PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni yavrular

kaya
04-02-2009, 14:20
Arkadaşlar ilk kez discus bakmaya başladım, daha önce tropeus ikola bakıyordum işide gayet ileri götürüp baya yavru aldım DFC sayesinde şimdi discus sevdalısı oldum. Şu an 1,5X50X65 lik tankımda tetra tec 1200 dış filitre ve sadece 2 leopar, 1 blue dymont 1 malrboro var, yavrular 6-7 cm ler yem olarak seranın yemini veriyorum yemlere ilgi iyi fakat yemi ağızlarına alıp tekrar tükürüyorlar bilgi sahibi arkadaşlardan yardım almak isterim şimdiden teşekkürler.

kaya

Tamer
04-02-2009, 15:14
Kaya bey dfc ye hoşgeldniz... discusun latince ismi olan Symphsodon çene öğütücü manasına gelir, discus yemi ağzına alır ve arka taraftaki dişleri ile öğütür sindirir, yemi alıp tükürür gibi yapmasının sebebi budur.. anormal bir durum değil...

Kerem İgüs
04-02-2009, 20:32
Kaya bey merhabalar.Discus bazı yemi bir anda yediği gibi bazı yemleride bu şekilde yemektedir.Tamer beyinde söyledigi gibi bu durum görülen birşey normal bir durum discus için.Saygılar.

soner1979
06-02-2009, 16:50
sölenecek birşey kalmamış üstadlar durumu açıklamış. bize ise sadece yavrularınızı sağlıklı ve düzgün formlu olarak büyütmenizi dilemek kalmış. hayırlı olsun yeni yavrularınız ve aramıza hoşgeldiniz.