PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Discus ar-ge düşüşmü var

kxyzrm
15-09-2011, 15:14
merhaba sayın site moderatörleri site yöneticileri. nerdeyse hergün bu sitede 30 dakikamı ayırıyorum. en son onli giriş çıkış rekoru Online Rekorumuz: 1,185 Üye İle 20-09-2010 Tarihinde Saat 23:46 Gerçekleşmiş. nerdeyse 1 yıl oluvermiş. acaba bu bir yıl içerisinden siteye giriş çıkışlarda aşağı doğru bir ivmemi var. merak ettiğim sitenin alt yapısında hani hergün giriş çıkış raporları gibi şeyler varmı. belki üzerime vazife değil ama aklımdan geçip aklımda kalacağına sizlerle paylaşmak istedim.

Tamer
15-09-2011, 15:37
Yönetim olarak bizim üye sayısında, giriş çıkış sayısında bir rekor beklentimiz yok mithat bey, bizim tek istediğimiz kaliteli, seviyeli, üyelerimizin huzur içinde çatısı altında vakit geçirceği bir portal.. aksini isteseydik emin olun 1185 yerine 11850 gibi rakamlarıda görebilirdik.. biz raitinge değil kaliteli bilgiye değer verdik, zaman zaman giriş çıkışlar yani günlük ziyaretler artabildiği gibi zaman zamanda (özellikle yaz dönemlerinde) düşüşler oluyor, elbbeteki rapor elde edebiliyoruz, yönetim olarak bu raporları çok önemsemesekte dönem dönem değerlendiriyoruz.. madem merak etmişsiniz günlük ziyaretci sayısında son yaptığım kontrole göre (kayıtlı ve kayıtsız üye) bir düşüş yok, sizin bahsettiğiniz rekorun geçilebilmesi için aynı anda 1185 üyeden fazlasının ziyaretinn denk gelmesi gerekiyor...