Orijinalini görmek için tıklayınız : kuyruk ve yüzgeç erimesi
KRAL-MELEK
04-05-2008, 14:10
slm arkadaşlar balıklarımın yüzgeç ve kuyrugunda beyazlaşma oldu ve yüzgecinin vicuduna gelen yrindede aynı problem var ne yapmalıyım permasol kullandım ama geçmedi şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
slm arkadaşlar balıklarımın yüzgeç ve kuyrugunda beyazlaşma oldu ve yüzgecinin vicuduna gelen yrindede aynı problem var ne yapmalıyım permasol kullandım ama geçmedi şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Mesut bey kuyrukta beyazlaşma demişisniz ama bu beyazlaşmanın fotğrafı olması işimiz daha kolaylaştıracak.Çünki kurukta beyazlığa yol açan nedenler dış parazit,mantar lezyonları,mineral yetersizliği,transfere bağlı ms değişikliği ....
Dolayısıyla fotoğraf ve son 1 haftadır akvaryumunuzda her zamandan farklı olarak yaptığınız bir değişiklik var mı?
KRAL-MELEK
05-05-2008, 17:52
fotograf ekleyemiyorum fakat gözünde perde vardı o geçti fakat dediğim gibi kuyruk yüzgeç ve yüzgeçlerin denk geldigi yerde var aldığım arkadaşımın akvaryumu kirliymiş ama ben ozmazdan çıkan suyu kullanıyorum
Gözde ki perde transfer sırısında maruz kalınan darbeye bağlı olarak gelişir,yaklaşık 1 hafta içinde kendiliğinden gecer.Fakat göremediğimiz için kuyrukta ki sorunun ne oldugunu anlayabilmemiz zor.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.