PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Duyuru Tüm Üyelerin Dikkatine !!!!!

Admin
22-04-2011, 09:37
Değerli DFC üyeleri, discus severler,

Kimliğini henüz tesbit edemediğimiz kişilerce, Clubümüzün adı kullanılarak birtakım ürünlerin satılması süreti ile Ahlaksızca, Aşağılık ve Onursuzca kazanç, rant ve prim elde etmeye yönelik bir takım internet siteleri açılmıştır.

Bu çakma sitelere karşı yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ve sizlere, DFC üzerinden haksız kazanç ve prim kazanmaya yönelik açılan bu sitelere itibar etmemeniz konusunda uyarıda bulunmak istiyoruz.

Bu bahsi geçen sitelerin Clubümüz ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.

Clubümüzün tek Forum adresi ve DFC-Store adresi bulunmaktadır, bunlarda sizlerin bildiği adreslerdir...

Bilgilerinize arz ederiz.

Bora Ünver
22-04-2011, 09:41
Vallaha bu kadarına pes!!!!!!!!Ama izin ver ben bir güleyim Admin kardeş bu olaya lütfen:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Yahu hiç mi kendin olamadın be kardeşim.Yazık yazık sana:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bora Ünver
22-04-2011, 09:52
Artı çok enteresan;

Hakkımızda bölümündeki pervasızlığa ve cesarete bak:

"
DFC Store Discus Fun Club Ürünlerini pazarlamak için uluslararası bir firmadır. Amerikadan ithal online baskı (t-shirt) tişört dizayn yapmaktadır. "

Güzel ama isim göremedim.Bu olay bana İstanbul köprüsünü satan adamı hatırlattı.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Aman sabah sabah şaka gibi vallaha.Kırıldım burda:D

Birşey daha sormak istiyorum.Aslında artık bu konu burda mı yoksa genel kurulda mı konuşuruz bilemem ama Dernek olduğumuz zaman İsim tescil hakkını da biz almadık mı?Gerçi herşeyin bir dolanma yanı mutlaka vardır ama tabiki detayları kurulum aşamasında kurucu üyeler daha iyi bilecektir.:rolleyes:

Tamer
22-04-2011, 10:01
Bora abi isimi kim almış diye arattım, Hong Honk' ta bir adres ve telefon çıktı :)

Vatandaş kendini kamofle etmiş... lakin er geç bu haysiyetsiz kim çıkacak ortaya...

Artı dediğin gibi hertülü isimi uydurur yapacak olan yapar, hırsıza kilitmi dayanır abi...

Az önce bir arkadaş dükkana yanıma uğradı, ve durumu görünce ben bu siteyi gördüm clubun sitesi sandım dedi..

Baktım banada bu sabah bir mail gelmiş, Cüneyt isimli birisi beni tebrik etmiş iyi satışlar dilemiş...:)

Camia uyanık olsun kimse bu dümene kanmasın...

Discusmania
22-04-2011, 10:42
Yuuuuhhh, Allah hidayet versin, edepsizlik diz boyu artık.

barisbasyigit
22-04-2011, 10:44
İşte standart uyanık emek hırsızı buna deniyor arkadaşlar. Yazmak istediğim çok güzel bir mesaj var ama burada yazmam sözkonusu olamaz. Ama o siteyi kuran iki ayaklı ama bizden olmayan zat '' anladın sen beni ''...
Lütfen çevrenize duyurun bu tip ahlaksızlıkların önünü hemen keselim arkadaşlar...

carisma2234
22-04-2011, 10:45
Terbiyesiliğe bakın yaaa :) yakında kim olduğu öıkar ortaya veya kimlerin yaptırdığı.

carisma2234
22-04-2011, 10:51
Hadi yaaa şimdi gördüm bu ne rezalet ya bu nasıl iş.... En kısa zamanda bu kişiliksizlerin haddi bildirilmeli. Gerekli işlemler yasal olarak yapılmalı.

