PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldiniz

Admin
14-02-2008, 11:52
Hepinize merhaba, hoşgeldiniz..

Amacımız ülkemizdeki Discus sevadalılarını bir araya toplamak, ortak paydamız olan Discus hobimizi daha ileri uçlara taşımak, bilgi alışverişinde bulunmak bir ailenin fertleri gibi bu çatı altında beraber üzülüp beraber mutluluklar yaşamak, Discusu sevdirmek ve yaygın bir akvaryum balığı haline getirmektir, bu sebepledir ki uzunca bir süredir, yaklaşık 1 sene evvelden projesini oluşturduğumuz, teknik anlamda ve görsel olarak en iyi hizmeti vermeyi planladığımız Discusfunclub ‘ı hazırladık hizmetinize sunduk, umuyorum sağlık sıhat keyifle hepberaber güzel ve kaliteli zaman geçirir, hedeflerimize ulaşırız, hepimize hayırlı uğurlu olsun, saygılarımla..

Tamer Doğan
Forum Yöneticisi

fma55discus
14-02-2008, 12:34
Emeği geçen herkeze teşekkür ederim .Bu vesile ile discus un ülkemizdeki konumu bugibi profösyönel platformlarda tartışılacağı ve değerlendirileceği için discus adına mutluluğumu belirtmek isterim.Tekrar teşekkürler HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

tirnerf
14-02-2008, 12:38
Discus konusunda tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşabileceğimiz güzel bir sitemiz oldu.Sevgili kardeşim Tamer Doğan 'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Elimden gelen tüm desteği vermeyi hazırım.Hayırlı olsun kardeşim

(((KaaN)))
14-02-2008, 14:55
Ankara Discus Center üretim merkezi olarak hayırlı olsun dileklerimizi sunar,her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bildirir,yayın hayatınızda başarılar dileriz.Bu ailede bizde varız.Saygılarımızla...

discusturka
14-02-2008, 15:31
Sevgili Tamer ,
Discus ' u sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına yaptıklarına bir de bu platformu eklediğin için sana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Elimizi taşın altına koymak adına ne yapmamız gerekiyorsa bundan sonra yapıp yükünü hafifletmeye çalışacağız. Emeğine sağlık...

Birol
14-02-2008, 23:04
Abi emeğine ve ellerine sağlık, uzun zamandır tamamlanmasını beklediğimiz bir siteydi, şükür bugün kavuştuk...Umarım hobimiz bu ve bunun gibi gelişmelerle daha güzel yerlere gelecek

Herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum

Hürkan
15-02-2008, 11:18
Tamer bey , böyle güzel bir düşünce böyle üstatlara yakışır .Emeği geçen tüm arkadaşara teşekkür ederim .Fun clup herkese hayırlı olması dileğiyle

eses1970
15-02-2008, 12:23
Tamer Bey'e ve bu sitenin bizlere ulaşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Benim gibi discus'a yeni başlayan hobici arkadaşlara yol göstermeniz, bilginizi bizlerle paylaşmanız acısından bizler için çok önemli olduğunuzu belirtmek isterim.

Barbaros MOKAN
15-02-2008, 14:08
Şimdiden tüm hobicilere ve arkamızdan gelecek yeni hobidaşlarımıza ışık tutması dileklerimle. Hayırlı olsun.

saygılarımla,

aliosmanfelek
15-02-2008, 14:36
Tüm dostlara merhaba,

Öncelikle Tamer kardeşime hayırlı olsun diyorum. Sitenin ismini çok beğendim ve tuttum. Çok sayıda yeni konunun tartışılmasını ve sitenin günden güne discus platformunda başarıya koşmasını diliyorum. Gerek görev yapmış olduğum İSAK discus forumunda ,gerekse dostluğuna değer verdiğim Sevgili Tamer kardeşimin bu güzide forumun da, yazmaktan çok memnunum. Her iki noktadada zamandan yana fırsatım oldukça yazacağım ve katkıda bulunacağım. Güzel başlıklarda tartışmak paylaşmak dileğiyle..

ERSINX
15-02-2008, 14:55
Emeği geçen herkeze teşekkür ederim .Bu vesile ile discus un ülkemizdeki konumu bugibi profösyönel platformlarda tartışılacağı ve değerlendirileceği için discus adına mutluluğumu belirtmek isterim.Tekrar teşekkürler HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

http://www.discusfunclub.com/images/misc/progress.gif

fatih hocama katılıyorum forma katılmam için haber verdiğinden dolayı teşekkür ederim herkese başarılar dilerim

Discusmania
15-02-2008, 15:10
Discusseverlerin gözü aydın :) Tamer'im emeğine sağlık, ülkemiz discus hobiciliğinde önemli bir kilometre taşı olacağına inancım tam, hep birlikte daha iyiye . . .

