PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : makaleler, "discus ansiklopedisi"

mtarik
16-02-2008, 16:14
Discus konusunda değişik forum sitelerinde üstatlarımızın makaleleri yer almakta. Gerek makaleleri yazan üstatlarımızdan, gerekse makalelerin yer aldığı sitelerden onay alarak, bu güzel makaleleri bir araya toplayıp, tabi üzerine yenileri de ekleyerek bir nevi " discus ansiklopedisi " hazırlamanın, özellikle başlangıç aşamasındaki hobicilere büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu bölüme ileri düzey İngilizceye sahip üyelerimiz de yabancı sitelerdeki makaleleri tercüme ederek katkı sağlayabilirler.

Giriş, gelişme ve sonuç misali, discus için gereken su koşulları ve satın alma aşamasından başlayıp, beslenme ve üreme ye uzanan, hastalıkların tedavilerini içeren , eşsiz bir kaynak ortaya çıkabilir.

Bir öneri olarak sunarım.

Saygılarımla.

Tamer
16-02-2008, 16:23
Tarık Merhaba, sen ve yakın arkadaşlarıma zaman zaman projelerimden bahsediyorum, şuan için burda açıklamıyorum ama ilerleyen aylarda çok güzel işlere imza atıcaz beklemede kalın:) Önerin için çok teşekkürler arkadaşım görüşmek üzre..

perfectdiscus
18-02-2008, 09:45
Sevgili Arkadaşlar üzerinde çalişacağiniz Konuyla Ilgili Olarak Mümkün Olduğu Kadar Amatörlerin Anlayabileceği Ve Uygulayabileceği Kivamda Sonuçlar üretebilir Ve Paylaşabilirseniz Işin Alt Yapi Problemini çözmüş Oluruz Diye Düşünüyorum.saygilar, Kolay Gelsin...