Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kayıp Balık Birol" 1 Mart Pazar Günü Show TV de...
discusturka
25-02-2009, 20:51
Sevgili Arkadaşımız "Birol (http://www.discusfunclub.com/member.php?u=6)" 1 Mart Pazar Günü Show Tv de "wipeout" adlı yarışmada cengaverce yarışacak:) Birol'u tanımayanlar süperman t-shirt lü yarışmacıyı izlesin:D Arjantin Fatihi Kayıp Balık Birol'a başarılar diliyorum...
Savaş AYDIN
25-02-2009, 20:58
Birol arkadaşımıza başarılar dilerim. İnşallah yarışmayı kazanır.
CaN_BaKıR
25-02-2009, 21:00
Birol arkadaşımıza başarılar dilerim. Hiç izlemedim yarışmayı ama bu Cumartesi bakacağım :)
discusturka
25-02-2009, 21:10
Birol arkadaşımıza başarılar dilerim. Hiç izlemedim yarışmayı ama bu Cumartesi bakacağım :)
Pazar yarışmaicon_lol
Ufukİnan
25-02-2009, 21:33
Geçen gün Süpermen tişörtlü biri daha gördüm Wipeout yarışmasında.Adettenmidir acep Süpermen tişörtü giymek :D icon_lol
lordhorner
25-02-2009, 21:57
birola başarılar bende hiç izlemedim ama pazar televizyon karsında seyrediyor olucam. insallah kazanırsın
CaN_BaKıR
25-02-2009, 22:22
Pazar yarışmaicon_lol
İzlemediğimi söylemiştim :) icon_lol
Birol beye Başarılar diliyorum..
Destekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim:) Konuyu buraya açıp, bu bilgilendirmeyi yapan Selçuk Abime de ayrıca teşekkür ederim. Aslında yarışmanın sonucu belli, aralık 2008 de çekilmişti yarışma yayınlanması 1 mart 2009a denk geldi, yani ben sonucu biliyorum ama söylemiyim de biraz merak ve heyecan olsun:)) yarıştığımdan mıdır bilmem ama izlerken ben çok keyif alıyorum, ilk kez izleyecek olanlara tavsiye ederim, mutlaka izleyin pişman olmazsınız...Selçuk Abi başlığı "Kayıp Balık Birol" olarak açmış bunun nedeni, akvaryum hobisine olan tutkumuzun orada da konusu geçti ve benim lakabım da böylece ortaya çıktı:) Süperman Tshirt'üne gelince sevdiğiniz bir hayal kahramanının kostümünü giyermisiniz diye sordular, ben de tabiiki süpermanin taytını giymem dedim hehe:)) , ama yarışma esnasında tshirtünü giydim. Çocuklukta hayal kahramanı süperman olan bir çok kişi vardır diye tahmin ediyorum, bu sebepten ilerleyen bölümlerde de süperman tshirtlü yarışmacılar görürseniz şaşırmayın:))
Sevgiler
İşte Merakla beklenen an geldi, haftalardır oğlumla yarışmayı keyifle izliyoruz, tabiki bitaraftan Biroluda görmek izlemek istiyoruz,,,, aslında yarışma daha başlamadan Birol bana söylemişti, abi sende yarışırmısın böyle bir yarışma var ismini yazdır istersen diye, ama youtubede izleyince fikrim değiştiicon_lol Sonucu biliyorum ama kalbimiz 1 mart pazar gecesi seninle Birolcum....
_Oley_Oley
Birol abi hiç kaçırmadan izlemeye çalışırm adranalin dolu ve parkurlar zorlu en çok yumuruklu yer zorlar insanı bir de dönme dolap herhalde bakalım sen yumruklu alanı nasıl geçtin :D invalide
mustafa güneş
26-02-2009, 11:05
başarılar ...
diskusman
26-02-2009, 12:09
Birol beye Başarılar diliyorum..
AYSELİ06
26-02-2009, 23:54
mutlaka seyretmeye çalışacağım başarılar dilerim şimdiden
Birolum Allah utandırmasın.:D diğer yarışman geldide gözümün önüne :D şaka bir yana eminim güzel yarışmışsındır kardeşim benim :)
Birol kardeşim tebrik ederim inşallah güzel bir yarışma çıkarmışsındır:)
Barış ER
27-02-2009, 13:20
Keyifle izlediğim bir yarışma. Umarım iyi temsil etmişsindir bizleri.
