PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler discus dükkanı

mertoz
06-02-2011, 08:51
Doğru yere mi açtım bilemiyorum ama buraya yazmayı uygun gördüm. Haftasonu cumartesi günü bir işim için İstanbula gittim. Öğleden sonra hem kendisi ile tanışmak hemde Discusdükkanını görmek için Maltepeye gittim. Başka bir forum sitesinden tanıştığım Mustafa Kalın Beyle buluşup yanına gittik. Sağolsun Mehmet Necati Üçer Bey bizimle 2 saat ilgilendi. O güzelim discusları görmek ayrı bir zevkti 2 saat kadar kendisiyle sohbet etmek, tavsiyelerini dinlemek başka bir zevkti. Gönül isterdi ki daha uzun sohbet edebilelim discus seyrine doyalım ama ne vakit yetiyor nede seyre doyuluyor. Ayrıca üretimhanedeki sisteme de hayran kalmamak mümkün değildi. Bence mükemmel bir sistemdi.

Buradan sizlerin aracılığınız ile göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

barisbasyigit
02-03-2011, 18:31
Hazır başlığı açılmışken bende birkaç birşey yazmak istedim. Hafta sonu vaktim olmamasına rağmen dayanamadım gittim. Sağolsun Mehmet abi bizi ağırladı. Ben eski yerine gitmiştim yeni yerini görünce gerçekten şaşırdım. Çok büyük ve su hacmi çok iyi bir çiflik olmuş artık. Sumplar tanklar balıklar gerçekten muhteşem :). Yeni balıklar şansıma ben oradayken yoldaydı ancak vakit problemi nedeni ile görme şansım olamadı. Malezyadaki Singapurdaki çiflikler gibi olmuş. Türkiyede böyle bir yer olması beni çok mutlu etti. Artık yurtdışına çıkmak zorunda kalmadanda çok kaliteli balık görme veya sahip olma fırsatımız olacak. Teşekkür ederim Mehmet abi emeğine sağlık çok kaliteli bir çiflik olmuş. Balıkların hepsine bakamadım bile okadar çok kaliteli balık ve tür varki :).