Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitaplar.
fma55discus
22-03-2008, 00:01
Arkadaşlar biliyorum kitaplar tarihe karıştı ama genede elinizdeki kitap dergi vs discus adına yazılmış,basılmış makaleleri burada paylaşalım.En kısa zamanda bekliyorum.
pankasyus
28-06-2008, 12:21
Selam, Üstadım bizim insanımız kitap yerine ağız okumayı yani lafla kendini geliştirmeyi seviyor. Discus Brief ( ki bana göre Heiko Bleher kitabından da Discus profesionalist - jack Wattley dan da daha iyi bir seri dergi ) getirttim ve isteyen olur diye bir set ( 16 sayı) te fazladan getirttim. İnan soran bile yok. Biz okumazsak nasıl taklitçilikten ayrılırız. Ben yaklaşık 6 aydır vahşi üretmeye çalışıyorum. Bu kitaplara ve dergilere başladıktan sonra olaylara bakışım değişti. Peki bunu okumayan arkadaşlar nasıl öğrenecekler????
Saygılarımla
Vedat Yılmaz
28-06-2008, 19:52
Selam, Üstadım bizim insanımız kitap yerine ağız okumayı yani lafla kendini geliştirmeyi seviyor. Discus Brief ( ki bana göre Heiko Bleher kitabından da Discus profesionalist - jack Wattley dan da daha iyi bir seri dergi ) getirttim ve isteyen olur diye bir set ( 16 sayı) te fazladan getirttim. İnan soran bile yok. Biz okumazsak nasıl taklitçilikten ayrılırız. Ben yaklaşık 6 aydır vahşi üretmeye çalışıyorum. Bu kitaplara ve dergilere başladıktan sonra olaylara bakışım değişti. Peki bunu okumayan arkadaşlar nasıl öğrenecekler????
Saygılarımla
Arkadaşım emin ol belki bu dediğinde sebepler içerisinde vardır ama asıl sıkıntı senin satışa sunduğun dergiler ingilizce ve sıkıntı burada başlıyor yoksa ağız okuma işi ikinci planda kalır.İngilizce bilmedikten sonrada dergilerin malesef sadece resimlerine bakmakla yetiniriz, bu ise pek fazla birşeyi değiştirmiyor malesef.:(
mustafaburuk
25-07-2008, 23:36
Al bendede o kadar mehmet bey ama öğrenicem ingilizce.(Eğitim sisteminin...) Kusura bakmayın
Hocam getirttiğiniz kitapların fiyatlarını belirtebilirmisiniz? Selamlar.
medmarine2
19-08-2008, 16:13
Uygar Hocam Merhabalar balıklarınız hakkında bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsanız bu kaynak sıkıntısı içerisinde bizleri aydınlatmış olursunuz.
Saygılarımla...
Merhabalar,
Elimde Andrew Soh'un "DISCUS The Naked Truth" adlı kitabı var.
İngilizce,170 sayfa,en iyi form özellikleri ve form bozuklukları,Diskus tank sistemleri,Cinsiyet,Üreme,Diskus genetiği,Hastalıklar ve kullanılacak kimyasallar gibi bölümleri mevcut.
Saygılarımla...
Discuslar hakkında yazılmış tüm kitaplar sanırım.
http://www.aquariumhobbyist.com/discus/books/index.html
mustafa güneş
26-10-2008, 22:36
bu konu hakkında uygar abimin çalışmaları takdire şayan her gitiği yerden kitap topluyor daha yeni diesburg tan 2-3 yane kitap (ansiklopedi gibi :D) getirmiş okuyarak direk kaynağından bilgi sahibi olmak vede uygulayarak görmek en güzeli fakat bunun için ingilizce şart..
Amazon 'da kitaplar hakkında müşteri yorumları hemen hemen hepsi şöyle:
Başlangıç seviyesindekiler için güzel kitap ama yüzelsel, inceliğine inilmemiş, bazı noktalara girilmemiş şeklinde. Aslında internet teknolojisinin hemen hemen her eve girmesiyle gerçek manadaki hobiciler bilgileri rahat , samimi ve içtenlikle paylaşmakta, ee tabi bu işin ticaretindekiler bazı iş sırlarını henüz verme niyetinde değiller.
Bu adresi sık kullanılanlara ekledim gerçekten çok güzel
fma55discus
14-02-2009, 00:45
Saygıdeğer mod arkadaşlarımız ileriki günlerde birkaç kitap,konu çevirisinde bulunacaklar.Bunun müjdesini vereyim.
Saygıdeğer mod arkadaşlarımız ileriki günlerde birkaç kitap,konu çevirisinde bulunacaklar.Bunun müjdesini vereyim.
Dört gözle bekliyoruz.
diskusman
17-02-2009, 09:17
Muhteşem süperr
DiscusSeveri
15-03-2009, 13:57
paylaşım için teşekkürler
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.