında daha etkili arındırması hedefleniyor. Cafer Yavuz, projesini şöyle anlatıyor:
Sonuç harika

“Rice Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, içme sularında çok ciddi problem olan arsenik (3 ve 5 arsenatlar) üzerine yoğunlaştı. Suları temizlemek için demir oksit kullanıyorlardı; ama sorunları vardı.

Çok fazla atık ortaya çıkıyor ve emildikten sonra geriye salma olayı vardı. Onların kullanabileceği halde hazırlayıp onlara malzememizden sunduk. Sonuç harikaydı.”
Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, yaptığı açıklamada
“Mezunlarımızı bilim dünyasının başrol oyuncuları olarak görmek bize bundan sonraki çalışmalarımız için bize büyük bir heyecan ve şevk veriyor” dedi.

(((KaaN)))
06-05-2008, 14:09
Hürkan bey ilginize teşekkür ederim,gerçekten umut verici bir gelişme.Umarım bu proje bir an önce hayata geçer de biraz rahat ederiz.

diskusman
07-05-2008, 10:46
Tebirk ederim kaan, hayırlı olsun

shark_1
08-05-2008, 20:45
Merhaba;
Kaan bey hayırlı olsun güzel bir site olmuş tebrikler.