Orijinalini görmek için tıklayınız : leopar snake & blue turkuaz yavrularım
soner1979
09-11-2008, 22:52
slm herkese
kısa bir süre önce aytaç abiden aldığım bu iki balık karma tankımda 3 defa yumurta dökmüşlerdi. 4. yumurtaları üretim tankında döktüler ve 100 kadar yavru sırta çıkmayı başardı. daha çok küçükler ve makinam biraz kötü olduğundan çektiğim resimlerde yavrular pek görünmedi oy üzden paylaşmak istemedim. 2 3 gün içerisinde sizlerle fotoğraflarını ve video görüntülerini paylaşacağım Allah'a emanet olun.
Vedat Yılmaz
10-11-2008, 14:04
Soner bey tebrikler fotoğrafları bekliyoruz.:)
diskusman
11-11-2008, 08:30
Tebrikler fotoğrafları bekliyoruz
Soner bey maraton başladı yavruların bakımı sizi biraz yorcak.
Kolay gelsin.
valla hocam bravo allah bize de o günleri nasip etsin
soner1979
13-11-2008, 15:19
bugün sırta çıkalı 6 gün oldu maşallah hala sağlıklı bir şekilde hayattalar artemia denemelerinede bugün başlayacağım. inşaallah bu akşam veya yarında sizlerle yavruların resimlerini paylaşacağım.. hayırlı temennilerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim..
soner1979
14-11-2008, 14:01
x7eg8d_leoparsnack_animals
Maşallah çiftinizde larva sayısıd agayet güzel, yanlız ileride oluşabileceğini öngördüğüm kavgalar için erkeği ayırabileceğiniz bir yer temin edin, yok sorun olmaz kavgalar şiddetli olmaz ise bu şekilde büyütsünler...
Vedat Yılmaz
14-11-2008, 16:46
Soner bey Maşallah güzel bir çift, Tamer'in de uyardığı gibi bir akvaryum sürekli hazırda bekletirseniz iyi olur eşler biraz agresif şayet kavgalar büyürse birini ayırmanız gerekebilir.
Öyle bir durum olursa iyi mukoza salgılayan ve yavrularla daha alakadar olanı yavrularla bırakırsınız diğerini ayırırsınız.
soner1979
14-11-2008, 17:37
uyarılarınız için teşekkür ederim. sorunu dişi çıkarıyor ve genelde yavrularla erkek ilgileniyor. dediğiniz gibi kavgalar şiddetlenirse dişiyi almayı planlıyorum.
Yavrularınız hayırlı olsun.Sağlıklı büyümeleri dileğiyle..Kolay gelsin.
aytackurt
22-11-2008, 01:48
Soner yavrular ne durumda yeni video yada fotoğraf eklersen sevinirim.Yanlış anlaşılma olmasın ama çifti tanıdığım için söylüyorum.Aslında çok uyumlular.Sadece dişi pek bakmak istemediği için erkek dişininde bakmasını istiyor.Bence biraz daha bekle ayırmak için.Tekrar söylüyorum çifti tanıdığım için söylüyorum.biggrin.Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.Kolay gelsin..
ALLAH bizede kısmet etsin diyelim.Gelişmelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.