Hakanarya
15-02-2008, 15:12
Hayırlı olsun..Emeği geçenlere teşekkürler..

mtarik
15-02-2008, 17:09
Discus konusundaki başarılı çalışmalarını takdir ettiğim değerli arkadaşım Tamer Bey'in yeni formunun, ülkemizdeki tüm discus severlere hayırlı olmasını dilerim.

Umarım bu forum, ülkemizdeki üstatlarımızın tecrübe ve bilgilerini paylaşabileceği, nezih bir forum olur.

Taş üstüne taş koyan, emek harcayan, bilgilerini tüm hobicilerle paylaşan, onların sorunlarına yardımcı olmaya çalışan tüm gerçek akvaristleri saygı ile selamlarım.

kerginer
15-02-2008, 17:25
Tamer Bey,
Başta şahsınız olmak üzere bu güzel siteyi discus severlere kazandıran tüm arkadaşlara teşekkürler ve iyi çalışmalar diliyorum.kerginer74@gmail.com

gsdiscus
16-02-2008, 14:36
Hayırlısı olsun tüm üstadlar burada zaten emeği geçen herkese teşekkürler..

alpi14
16-02-2008, 14:59
Hoşbulduk, hayırlı uğurlu olsun.

Firochromis
16-02-2008, 15:27
DFC'nin hem diskus hem de genel akvaryum camiasına faydalı olmasını diliyorum. Diskus konusundaki uzman arkadaşlarımızın varlığı elbette bu başarıda önemli rol oynayacaktır. :)

Şimdiden başarılar...

exotic2616
17-02-2008, 00:05
Bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim,
inşallah amacına ulaşır ve herkez için faydalı olur,aktiviteler başladıkca
herkez birbirini daha iyi tanır.

balletus
17-02-2008, 01:38
Tamer kardeşime ve emeği geçen herkezi tebrik ediyorum.Seviyeli , saygılı ve nitelikli sohbetler diliyorum.

hasan
17-02-2008, 02:34
Selamlar . Tamer arkadaşıma tüm diskus severleri burada toplayacağı için gönül dolusu teşekkür eder. Elimden geldiğince Bilgi ve tecrübelerimi paylaşmaya çalışacağım. Saygılarımla....

Vedat Yılmaz
17-02-2008, 09:42
Hoşbulduk, hepimize hayırlı olsun çok güzel bir gelişme emeği geçen herkese teşekkürler.Buarada sayfa başlığındaki flash çokhoş olmuş:)

Süleyman Çam
17-02-2008, 12:24
Hoşbulduk Hepimize hayırlı olsun.

Mert Arslan
17-02-2008, 13:31
Tekrar, hayırlı ve uğurlu olsun. :) Discus konusunda Türkiye'yi daha ileri götürecek bir forum olacağından şüphem yoktur.

Hoşgbulduk...

Saygı ve sevgilerimle

NASYALÇIN
17-02-2008, 16:05
Arkadaşlar sadece discusa özel hazırlanan bu net sayfasında bizi buluşturan arkadaşlara verdikleri emek için teşekkür ederim.Saygılı ve seviyeli bir birlikteliğin başlangıcı olması dileğiyle heskese discus dolu günler dilerim.

ravenauss
18-02-2008, 11:36
bu sitenin kurulumunda tüm emeği geçenlere teşekkür ederim tüm discus severlere hayırlı uğurlu olsun

CGDİSCUS
18-02-2008, 16:10
Tüm discus hobistlerine merhaba;
Ülkemiz hobisine yakışır bu değerli siteyi ,bilgi alışverişi ve dostlukların güzel noktada birleşmesi adına hamle yapan site yönetimi ve diğer emeği geçen çalışma arkadaşlarının yayın hayatında başarılar diler,Profesyonel discus üretimi konusunda ,CGDİSCUS olarak herkonuda katkıda buluncağımızı bildirmekten memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla

tirnerf
18-02-2008, 18:52
Ülkemiz hobisine yakışır bu değerli siteyi ,bilgi alışverişi ve dostlukların güzel noktada birleşmesi adına hamle yapan site yönetimi ve diğer emeği geçen çalışma arkadaşlarının yayın hayatında başarılar diler,Profesyonel discus üretimi konusunda ,CGDİSCUS olarak herkonuda katkıda buluncağımızı bildirmekten memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla

