Orijinalini görmek için tıklayınız : Birbirimizi daha iyi tanımak için başlık açmak
Şenol Dalkıran
02-02-2009, 22:39
Foruma giren arkadaşların kimin hangi tür discusu beslediğini,konu geçerse de ne iş yaptığını biliyor. Biribirimizi daha iyi tanımak için MAKALELER gibi sabit bir başlık altında,hangi arkadaşlar başka hangi hobi ile uğraşıyor,başka ne tür hayvan besliyor,kolleksiyon yapıyormu,v.b şeyleri paylaşırsa biribirimizi daha iyi tanıyacağımıza inanıyorum.Böylece hayatın başka alanlarında da forum içinde paylaşım olacak.Paylaşım artıkça da forumda daha sıcak sohbetlerin olacağına inanıyorum.
Size katılmamak elde değil Discus tabiki ortak noktamız, başka tür hayvanlar deyince; benim samoyed cinsi dişi bir 5 aylık köpegim vardı evimin müsait olmaması nedeniyle iş yerinde bakabiliyordum, ordanda almamız için talimat verilince hiç tanımadığım birine sırf hayvan telef olmasın diye yavrusundan almak koşulu ile (tabi verirse) bu saatden sonra verdim. Demek istediğim belki DFC üyesi bir arkadaşımada verebilirdim köpeğimi.
Kesinlikle size katiliyorum tamam dizcus besliyoruz ama farkli uğraşlarimizda var ,ben doğal gaz boru hattçiyim sürekli seyhatlarda şantiyelerdeyim ve gezdiğim yerlerden yurt içi yurtdişi tesbih ve kiymetli yari kiymetli taş koleksiyonu yapiyorum baya bir koleksiyonum oldu ilgilenen arkadaşlarla bilgi paylaşimi yapabilirim
Şenol Dalkıran
10-02-2009, 21:32
Sayın Kürkçü(adınızı imza kızmına yazarsanız isminizle hitap edebiliriz)bende taş topluyorum ama sadece rengi hoşuma giden normal taşlar,bunun yanı sıra deniz kabuğu da toplamaya çalışıyorum.Discusla beraber değer verdiğim bir hobide bonsai.Malum karadenizde orman bol ve bir çok yaşlı ağaç toplama şansım oldu.Bonsai discusdan çok daha fazla sabır gerektiren bir uğraş özellikle tohumdan başanırsa on yıllar sürüyor.
fma55discus
11-02-2009, 12:41
Şenol hocam bonsai lerden isterim.Bak böylece paylaşım başladı:) Bir başlık dediğingibi açmak lazım.Şenol hocam düşüncen için teşkükürler.
benim erkek bir labradorum var ve siyah eskiden yaklaşık 25 takım malinova kanaryam vardı şimdi sadece bir takım besliyorum discus 2.5 aydır besliyorum 1.30x70x40 lt lik bir tankım var ilerde allah kısmet ederse 2.00x70x70 bir tank yaptırmayı düşünüyorum 1.30lt yavru büyütmek için kullanmayı düşünüyorum şu anda 5 adet red melon 13cm civarı 5 adette 5cmsnake skin,im var işallah şu krizi atlatırız
Tolga kardeşim discusların inşallah büyürde resimlerini görürüz. yanlız labradorun da maşallahı var. Başarılar.
saol abi mert taşkıran menşeyli 5 adet daha aldım ama tam cinsini bilmiyorum söyledi ama ben unuttum labradorum 1 yaşında oldu abi adını cola koyduk 45 günlük geldi denizliden bir çiftlik menşeyli biraz cinslerinden büyük oldu 40kilo bir kardeşim saolsun bu işleri iyi bilir veterineri herşeyiyle bedava ilgileniyor eşleşmesine 2.5 ay var bütün yavrular veterinere vericem dişiyi de o buldu yavrularınıda görücem işallah nişanlısıda güzel bir hatun oda siyah ya discus ların fotoları çekicektim bilgisayarın kamerada da bir arıza var yada bir programı sildim
Değerli üyelerimiz sizlerin talebi neticesinde aşağıdaki linkteki başlığı hazırlamayı uygun bulduk, hepinize iyi forumlar dileriz....
http://www.discusfunclub.com/showthread.php?t=3537
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.