Vedat Yılmaz
27-02-2009, 17:21
Arkadaşlar 1 Mart pazar gecesi, saat bellimi peki:) (Cep telefonunda hatırlatmaya kaydedelim:))
İlginize, güzel dileklerinize çok teşekkür ederim... pazar akşam 8de arkadaşlar, güzel temsil ettiğimi düşünüyorum, şunu söyliyeyim finalde yarıştım:) sanırım bu kadar ipucu yeterli :)))
serdar tüzün
27-02-2009, 21:30
pazar akşamı izlemek kısmet olur umarım.
Herkese tekrar merhaba, netten yarışmacı tanıtımına başladılar
Aşağıdaki linkte beni bulabilirsiniz
http://www.wipeoutturkey.com/bolum4/yarismaci2.asp
Ayrıca aşağıdaki linkte de nuggetların üzerinden sürünerek ilerleyen cengaver de ben oluyorum hehe, artık siz düşünün ne kadar efor sarfettiğimizi:))
http://www.wipeoutturkey.com/bolum4/index.asp
İlginiz içinçok teşekkür ederim hobici dostlarım :)
Sevgiler
Birol kardeşim sen bakma Ercan'a çok güzel bir yarışma çıkardığına inanıyorum.(Yarışmalardan fırsat kalırsa merkeze uğra özledik seni icon_lol )
Smallville
01-03-2009, 00:27
birol bey yarışmayı sırf sizin için izleyeceğim süpermannn :) bendemi katılsam napsam bilmem ki ...:)
fma55discus
01-03-2009, 10:24
Birol merkat ettiğim suyun üstündeki büyük balonlardan zıplayarak atlayabilen varmı.Çok zor olduğu kanaatindeyim.:)
Ailecek seyrettik, çok eğlenceliydi.
YASİN BAYRAK
01-03-2009, 22:21
olsun birol kardeşim oraya çıkabilmek bile cesaret ister. helal olsun sana.süperdin valla.
CaN_BaKıR
01-03-2009, 23:49
Birol Bey kaygan simitlerde suya düşüşünüz harikaydı :) Hele o Gladyatör ile (Hakan'dı sanırım adı) çekişmeniz süperdi. Bayağı bir güldüm :)
:) valla bu gece o heyecanı bir daha yaşadım:) her bölüme böyle enteresan adamlar koyuyorlar bizde de deli hakan vardı:) adam herkezi ezip geçti 3.bölümü birinci bitirdi:))) umarım izleyen herkes keyif almıştır :))
CaN_BaKıR
02-03-2009, 01:50
her bölüme böyle enteresan adamlar koyuyorlar bizde de deli hakan vardı:)
Kesinlikle... Adam karşıya ulaşınca Allahu Ekber diye bağırınca zaten kesin karar verdim buna icon_lol
Ufukİnan
02-03-2009, 08:35
Birol bey çok eğlenceli yarışmaydı.Yavru sarumsak ın Asuman Krause ile konuşmasında biraz fazla tasavvuf yapınca arka fona tasavvuf müziği konulmasına çok güldüm.Ayrıca Didem di sanırım finaldeki sakatlığına üzüldüm.Eğer devam edebilseydi birinci olmuştu.
Bu arada sizde çok iyi iş çıkardınız tebrik ederim.
Birol tebrik ediyorum herkesin cesaret edeceği bişey değil mesela Aytaç Abiyi düşündüm birden o platformda :D :D :D
http://www.wipeoutturkey.com/bolum4/bolumvideolari5.asp
İşte o an :D :D :D
Hakanın etapı bitirdiği anda Asumanın surat ifadesine bakın. :D
http://www.wipeoutturkey.com/bolum4/yarismacioylama.asp
Burdanda Birola oy verebiliriz ;-)
Birol Ailecek izledik, ve inanılmaz keyif aldık,, oğlum Ulaşla sana tezahürat bile yaptık,, gayet başarılı güzel yarışmışsın, seni tebrik ediyorum,,, 3dk caza olayı olmasaydı ve tramplende şansın yaver gitseydi sen kazanacakmışsın, yinede bizim 1. miz oldun.... birde son anda dengesini kaybedip düşen Dideme üzüldüm, yazık oldu....1.lik kıl payı gitti,, tekrar tebrikler....
Birol bey tebrik ederim.Tamer beyin dediği gibi bizde ailece izledik.Müthiş keyif aldık.(daha önce izlememiştim)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.