Bora Ünver
22-04-2011, 10:55
Ya enteresan .org uzantılı isim üzerinden.Bunun isim tescili gerekir bildiğim kadarı ile.Nasıl org uzantı almış bu vatandaş?Bak burda enteresan şeyler var??????:rolleyes:

alpi14
22-04-2011, 12:03
Yuh binkere yuh. Bu ne pervasızlık.

Tamer
22-04-2011, 12:08
Arkadaşlar Şahsın kim olduğunu tesbit ettik, biliyoruz, Avukat aracılığı ile gerekli yasal işlemleri başlatacağız...

Daha önce bu çakma sitelerin linklerini vermiş idim, o zavallı, azıcık insanlıktan nasibini almamış, karakteri ve kişiiği olmayan organizmanın DFC üzerineden prim yapmaması için kaldırmayı uygun bulduk...

Şimdi bu organizma burayı takip ediyordur, kendisine iki diyeceğim var...

Daha önce DFC' yi bitireceğim dedin, forum kurdun, dernek kurma dümeni ile insanları kandırdın, baktın işe yaramıyor seni kimse adam yerine koymuyor emek hırsızlığına kalkıştın sen hakikaten bir zavallasın :) acınacak haldesin...

Ne kadar çabalarsan çabala dfc' nin tırnağı dahi olamazsın !!

discusturka
22-04-2011, 12:09
Arkadaşlar bu sadece basit bir hırsızlık ve faili de gizli kameralara yakalandı:) Malesef kanuni olarak bir şey yapma şansı pek yok . .com, .org, .tv, .net gibi uzantıları her parayı veren alabilir. Bütün varyasyonları da elde bulundurmak zor. Bu emek hırsızlığını yapan kişi malesef adam değil , internet kabadayısı kendileri. Yönetim olarak kim olduğunu tesbit ettik, daha öncede eylemleri oldu, bundan sonra da olacak. Daha ağır lafları hakkeden bu kişiye Allah Hidayet versin diyorum.

Mustafa Kalkanlı
22-04-2011, 12:19
Valla bunuda yapmışlar yuhh ama para kazanmak uğruna millet bunuda yapar milletin dini imanı para olmuş artık normaldir bunlar ......... :) nokta lı yerde kötü şeyler yazıyo :).bence bu siteyi yapanlar discus fun club e düşman olan insanlar gurubudur kıllığına yapmışlardır.Düzenleme yapayım Tamer kardeşim yazmış görmedim şimdi anladım kim oldukalrını karaktersizler.

cihat35
22-04-2011, 12:29
Yapılan hem emek hemde maddi anlamda hırsızlıktır. Selçuk bey'in söylediği gibi hukuki yoldan bir şey yapılamıyorsa, yapılacak en güzel şey bu şahsı deşifre etmek. Bence deşifre edilmeli ki bu zihniyette olan bir insan bizim camiamızda barınamasın. Bu gün DFC ye yaptı yarın kimbilir hangi discus severin canını yakacak. Bizler değilmiyiz ülkemizde adi bir şuç işlendiğinde cezasını tüm Türkiye'nin gözü önünde verelimde diğerlerine örnek olsun diyenler. Yönetim olarak sizden ricam madem böyle bir ş..... yaptı deşifre edin. Burda yönetimde olsun yada olmasın herkeze saygım sonsuz lakin naçizane fikrim ben tahmin ediyorum ben anladım kim olduğunu diyerek saklanmasıda doğru bir şey değil.

