Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezi ve piknik süper olur
diskusman
05-04-2008, 12:40
Gezi ve piknik süper olur.Geziler üretim yerleri , tanışma , buluşma sanal dosluktan gercek dosluga geciş olur..
Hasan bey DFC zaman zaman düzenliyeceği gezi ve buluşma organizasyonlarından tüm üyeleri duyuru ile haberdar edecektir, size özellikle ö.m. yollayacağım:)
diskusman
05-04-2008, 13:09
Sağolun her zaman ben hazırım.
Ufukİnan
05-04-2008, 22:35
Gezi yerlerinizi bol bol fotoğraflarsanız bizde sizinle gezmiş gibi oluruz.Malumunuz uzak şehirlerde ben ve benim gibi arkadaşlarımız var :) Biraz kıskanırız o kadar :)
scarface
05-04-2008, 23:37
Ne güzel olur gerçekten forum yöneticilerimizden planlar bekliyoruz artık
gsdiscus
05-04-2008, 23:43
Gezi yerlerinizi bol bol fotoğraflarsanız bizde sizinle gezmiş gibi oluruz.Malumunuz uzak şehirlerde ben ve benim gibi arkadaşlarımız var :) Biraz kıskanırız o kadar :)
Ufuk kardeşime katılıyorum:D
Discusmania
06-04-2008, 01:00
Ne güzel olur gerçekten forum yöneticilerimizden planlar bekliyoruz artık
Merhabalar , geçen sene forumumuzun da duyurusunun yapıldığı bir hidiv kasrı toplantımız olmuştu, ülkenin muhtelif yerlerinden katılımlar olmuş , güzel dostlukların temeli atılmış ve discus hobisine gönül verenler bir araya gelmişti ,bu yılda buna benzer bir uygulama yapılı duyurusuda ilan edilecek ;) Geçen yılki buluşmadan bir foto ekleyeyim :)
http://img379.imageshack.us/img379/916/hidivwy3.jpg (http://imageshack.us)
diskusman
06-04-2008, 01:21
Bu tür buluşmalarda sevgi ve saygı dahilinde süper paylaşımlar olmuştur .Devamı gelir sanırım selamlar......
Güzel buluşmalar toplantılar yakında ve ilerde düzenliyeceğiz arkadaşlar, beklemede kalın;)
Ufuk ve Güvenç kardeşime katılıyorum. Bu sene İzmirde olsun , İzmir de Expo yu kayebettik ama bunu alalım bari :)
mustafaburuk
31-08-2008, 21:58
İzmir biraz uzak tam ortası Bursa olsun.biggrin
tamer bey inşallah bu seneki toplantıya MANİSA/Turgutlulu arkadaşlar olarak bizde katılmak isteriz. bu konudaki çalışmalarınızı merakla bekliyoruz.
tamer bey inşallah bu seneki toplantıya MANİSA/Turgutlulu arkadaşlar olarak bizde katılmak isteriz. bu konudaki çalışmalarınızı merakla bekliyoruz.
Elbette,
Bu buluşmaları biz TümTürkiyedeki discus sever arkadaşlar bir araya gelmek için düzenliyoruz sizleride bekleriz.
Geçtiğimiz Temmuz ayında buluştuk ve güzel bir gün geçirdik, birsonrakinin yönetim olarak organizasyonunu yapacağız ve sizlere dfc Duyurular bölümünden haber vereceğiz, hoşçakalın.
spottederuption
02-09-2008, 17:16
Böyle bir program olması çok iyi olur iyi günler...
Ercan Bayram
15-09-2008, 20:08
Durum o ki herkes kendi yaşadığı şehre yaklaşsın yakınında olsun istiyor..
sanırım 3 büyükşehir olarak olacak bu gidişle..
Ankara İzmir İstanbul
Ankara olursa küçük bir ihtimal de olsa katılmaya çalışırım ama diğerleri benim için zor..
