Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekol 15 filtre sizce uygunmu ?
scarface
23-03-2008, 17:20
Değerli arkadaşlarım yeni bir tank kurmak üzereyim ölçüleri
100*50*50 olacak ve ben bu tankı Ekol 15 dış filtre ile desteklemek istiyorum.
Saatte 400 ltre devir gücüne sahip-10 watt motor gücü ve tüm malzemeleriyle beraber sıfır fiyat 60 ytl dediler.
sizce uygunmudur yada baska ne tavsiyeleriniz olur.
şimdiden teşekkürler sevgiyle kalın
Koray bey,saatte 400 lt devir 250 lt akvaryum için çok tatmin edici değil.10 watt olması da gücünün çok az olduğunu gösteriyor.hemen hemen iç filtrelere yakın bir güç.Size tavisyem,yaklaşık olarak aynı rakamlara bulabilirseniz dolphin c700 öneririm.Saygılar
scarface
23-03-2008, 19:40
Ali bey bilgi için çok teşekkür ederim hemen dolphin c 700 yada o ayarda bir dıış filtreye yöneleceğim.Sevgiyle kalın
ebatan22
24-03-2008, 20:35
merhaba koray bey ben ekol almanızı tavsiye etmem neden derseniz zamanında kullandım malzemesi çok kalitesiz benim size tavsiyem atmandır ondan biraz daha pahalıdır ama daha kalitelidir 4 adet atman kullanıyorum bu güne kadar hiçir sorun yaşamadım bilginize orta sınıf bir filitre ben ehaim den sonra onu tercih ederim saygılar
ebatan22
24-03-2008, 20:41
merhaba Koray bey ekol almayın da ne alırsanız alın çünkü malzeme yönünden çok kalitesiz ve kullanımı daha zor düzgün conta oturtmaz iseniz su kaçırır ben size atman tavsiye ederim kendim 4 tane kullanıyorum bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ehaim den sonra atman derim orta sınıfın en iyisi bence saygılar filitre konusun fiyatı sorun yapmayın çünkü filitre akvaryumun kalbidir saygılarımla
scarface
24-03-2008, 21:16
merhaba Koray bey ekol almayın da ne alırsanız alın çünkü malzeme yönünden çok kalitesiz ve kullanımı daha zor düzgün conta oturtmaz iseniz su kaçırır ben size atman tavsiye ederim kendim 4 tane kullanıyorum bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ehaim den sonra atman derim orta sınıfın en iyisi bence saygılar filitre konusun fiyatı sorun yapmayın çünkü filitre akvaryumun kalbidir saygılarımla
Erkan bey değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim .Hemen başka bir seceneğe yönelmiş durumdayım atman yada eheim bir kaç güne kalmaz çözcem sorunu.
Sevgiyle kalın
scarface
27-03-2008, 23:11
Arkadaşlar sizden aldığım bilgiler doğrultusunda Ekol 15 ten vazgectim maddi nedenlerden dolayı gittim Has 1000 dış filtre aldım .Sevgiyle kalın arkadaşlar
İyi günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım Koray bey.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.