PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başımız Sağolsun...

Oğuzhan
19-10-2011, 23:10
İçimde kopan tarifsiz fırtınaları anlatmaya kelimeler yetmesede, geçmiş zamanlarda olduğu gibi bu acı olayında kısa bir süre sonra unutulacağını bilsemde ve sadece Ateş hep düştüğü yeri yaksada "Aziz Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Birkez daha başımız sağolsun TÜRKİYE...

efsane34
20-10-2011, 00:41
başımız sağ olsun yürekler yandı yine

mddogan
20-10-2011, 09:32
İçimde kopan tarifsiz fırtınaları anlatmaya kelimeler yetmesede, geçmiş zamanlarda olduğu gibi bu acı olayında kısa bir süre sonra unutulacağını bilsemde ve sadece Ateş hep düştüğü yeri yaksada "Aziz Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Birkez daha başımız sağolsun TÜRKİYE...

Aziz şehitlerimize rahmet milletimize sabır dileyerek, aynı karakolu 5 kez bastırarak 41 şehit verdirebilen sorumlulara veya vatan hainlerine lanet ediyorum...

eclips
20-10-2011, 18:17
Türk Bayrağını canları pahasına koruyan 24 şehidimizin huzurunda şükran,sevgi ve saygı ile eğiliyorum.

''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!''

Jandarma Üsteğmen Murat Bek (Yozgat),
Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya),
Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul),
Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop),
Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum),
Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan (Elazığ),
Piyade Çavuş Koray Özel (Adana),
Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara),
Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya),
Piyade Onbaşı Mesut Cengiz (Hatay),
Piyade Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum),
Piyade Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray),
Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun),
Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli),
Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin),
Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul),
Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş),
Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep),
Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın),
Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta),
Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis),
Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ),
Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı),
Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)"

RUHLARINIZ ŞAAD MEKANINIZ CENNET OLSUN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ...

Bora TK.
21-10-2011, 18:29
http://www.zonguldakbarosu.org.tr/baro/images/stories/KonuBasligiResimleri/bdf_siyah_kurdela.jpg

EMİN KURU
21-10-2011, 18:36
Şu gencecik cocukların kanı ellerine bulaşan şerfsizler
pkk nın köpeklerinden biri Türke soruyor... "Sen Kimsin?"... Ben kim miyim? Ben kainatın Efendisinin (S.A.V) övgüsüne mazhar olmuş... Ben tarihinde 125 devlet 16 İmparatorluk Kurmuş... Ben 5.000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış... Ben korkusundan binlerce kilometre duvar örülmüş... Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp kapatmış... Ben Dünyaya boyun eğdirmiş... Ben öldü dendiğinde dirilmiş... Çanakkale'de yedi düveli denize gömmüş bir TÜRK evladıyım. .. Ben OĞUZ KAĞANIM... Ben METEHANIM... Ben ALPARSLANIM... Ben FATİH SULTAN MEHMEDİM... Ben YAVUZ SULTAN SELİMİM... Ben KANUNİYİM... Ben MUSTAFA KEMALİM, peki ya SEN KİMSİN O.ÇOCUGU???..!!! ŞEHİTLERİM MEKANINIZ CENET OLSUN

RUNO
22-10-2011, 00:16
Türk ve islam aleminin başı sagolsun.:mad::mad::mad:Şehitler Ölmez Vatan bölünmez.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Discusmania
23-10-2011, 13:41
Şehitlerimize allah rahmeti ile muamele eylesin, büyüklerimizin artık gerekli önlemleri alarak bir tek vatan evladının dahi kaybetmemezi sağlamaları gerekli. Sosyal medya aracılığı ile serhat karakollarımızın konuşlandırıldığı yerleri görünce insanın içi sızlıyor, adeta baskına davetiye çıkarılıyor.

discus doktoru
23-10-2011, 15:37
Gidip bizzat gördüğüm kaldığım yerler çukurca .kızıltepe,yeşiltepe karakol demeye bin değil yüzbin şahit ister.Neyse daha fazla yazmayayım bu konuda kelimelerim ağır olur.
Başımız bir kez daha sağolsun.

Tamer
24-10-2011, 09:16
http://img522.imageshack.us/img522/739/terorekarsisiyahkurdeleom3.jpg

barisbasyigit
24-10-2011, 09:24
İnanın bu konuda acım çok büyük kontrol dışına çıkarım diye korkumdan yazmadım bir süre ama duyarsız da kalamam .Yazarken bile kendime hakim olamıyorum. Hepimizin başı sağolsun...

or_dinaryus
24-10-2011, 09:49
Ülkemiz iki haftada iki acıyla sallandı. Doğuda hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize ve Van'da depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tüm Türk ulusuna başsağlığı dilerim.

mustafaozden2
26-10-2011, 00:13
Duygular ayni,düsünceler ayni,hepimiz bu isin bir an önce sonlanmasini isitiyoruz ama malesef bu su an cok ama cok zor.27 yildir bitmeyen bir olay.Amerika,Fransa,ic ve dis düsmanlar,Asil sorunsa devlet politikasi.Yaziklar olsun diyorum.Atamizin ve sehitlerimizin kemikleri sizliyor.Yokluk icinde kazanilmis bir Vatan,varlik icinde korunamiyor malesef.Yanlis yere yanlis sekilde kurulmus karakollardanmi baslayayim,kullanilamayan teknolojidenmi....Ben Bandirma da
oturuyorum ve burada askeri jet üssü komutanligi var.Hergün sabah ve aksam 8-10 f-16 havalanir sehrin üstünde turlayip iner.Duyduklarimiza göre bunlarin yaktigi yakit günlük 30binliraymis.Ben askerligimi gemide yaptim.Seyirdeyken yaktigimiz yakit ortalama günlük 9binliraymis.Bu örnekleri kat ve kat cogaltabiliriz.Bu kadar para ve imkan neden dogru yerlere yönlendirilmiyor.Yönlendirilemiyorsa bile sorarim size,bu ucaklar hergün bosyere neden havalaniyor.O kadar dogal zenginlige sahip bir üökedeyiz ki yillardir bitiremediler.Teröristler sinirdan girip vuruyor tekrar sinirdan geri kaciyor ve yillardir bu biliniyor.Hicbirsey yapamiyorsan Cinliler gibi yap settini Hataydan Van`a, yap karakollarini en yüksek tepelere bakalim ne oluyor.kacak sigara da sinirdan giriyor,silahta....Daha söylenebilecek cok sey var ama en önemli söylenebilecek sey bence;Bizim ülkemizde senaryoyu biz yazmadigimiz ya da yazamadigimiz sürece maalesef bu olaylar sonsuza kadar bitmez.....