Ercan
tolgasüren
13-10-2008, 16:39
Merhabalar , geçen sene forumumuzun da duyurusunun yapıldığı bir hidiv kasrı toplantımız olmuştu, ülkenin muhtelif yerlerinden katılımlar olmuş , güzel dostlukların temeli atılmış ve discus hobisine gönül verenler bir araya gelmişti ,bu yılda buna benzer bir uygulama yapılı duyurusuda ilan edilecek ;) Geçen yılki buluşmadan bir foto ekleyeyim :)
http://img379.imageshack.us/img379/916/hidivwy3.jpg (http://imageshack.us)
Erdal bey sizleri tanımıyoruz, fotoğraftakileri şöyle futbol takımı posteri şeklinde soldan sağa yazabilir misiniz? biggrin En azından sima olarak da olsa kimlerle muhabbet ediyorsak, kimlerin fikirlerini alıyorsak onları aklımızın bir kenarına yazsak :rolleyes:
Discusmania
13-10-2008, 18:34
Tolga hocam, o fotoda ben yokum , fotoyu çeken bendim :) o fotoda soldan sağa başlarsak, Mert Taşkıran, En yakışıklı discusçu Tamer kardeşim :D, Ali ağır dostum, Ali Osman Felek kardeşim, Can Tüzmen bey ( yanılma ihtimalim az da olsa var) Murat balbay dostum araya kaynamış :D son olarak Celal abimiz.
Burada Celal abinin yanındaki bendeniz, discusla aklımı bozduğumdan saç kalmadı :D
http://img383.imageshack.us/img383/3816/caewa1pw1.jpg
tolgasüren
13-10-2008, 21:00
İşte şimdi daha güzel oldu her şey. En azından kafamızda bir şeyler canlandı. O güzel discusların kimlere ait olduğunu da daha iyi anladım ;) Bir de Celalettin Bey'i ben çok eskiden biliyormuşum da haberim yokmuş. Yani biliyormuşum derken yanılmıyorsam; onların bir siteleri vardı, discus üretimhanesi falan vardı. Evet, şimdi baktım o site :)
Sizin saçlar konusunda ise bir şey söylemiyorum; Zidane'nin de saçları yoktu ama çok iyi futbol oynardı, sizde de yok; ama çok güzel discus bakıyorsunuz :D
mustafa güneş
14-10-2008, 17:12
en kısa zamanda bi organizasyon bekliyoruz..
Değişiklik olarak Edremit körfezinde yatılı olabilir ben bir DFC üyesi olarak her türlü katkıyı yapabilirim.(fiyat,program,vb.)
Değişiklik olarak Edremit körfezinde yatılı olabilir ben bir DFC üyesi olarak her türlü katkıyı yapabilirim.(fiyat,program,vb.)
Öneriniz için teşekkürler İsmail bey, yönetim olarak önümüzdeki toplantıyı tertip ederken bunu göz önünde bulunduracağız...
Smallville
09-12-2008, 00:33
şimdi özendim bak böyle biaraya toplanmanızı.. :( Ben bi bursalı olarak bursadaki arkadaşlar içinde böyle etkinlikler yapmak isterim bilgilerimizi,tecrubelerimizi paylaşmak güzel olur..Tüm Bursalı Abilerimi ve Kardeşlerimi bekliyorum..Sevgiler saygılar..
mustafa güneş
04-05-2009, 16:22
havalar ısıntı yeni bi organizasyon yapsak güzel olur gibi :)
Barış ER
04-05-2009, 16:33
Haziran gibi Kalamaki Milli Park Kuşadası'na günlük gezi şeklinde olursa 30-40 kişilik bir grup İzmir tayfasından organize edebilirim.
Temmuz ayı içinde her yıl yaptığımız gibi yemekli bir toplantı, buluşma düzenleyeceğiz bu sene için yönetim olarak İstanbulda sizlere bir süpriz hazırlama niyetindeyiz, şuan hazırlık aşamaları sürüyor gelişmelerden duyuru yapılınca haberdar olacaksınız...:)
mustafa güneş
05-05-2009, 11:10
Temmuz ayı içinde her yıl yaptığımız gibi yemekli bir toplantı, buluşma düzenleyeceğiz bu sene için yönetim olarak İstanbulda sizlere bir süpriz hazırlama niyetindeyiz, şuan hazırlık aşamaları sürüyor gelişmelerden duyuru yapılınca haberdar olacaksınız...:)
sabırsızlıkla bekliyoruz..
daltonx1234
10-05-2009, 17:23
Bu tür buluşmalar forumun ve katılımcı arkadaşların yararına olacaktır.
pharmoza
30-05-2009, 17:30
Kesinlikle sabırsızlanıorum.Bursa istanbul arası ne ki zaten. Atlar feribot a geliriz:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.