PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dişi Diskusun Yumurta Dökmesi

aytackurt
12-11-2008, 14:32
Dişi diskus'un yumurta dökmesini nasıl engelleriz.Zira bendeki dişi hemen hemen her hafta yumurta döküyor.Karma akvaryumda da olsa farketmez.Hatta orda daha agresif olup diğer diskuslara zarar veriyor.Huni küp felan hiç bişey yok akvaryumda.Nereyi bulursa oraya döküyor.Bunu sonu nereye kadar varır?Bunun önüne nasıl geçilir?:D

discusturka
12-11-2008, 17:04
Tek başına bir akvaryuma alırsan dökmez:D

Bora TK.
12-11-2008, 17:21
Aytaç, iyi bir erkek bulursan değerlendir, yoksa yapacak birşeyin yok,

sıtkı
12-11-2008, 20:22
Aytaç bey herkes yumurta döksün diye bekliyor siz dökmesini istemiyonuz!

sari_es
12-11-2008, 21:27
benim bir discusum akvaryumun camına filtrenin borularına nereye bulursa döküyordu bence elden çıkartın veya bir eş bulun

Vedat Yılmaz
13-11-2008, 07:28
Aytaç iyi bir erkek bulamazisen, vitamin ağırlıklı yemlerden uzak dur ve ısıyı 27 dereceye kadar düşür.

discusturka
13-11-2008, 09:55
Evet Aytaç neye karar verdin. Bu arada tek kalan bir dişi discus un yumurtladığını gören var mı? Etrafında göreceği başka balık yoksa yumurtlamaz arkadaşlar. Aytaç sen diğer akvaryumlarını görmeyecek şekilde kapa yanları at dişiyi bak yumurtluyor mu yumurtlamıyor mu?

aytackurt
13-11-2008, 10:07
Selçuk abi şimdi bu dişi içinde bir akvaryum koyarsam eve sınırları baya zorlamış olurum.Sonra kendimi kapı önüne koydurum.Aslında elimde erkek var ben zaten dinlenmesini istiyorum.Sağım solum sobe oldu.icon_lol.Dişinin dinlenmesini istiyorum.Konuyu bu nedenle açtım.Fikirleriniz için teşekkürler.

Slwer
14-11-2008, 12:37
arkadaslar bunun onune gecılmıyor
sızın gene ıyı benım bır cıftım var ınanmıcaksınız ama yumurta doktukten sonra bı defasında almak zorunda kaldım yumurtaları ve 3 gun sonra yıne yumurta doktuler hıc durmuyolar en fazla 1 hafta suruyo yumurta dokmelerı su anda yavruları var ve damızlıga ayırdım

olimpus
17-11-2008, 22:58
Selçuk abi şimdi bu dişi içinde bir akvaryum koyarsam eve sınırları baya zorlamış olurum.Sonra kendimi kapı önüne koydurum.Aslında elimde erkek var ben zaten dinlenmesini istiyorum.Sağım solum sobe oldu.icon_lol.Dişinin dinlenmesini istiyorum.Konuyu bu nedenle açtım.Fikirleriniz için teşekkürler.

Aytaç Abi kolayı var bana ver kurtul icon_lolicon_lolicon_lol:D Şaka tabiki zaten başımda 2 dişi var.keineidee