Cevher hocam,sizi aramızda görmek bizim için büyük mutluluk .Hoşgeldiniz

Discusmania
19-02-2008, 00:26

Saygılarımızla

Kadim dostum, hoş geldin, ülkemizdeki discus aşıklarına yemleme/
büyütme/üretim konularında yardımların ile hobicilerin kendilerini geliştireceği aşikar, tekrar hoş geldin güç verdin :)

Ufukİnan
19-02-2008, 17:20
Selamlar.Hayırlı olsun hepimize.

b@yko
20-02-2008, 09:37
Hoşbulduk.Tamer discusa verdiğin ve emeklerden dolayı seni kutluyorum.Çok güzel bir buluşma mekanı hazırlamışsın sen ve emeği geçen herkezi kutluyorum.Burada herksten ricam discus adına bilinen ne varsa acık ve seçik bir sekilde uygulanması.bende nacizane bildiklerimi,uyguladıklarımıve tecrübelerimi yazamaktan büyük bir gurur duyacağım.

saygılarımla

metinakalp
21-02-2008, 12:41
Tamer kardeşim önce bu nadide balıkların tam manasıyla hakkını verdiğin için sana sonsuz teşekkürler ediyorum.Böyle bir formun açılmasından mutluluk duydum.Sen ve senin gibi bu işe gönül veren arkadaşlar tüm discus severleri dışa bağımlılıktan kurtarır.yeni oluşumunuz hayırlı uğurlu olsun.
Yürü kim tutar seni.

serkan_cetinkol
21-02-2008, 12:58
Bu çalışmanın temellerinin 1 yıldan fazla bir zaman önce atıldığını biliyorum.Sabırlı, hummalı ve özverili çalışmalarından dolayı emeği geçenlere ve Tamer abime sonsuz teşekkürler...

bulent1991
21-02-2008, 19:37
Bu sitenin oluşturulmasında emeği geçen tüm arkadaşara teşekkür ederim.

Bülent ACUN / Ankara

abdurrahman
23-02-2008, 11:09
Hayırlı olsun Tamer,hayırlı olsun DİSCUS severler.....

Güzel Bir Söz;
''Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti. Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.''
Hz.Mevlana

kimyacı
25-02-2008, 15:23
Hayırlı,uğurlu olsun Tamer Bey,Erdal Bey sayesinde sitenizden haberdar oldum.Ona da teşekkürler..

Discusmania
26-02-2008, 09:35
Uğur bey, hoşgeldiniz :)

diskusman
26-02-2008, 11:44
Bu sitenin oluşturulmasında emeği geçen tüm arkadaşara teşekkür ederim.

shark_1
29-02-2008, 23:14
Tamercim bu siteyi kurmanı uzun zamandır bekliyordum bukadar değerli arkadaşları bu çatı altında toplanmasına vesile olduğun için ayrıca teşekkür ederim.Tebrikler kardeşim.

serkan güler
29-02-2008, 23:17
Aranıza yeni katıldım arkadaslar oncelıkle yaklasık 3 gundur ara ara forumu takıp edıyorum yazılanları okuyorum. Bende amatör olarak diskus beslemeye basladım 5 senedır akvaryum hobısı ıle ugrasıyorum asagı yukarı 450 - 500 lıtrenın altında balık bakmadım. Malawı tanganıka ve bır cok balıgı besledım en son 3 sene boyunca farantoza baktım aldıgımda 3 cm lerdı ve sattıklarımda 19 cm dı balıklarım 16 adet aldım ve 16 adet sattım. Bu arada amatör olarak bir akvaryum sitesı kurdum ve hala yayında net ortamında her neyse sımdı dıskus beslemeye karar verdım gereklı sartları sagladıktan sonra en son balıklarımı tankıma aldım bazı hyecandan dolayı yasadıgım uztalık acemılıgı yuzunden 4 yavru balıgımı kaybettım daha sonraları kaybım olmadı sanırım dıskus gercekten bu hobının atar damarı ve balıklarınız buyudukce kalbınız daha hızlı atıyor ve daha cok heveslenıyorsunuz sanırım ıste hobı bu olsa gerek sankı yenı baslamıs gıbı pır pır edıyor ıcım.....

