PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : digital baskı araç/tekne giydirme yapan varmı?

BABACAN
04-10-2011, 02:16
Merhaba arkadaşlar akvaryum ve discus tutkuma tekne tutkumuda bu yaz 4.50 bir tekne alarak başladım yaz sezonu kapandığı için tekneyi karaya kaldırdım. sorum şu internette dolaşıken boat wraps yazıldığında tekne yanındaki dijital baskı balık resimleri vs gördüm. Bende eğer dfc olarak izin verilirse tabiki discus site logosunu ve teknemin adını dfc yapacağım ve tekne yanlarına 1 kaç discus fotoğraflarını koymayı planlıyorum sitede böyle bir işle uğraşmış yapan veya yapa bilecek olan biri varmı diye sormak istedim teknem dediğim gibi 4.50 uzunlukta tekne nin yan enine olacağı içinde 60 cm genişliğinde olacak yani 4.50* 60 cm birde bu kaplama suda açılmayandan olacak teşekkürler.

BABACAN
04-10-2011, 02:24
Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler.

Tamer
04-10-2011, 09:40
Bu işi kim yapar şuan için bir bilgim yok, ama fikir güzel, boğazda dfc baskılı discus resimli bir teknenin gezmesi bizi mutlu eder:)

Baskı içinde bikaç arkadaşa danışacağım net birşey öğrenirsem size bilgi veririm...

BABACAN
09-10-2011, 01:10
Tamer abi ilgin için çok teşekkür ederim. Boğazda değil ama selimpaşa silivri arasındayım önümüzdeki yaz beklerim.