Saygılarımla..

umutcutuk
22-04-2011, 12:44
Bu ne hırsmış nası bi kinmiş arkadaş, tamamen DFC'ye zarar vermek için yapılmış. Para kazanma amaçlansa çok daha karlı yollar bulunur. İşin güzeli zarar vermekten çok fayda sağladı bence:)bence de hukuki bir engel yoksa isim açıklansın kimin ne olduğunu vatandaş bilsin:)

Mustafa Kalkanlı
22-04-2011, 15:38
Zaten tamer kardeşim'in yazdıklarının içinde herşey yazıyor isim açıklamaya bile gerek yok :)

Adil Özçelik
22-04-2011, 16:11
Degerli arkadaşlar,
Türkiye Discusculuğunda önemli bir yer sahibi olan Discus Fan Club ve Discus severler derneğinin, discus severlere iyi bir hizmet anlayısı ile hizmet için kurulan DFC-Store adını kullanarak kendine rant saglamaya çalışan bu oluşumu;
Kurucuları arasında bulunduğum Discus Club Türkiye olarak bu olayı esefle kınamaktayız. saygılarımla...

Marinheiro
22-04-2011, 21:21
Şaşırdım diyemeyeceğim.
Biz değilmiyiz fuarlarda aaaaa kim ne yapmış...Kimin neyini kopyalasamda yapıp satsam mantığındaki insanlar.
Bu tip insanlar başkalarının emeğini icadını sanki kendileri yapmış gibi kendi sitelerinde yayımlarlar rant kazanmaya kalkarlar.
Hatta ve hatta kopya ettikleri kişiye aaaa o bu iş nasıl yapmış o yapamaz bizden kopya etmiş bile derler.
Yazıklar olsun.
Üretemeyebilirsin, beceremeyebilirsin bari yapana sayğılı ol.
Onu ayağından aşağı çekeceğine kendindeki eksiği ara.
Yok arkadaş daha fazla düşünmek istemiyorum zira yuhhhh kelimesini ben çok hafif buluyorum.

tanju ozkurt
23-04-2011, 15:11
Hiç şaşırmadım diyebilirim, yazık demekten öte başka birşey diyemiyorum.Tamer bey ipuçlarını verdi fakat ben şahsım adına arada vaktim oldukça girdiğim için geçmişte yaşanan olayları bilmiyorum, bu kişinin kim olduğunu belirtirseniz, camiada kimin ADAM! kimin ALÇAK! olduğunu bilmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

mustafa güneş
05-05-2011, 20:31
buraya yapan arkadaşı yazarsanız kimse zan altında kalmaz bizde biliriz kimin yaptığını

mgunusen
05-05-2011, 20:46
Bencede bu işi yapanın ismi açıklansın.
Herkesin bilgisi olsun. Bazı arkadaşlar kim olduğunu anlamış ama biz bilmiyoruz.
Kim bu şahıs?

bodos38
05-05-2011, 21:14
Ağzım açık kaldı şaşırdım pessssss yanı pesssssss......

Göktan Canaz
06-05-2011, 10:22
Ben internette gezerken gerçekten DFC nin kopyası sitelere çok sık rastlıyordum fakat şuan adları aklıma gelmiyor.DFC üzerinden prim yapan şahıslara diyecek söz bulamıyorum insan demek bile bunlara fazla gelir aslında,DFC nin yaptığı şeyleri kıskanan insanlar olduğunu biliyordum fakat bu kadarını hangi zihniyet yapabilir diye düşünüyorum bu kişinin ismi açıklanırsa memnun olurum.

Alican28
09-05-2011, 23:13
Tamer hariç hepinizde laf var icraat yok.Bazılarınız da-onlar kendilerini biliyor- discus fun clubü balık satmak için kullanıyorlar.iyide para kazanıyorlar.Yok çengin balığı çongun balığı diye.
Bu bağlamda samimiyetine sonsuz güvendiğim Tamer'e destek olmak amacıyla 2 benzer site adını az önce satın aldım.
discusfunclub.biz
discusfunclub.info
Çünkü insanların menfaatlerine dokundunmu batan gemiyi terk ederler ve suyun üstünde kalmak için gemiden bir parça kopararak deliği daha çok büyütürler.Bunun için bundan sonraki zamanlarda da böyle insanlar çıkabilir ve bu siteyi taklit etmesinler diye elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım.
Tamer'e aylar önce bunları söylemiştim ama sakalım olmadığından dinlemedi beni.