PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Problem nedir lutfen yardim

rozen1@ttnet
25-11-2008, 00:46
arkadaslar herkese iyi forumlar es discuslarimdan disi Omani bariz titreme be tupcuk cikarma be huni temizleme olayini yapiyor ama erkegi sadece huninin etrafinda 360derece donuyor nedeni nedir acaba denemek icon basks bid erkekle bid araya getirdim erkek direk huni temizlemeye basladi tupcugunu cikardi fakat disi onu istemedigini bariz sekilde onu huniden uzaklastirarak gosterdi esinide onlarin yanina aldigimda esler bir olup capkin erkegimi cok kotu dovuyorlar ne yapmaliyim simdiden tesekkurler

Vedat Yılmaz
25-11-2008, 01:05
Balıklarınızın cinsiyetlerinden eminmisiniz.
Erkekler yumurta dökme işlemi başlayıncaya kadar ilgisiz durabilir veya olgunluğa ulaşmamış olabilir.
Eşleri fotoğraflama ve videoya alma imkanınız varsa çok daha isabetli fikir yürütebiliriz.

rozen1@ttnet
25-11-2008, 01:26
oncelikle ilgi gosterdiginiz icin tesekkurler bunlar daha once yavru alinmis cifttir yanlarina erkek koyuldugunda erkek olan deli gibi saldiriyor aslinda cok uyumlular neden yumurtlama bir turlu baslamiyor anlayamiyorum disi huniyi bastan asagiya suzuyor AMA 3 gundur bir turlu baslamiyor bu arada telefondan yazdigim icin imla hatalari olabliyor kusura bakmayin

Vedat Yılmaz
25-11-2008, 01:30
Balıklarınızı Protein ve vitamin ağırlıklı bol çeşit yemleyin hazır olduklarında zaten yumurtala işlemi başlayacaktır.
Doğal ortamlarında Yumurtlama mevsimlerindeki değişiklikleri gözönüne alarak taze su takviyeleri yapın yağmur yağıyormuş gibi düşünün:)
Birde sizden ricam Profiliniz-imza düzenle seçeneğini kullanarak ad, soyad ve şehir bilgilerinizi girmeniz olacak.:)

rozen1@ttnet
25-11-2008, 01:47
tesekkurler vedat bey imza ayarlarinin nasil yapildigini bilmiyorum kusurumuz affola iyi geceler