PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 450lt tankımda dıscus bakıcam:(ama

best16
03-04-2008, 17:49
icon_redfacemerhaba arkdaslar ben ciklet bakıorum 3 snedır 2aydan berıde dıcusları arastırıorum cıddı olarak netten ögrendıgım bılgıler ışıltısında ama bunun benım dıscus bakmam ıcın yeterlı gelmeyecegını bılıorum ph+kh+co2 filan bunlar nasıl oalcak nasıl o sevıyede tutulacak yardımcı olabılırsenız sevınırımmmmm cok tesekkurlerrr...

sonunda hasta oldum bu balıklaraaaa kaçışı yok bunlaradn besleyecegımmm insallhh...harıka canlılar onları cok sevıorumm:)

Tamer
03-04-2008, 17:56
Merhaba, DFC hoşgeldiniz, tabiki size seve seve bilgilerimiz dahlinde yardımcı olmak için hepimiz yardımcı oluruz, ama önce sizden bir kaç şey isteyeceğim. profil ayarlarınızdan imza düzenleye girin ve ad soyad ve şehir bilginizi yazın, sonra Tükçemizi birazdaha özenli kullanalım, chat yapar gibi değilde ,imla kurallarına uyarak yazışalım, en son olarakta DFC içinde geçmiş konulara şöle bir göz atın, tekrar içinden çıkamadıınız soruları burda cevaplıyalım teşekkürler..

best16
04-04-2008, 16:46
Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım insallah becerebılmişimdir daha yeni oldugum için birazz kusurlarım olacak tabi herkese saygılarımmla.....