Orijinalini görmek için tıklayınız : Discus umun başında delik oluştu
Merhabalar arkadaşlar benim discus umun başında iki gündür bir delik oluştu ve giderek delik büyüyor.Bu hastalık ve tedavisi hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler
Merhaba DFC foruma hoş geldiniz,
Sanıyorum mineral eksikliğine bağlı head hole hastalığı, bir fotoğrafla konuyu desteklemeniz mükünmü?
Not: Profil ayarlarınızdan ad soyad ve şehir bilgilerinizi düzenleyiniz.
Merhaba DFC foruma hoş geldiniz,
Sanıyorum mineral eksikliğine bağlı head hole hastalığı, bir fotoğrafla konuyu desteklemeniz mükünmü?
Not: Profil ayarlarınızdan ad soyad ve şehir bilgilerinizi düzenleyiniz.Teşekkürler hoşbulduk fotograf koymak istedim ama bunu yapamadım fotografın boyutu fazla geldi galiba
Discusmania
20-03-2008, 20:29
Merhabalar, hoşgeldiniz , su şartlarının kötülüğünden kaynaklandığını biliyorum , sera baktopur direct in iyi geldiğini hobicilerden duydum, isminizi yazarsanız isimle hitap edebiliriz, (profiliniz/imza kısmında) fotoyu iki yolla yükeleyebilirsiniz birincisi www.imageshack.com (http://www.imageshack.com) adresinden host ederek, ikincisi fotonun pikselini düşüren program kullanarak eklenti kısmından ekleyebilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar benim discus umun başında iki gündür bir delik oluştu ve giderek delik büyüyor.Bu hastalık ve tedavisi hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler
Merhaba,dfc hoşgeldiniz.Resim görme imkanımız olursa daha sağlıklı olacak.Tamer in de dediği gibi büyük olasılık hole in head hastalığı .Bu konuda yeni bir ilaç deniyorum piraldyne solusyon.Diş hekimi olduğum için bu ilacı ağız içi pamukcuk ve aft lezyonlarında uguluyoruz.Bu ilacı yaralı olan bölgeye fırça ile sürerek ülser olan bölgeyi kurutup yara ilerlemesini önleyebilirsiniz.Ben şu ana kadar iki balıkda deri lezyolarında denedim,çok hızlı kurutarak ilerlemeyi durduruyor.Umarım sizin de işinize yarar.saygılar
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.