Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuzenlerime:)
engnylmz
12-07-2011, 18:09
Satış ilanında yaptığı örnek davranış için Öncelikle Yücel ve Görkem kuzenlere yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten sizi tanıdığıma çok mutluyum, herşeyin en iysine layıksınız hayatımda kazandığım ender dostlardansınız sizleri çok seviyorum bu davranışlar her siteye nasip olmayacak örnek davranışlardır, Dfc ailesine ve yönetimine bende teşekkürü bir borç bilirim, kalitesi ve üyeleriyle göz doldurmaya devam edeceğiz inşallah..
kuzenler
12-07-2011, 18:13
öz abimiz olsa bizle bu kadar ilginmez bizimde öz abimiz olsa bu kadar sevmezdik;)iyiki varsın Engin abicim Zeynep i bizim yerimizede öp:)
100 tane üstad geçinen üyedense, sizin gibi discus konusunda yeni ama kalbi yüreği büyük, clubüne sağdık ve bağlı 1 kişiyi yeğlerim....
Bizim için gurur verici bir tablo iyiki varsınız arkadaşlar :)
Tebrik ederim arkadaşlar,örnek bir davranış inşallah biran önce bir hobist in ellerinde büyürler.
barisbasyigit
12-07-2011, 21:44
Ders verir gibi bir davranış olmuş, davranış biçimi her yönüyle çok kaliteli, bulunduğu yere sahip çıkan emeğe, bilgiye saygı duyan bir tutum. Tebrik ederim, mesajı Tamer vermiş zaten başka söylenicek birşey yok...
Okuma yazması olmayan moderatörlere dikkat et ilanını kaldırmasın :D.
Vedat Yılmaz
15-07-2011, 02:29
Arkadaşlar Allah muhabbetimizi artırsın.:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.