Orijinalini görmek için tıklayınız : Discus ve arkafon...
İyi geceler arkadaşlar...
Akvaryumumuzun sağ,sol,arka,taban bölümlerini tamamiyle siyah bir arkafonla kaplasak Discus'larda bir stres oluşur mu veya renklerinde bir kararma olabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
İyi geceler arkadaşlar...
Akvaryumumuzun sağ,sol,arka,taban bölümlerini tamamiyle siyah bir arkafonla kaplasak Discus'larda bir stres oluşur mu veya renklerinde bir kararma olabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
Alper bey siyah ile kaplayacak olursanız akvaryumunuz oldukça karanlık olacaktır.Balıklarınız da bir sıkıntı olcağını sanmıyorum ama siz stres olabilirsiniz :)Size tavsiyem mavi veya lacivert fon kullanmanız.Saygılar
Aslında ben herkesin aksine böyle simsiyah akvaryumları çok seviyorum:).İnsanın gözünü yormuyor,balıkların rengini daha iyi gösteriyor.Acaba Discuslar çevresine uyum açısından Mukalemun gibi renk değiştirirler mi?:)
Saygılar...
mustafaburuk
25-04-2008, 21:16
Alper bey bende size katılıyorum ama sterse girerler yapmamıştım.Arkaya sağına ve soluna siyah harika olur .Ben ileride düşünüyorum.Tanganyiklarda çok iyi oluyor ama discu ta nasıl olur bilemem.Yalnı arkafonun koyu ve parlak siyah olması daha iyi.Eğer yaparsanız bir resim ekyin de biz de bakalım :)
Bende sizinle aynı dertteyim.Ama benim dertim başka.Discusların renginde bir solukluk olur mu diye korkuyorum.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.