İste benden böyle
aranızda olmaktan mutluyum ınsallah hepımız ıcın ıyı bır forum sıtesı olur

saygılarımla
serkan güler
1.25x50x70
diskus akvaryumu
14 adet 7 cm
1 adet 13 cm erkek

fiscuscu
03-03-2008, 16:00
kendi halinde bir ev üreticisiyim
sitenizin hayırlı ugurlu olmasını dilerim.

Enis Pekel
03-03-2008, 22:54
Çok uzun bir süredir bütün forumları yakından takip ediyorum.Bence bu site discus camiası adına gerçekten önemli bir ihtiyaçtı.Forumda şu ana kadarki seviye,samimiyet gerçekten takdire şayan.Böylesine kaliteli arkadaşlar arasında bulunmak çok hoş.Emeği geçen bütün arkadaşları en içten duygularımla tebrik ediyorum:Nihayet her cümlenin başında birilerini övme ihtiyacı duymadan dostça bilgi paylaşabileceğimiz bir sitemiz oldu.Trabzondan bütün discus sever dostlara selamlar.

Hakan Pamuk
20-03-2008, 14:55
Merhabalar;

Cevher bey( CGDİSCUS) sayesinde sitenin açıldığından haberim oldu...Aslında haberim vardı sitenin açılacağını duymuştum fakat, nerde, ne zaman ve hangi adla açılacağını bilemiyordum...

Tüm diskus camiası için hayırlı olacağını bilerek, tüm emeği geçenlere buradan selam göndermek istiyorum..

AksoyDiscus
21-03-2008, 22:55
:) Merhabalar Tamer cim ,bunca işgüç arasında böyle bir site hazırlayıp onu canlı tutabilmek kolay deyil. Sana ve Senin gibi bu konularda çalışma sergileyen Dicus ağşığı tümdostlara selamlarımı iletmekten mutluluk duyuyorum .Bilindiği üzere Formlarda ki kısır çekişmelerden dolayı yazışmak ve polemiklerin içinde boğulmaktan çekindiğim için formları sadece zaman zaman takib etmekle yetiniyordum . Ancak bu konularda bizlere ihtiyaç duyulduğunda bilebildiğimiz kadarıyla nacizane fikirlerimizi memnuniyetle iletebiliriz .tekrar hayırlı olsun kolaygelsin. Celalettin AKSOY Aksoydiscus

tirnerf
23-03-2008, 00:15
Celalettin abi,sizin gibi discus konusunda çok değerli ve düzgün bir kişiliği aramızda görmek bizim için büyük mutluluk ve kazanç.Hoşgeldiniz

scarface
23-03-2008, 12:52
Tamer bey emeklerinize sağlık .Nadide diskusları önceden beri takip edip evimde bakmak adına risk alamıyordum sitenizide yeni keşfettim benim gibi diskuslara uzaktan bakıp risk alamanlar adına sağlam bir paylaşım var burada tekrar emeklerinize sağlık.

olimpus
26-03-2008, 08:46
Selçuk Abi ( discusturka ) sayesinde haberim oldu.Hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılar,

TaYLaN
28-03-2008, 11:27
Bende siteye kısa süre önce üye oldum.Discusa yeni başlayanlardanım.Gördüğüm kadarıyla polemikten uzak ve paylaşımcı ve Discus ta gayet tecrübeli üstatlardan oluşan bir site.Hayırlı ve uğurlu olsun biz Discus severlere.

mesut bostancı
07-04-2008, 16:09
sitede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum.

Dago
17-04-2008, 01:13
Tüm Discus sevelere selam, bende kısa bir süre önce siteye üye oldum, Çok kısa bi süre içinde (22NisanSalı) discuslarımı akvaryuma ekleyeceğim. Discusa başladığım bu günlerde, böyle bir sitenin olması kendimi çok şanslı hissettirdi bana. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Nhamunda
23-04-2008, 05:44
Tüm discus severlere hayırlı olsun , siteyi yapan ve emeği geçen herkeze teşekkürler .

Savaş AYDIN
31-05-2008, 13:52
Tamer bey hayırlı olsun diyorum. Bu mesaj için biraz geç kaldık ama işlerimizin yoğunluğu vs. gibi nedenlerden dolayı ama tekrar hayırlı olsun. Discus beslemeye 5-6 ay önce başlamış biri olarak forumdaki tecrübeli arkadaşların makalelerinin okuyarak acemilik sürecimizi en kısa zamanda geçeriz inşallah. Tabiki ilk önce forumdaki yazışmaları dikkatlice okumakla yetineceğiz ve tecrübelerimizi geliştireceğiz bu safhaları atlattıktan sonra inşallah bende bilgierimi paylaşabileceğim bir kaç satır karalarım.
Selamlar...

