Orijinalini görmek için tıklayınız : Pisikopat...
:mad:3 discusum vardı yanına bır adet daha aldım rıskınıne rağmen ama bişey olmadı 2 hafta geçti üstünen beski olanlardan biri öldü . ölüm nedenının küsme diye düşünüyorum eskilerden bırı şeker pembe tam bir pisikopat yeni aldığımla at gibi koşturup duruyor öbürünü (eskisini) hep köşeye sıkıştırıyor yemi de ikisine brakmamaya çalışıyor hatta dun akşam çok sinirlendim bu duruma nerdeyse alıp atıcaktım çünkü diğerlerine de üzülüyorum kızmayın sakınicon_redface tabiki yapamam ama (bu hafta 3 adet daha almayı düşünüyom)akv.kalabalık olunca dıkkatler dağılır dıye düşünüyorum
Aqua_discus
18-08-2008, 12:12
Hakan bey büyük geçmiş olsun balıklarınızda boy farkı varmı? Tankınız kaç lt.
teşekkürler
boy farkı yok akv 150 lt.lik
Hakan bey her çöplüğe bir horoz lazımicon_lol Yeni alacağınız balıklar dikkatini dağıtacaktır ama agrasif olan bu huyundan pek vazgeçmez.biggrin
en azından darbeler dağılır dığerlerine buda rahatlar:D:D:D
Merhaba! Yeni bir başlık açmaktansa aynı problemi yaşadığım için ben de bu başlık altında sorunumu dile getireyim dedim. Boy farkı bir yana bu balıkların birbirine saldırganlığının sebebi cinsiyet durumu olabilirmi? Bendekiler birbirine yakın boylarda ama biraz büyük olan küçük olanı sıkıştırıyor, yem yemesine izin vermiyor. Bir balığım kendisini filtrenin arkasına soktu üç gündür çıkmıyorda yem de yemiyor. Başka bir akvaryuma da alamıyorum, küçük çünkü. Bu iş nasıl çözümlenir bilemiyorum, Çünkü altı balık var, daha çok olsa bir faydası olur mu? Öneri ve nasihatlarınızı bekliyorum. Ayrıca 70 lt. lik akvaryumda discusu diğer koşullar iyi olmak koşulu ile ne kadar süre barındırabilirim? Cevaplarınızı bekler, iyi günler dilerim.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.