Orijinalini görmek için tıklayınız : discus un yem yememesi
Merhaba; iç parazitden yeni kurtulduğunu sandığım diskusum yem yemiyor. Diğerleri ile birlikte yeme geliyor fakat yeme dokunmuyor bile. Acaba nedenleri ne olabilir:confused: Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Discusmania
16-03-2008, 00:32
Mehmet bey, iç pazaritten kurtulmamış olma ihtimali yüksek, ayrıca discusların bazen stres kaynaklı yem yememeleri rastlanılagelmiş bir durum, bence sizin discusunuzda ilk ihtimal daha kuvvetli.
Mrb Erdal bey bana önerewbileceğiniz tam anlamıyla iç parazitten kurtulabileceğim tedavi yontemi varmı ?? Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba, diskusunuza öncelikle baktebur tablet tedavisi uygulayın.Tedavi sürecincede sadece canlı yem verin.Göreceksiniz yemi reddetmiyecektir.
Kolay gelsin.
merhaba, diskusunuza öncelikle baktebur tablet tedavisi uygulayın.Tedavi sürecincede sadece canlı yem verin.Göreceksiniz yemi reddetmiyecektir.
Kolay gelsin.
merhabalar baktebur denedim ama etkili olmadı nizdarol diye bir antibiyotik kullandım o da bu duruma getirdi:(
Mehmet bey;
Şayet iç parazit varsa,ve her 50 litre için 1 adet baktabur uygulama yaptıysanız balığın parazitten kurtulması gerekir.Ayrıca canlı yemi önüne attığınızda yemeside
önemli.Tedaviye cevap vermiyorsa bence 3 gün süreyle costapur uygulayın.Düzelme
olmazsa ,iki gün ara verip tekrar costapuru 3 gün uygulayın.
Kolay gelsin!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.