ERYOLDAŞ
06-06-2008, 15:54
Tüm discus severlere hayırlı olsun.Çok iyi olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

captain__53
10-08-2008, 09:38
Diskus serverler için bence en kapsamlı site.Emeği geçen herkese teşekkürler.

spottederuption
21-08-2008, 12:15
Tüm discus severlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir site elinize sağlık,tüm discus severlere hayırlı olsun...

turko
07-01-2009, 20:47
ben de tüm discus severlere merhebe ve hayırlı olsun demek istiyorum. ve birşey dikkatimden kaçmadı. tamer beyin ilk yazısı sevgililer gününde yazılmış. discusa olan aşkın tesadüfü olabilir mi? :)

hayabusa
14-02-2009, 13:07
bende her emeği geçene teşekkür eder saygılar sunarım mobilya imalatı yapıyorum birde 15 senedirde motosiklet kullanıcısıyım iş yerimde discus akvaryumu kurdum engin bilgilerinizden faydalanmak isterim

murat250471
30-09-2009, 21:35
Tamer beye ve bu sitenin böyle degerli olmasına emekleri geçen bütün arkadaşlara ellerinize saglıkder, bizim gibi yeni başlayanlarında sizin peşinizden gelip yolu genişletmemiz dilegiyle. iyiki varsın DFC.

dame
01-10-2009, 17:40
Emegi geçen yorumlarını bilgilerini esirgemeyen herkeze teşekürler saygılar.

farabundo
06-01-2010, 18:46
Merhabalar bende yeni üye oldum sitenize emeği geçen herkezin eline sağlık çok başarılı bir site olmuş.

boyfren
06-01-2010, 19:36
tamer beye ve emeği geçen herkese teşekkürler saygılar

ShotokaN
27-02-2010, 10:26
Selam herkese,
Daha dün akşam üye olduğum bu platformda ,yazılan başlıklardan epeyini okumuş bulunmaktayım.Çok emek verilmiş;yararlı paylaşımlar her biri.Bu imkanın sunumuında emeği geçenleri cani gönülden kutlarım;teşekkürler.
Saygı ve selamlarımla.

Ataman
15-05-2010, 02:43
İlk önce bu Discus türüne ait forumu bize sunan ve kullanıma hazır hale getiren bütün herkese teşekkürlerimi iletirim.Benim gibi bir çoğu Discus sevdalı acemiler için bu forum bence çok yararlı olmuş.Bundan sonra bende aranıza katılıp tecrübe edindikçe bütün tecrübelerimle sunmaktan mutluluk duycağımdan şüphem yok.İyi günler ..

mccmuammer
09-12-2010, 11:44
Herkeze Merhaba.
Bu sitenin yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Buradaki tüm Dıscus severleride selamlıyorum.
Yeni bir üye bireyi olarakta Ailenize hoşgeldim.
Selamlar..

Ufuk Buyurgan
05-12-2011, 12:53
Muammer bey hoş geldiniz...

RUNO
05-12-2011, 12:55
Muammer bey aramıza hoş geldiniz,doğru zamanda doğru yerde olduğunuzdan hiç şüpheniz olmasın.Saygılar.

or_dinaryus
05-12-2011, 12:59
Muammer bey hayırlı olsun, forumumuza hoşgeldiniz.

barisbasyigit
05-12-2011, 14:37
Arkadaşlar üzerinden 1 sene geçmiş ama bende hoşgeldiniz diyeyim bari :D.

turty32
05-12-2011, 16:03
Muammer bey aramıza hoş geldiniz. doğru adrestesiniz ;)

barisbasyigit
05-12-2011, 18:00
Bana şaka olsun diyemi yürüyor bu başlık bugün ?? :D
1 sene sonra hoşgeldiniz ilginç devam edelim ozaman :D.

or_dinaryus
05-12-2011, 18:18
:D:D:Dicon_lolicon_lol:D:D:D

Ben de tarihe hiç dikkat etmemişim.

Muammer bey biraz geç olmuş ama, hoşgeldiniz:D

EMİN KURU
05-12-2011, 19:06
Bana şaka olsun diyemi yürüyor bu başlık bugün ?? :D
1 sene sonra hoşgeldiniz ilginç devam edelim ozaman :D.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D adam gitmiş galiba :D:D:D:D:D