PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : British discus show 2011

mustafa güneş
15-02-2011, 13:05
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180714_490174591900_146403626900_6596882_5111076_n .jpg

ÜLKEMİZİ uluslar arası arena da en güzel şekilde temsil eden CÜNEYT BİROL abimi bir kez daha tebrik ediyorum bu sene sonuna kadar dünyada yapılan hemen hemen tüm discus yarışmalarına davet edilmeside bu konuya ne kadar vakıf olduğunun bi göstergesidir.

yarışma ve jüri hakkındaki detaylar linkte mevcuttur.
http://british-discus-show.com/guests.html

Savaş AYDIN
15-02-2011, 23:43
Cüneyt abiyi tebrik ederim.

mertoz
16-02-2011, 11:12
Ülkemizi böyle bir alanda başarılı bir şekilde temsil eden Cüneyt Beyle tanışabilmeyi, sohbet etmeyi çok istememe rağmen henüz bir fırsatını bulamadım. Tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.

Tamer
16-02-2011, 12:26
Bende yürekten kutlarım tebrik ederim Cüneyt abi..

hmustak
16-02-2011, 12:52
Türkiyenin, uluslararası arenada Türk Discusculuğunun yüzü olacak, önderliğini yapacak yüzlere ihtiyacı var. Bu anlamda Cüneyt abi bana göre ciddi bir açığı kapatıyor. Sohbeti kadar niyetininde çok güzel olduğunu bildiğim Cüneyt abinin bu yolda başarılarının daim olmasını dilerim. Discus sever olarak gurur duydum.

barisbasyigit
16-02-2011, 13:00
Tebrik ederim Cüneyt abi başarılar dilerim :).

gulay
16-02-2011, 14:04
Tebrik ederim, yine çok güzel bir haber...

Sadoelturco
16-02-2011, 18:13
Tebrikler Cüneyt Abi, inşallah sizlerin tanıtımıyla ''Turkey Discus Show'' un da gerçekleştiğini göreceğiz.

Bora Ünver
17-02-2011, 11:00
Cüneyt abiyi discus konusunda yıllardır izleyen Türkiyedeki discus severlerden bir tanesiyim.Elbette hem discus alyapısı, hem imkanları, hem de bu hobiye tutkusunu yıllardır bilir, taktir eder, birçok otamda paylaşırım.

Onun için Cüneyt abinin yıllardır olan discus sevgisi, üretimi ve bilgisinin zaman içinde ara verilmesine rağmen takrar daha da artarak, discus hobisinde Türkiye standartlarının üstüne çıkmış ve dünya üzerinde bir çok hatırı sayılır dernek ve klübte tanınan, birçok uluslararası yarışmaya jüri ve misafir olarak çağrılan/aranan birisi olması beni hiç mi hiç şaşırtmamıştır.

Cüneyt abi bir çok konuşmamızda bana "Sen beni bu hobinin içine çektin, bimem iyi mi, yoksa kötü mü yaptın" demiştir.

Cevabım kendi açımdan oldukça açık"Super ve iyi ki yapmışım"biggrin

Ayrıca BIDKA misafir ve hakem tanıtımlarında Cüney abinin de bulunduğu hakem komitesinde Bernd Degen bulunmakta ve ayrıca üyesi olduğum Discus Clup Singapurun aylık bültenleri bana gelir.Laf aramızda Bernd Degen inanılmaz zayıflamış.biggrin Ordaki bültende halen discus konusunda bir fenomen olan Jack Wattley ilerlemiş yaşına rağmen her önemli organizasyonda görülmektedir.

Bunun anlamı şu, BIDKA Bernd Degen i tanıtırken biyografisinde şu cümleyi kullanıyor "For more than 30 years he has been infected by the “discus fever”.Yani Türkçesi "30 yılın üzerinde discus ateşi ile enfekte olmuştur".İşte işin özü bu.Discus kanınıza girdimi/enfekte oldunuz mu kurtulması oldukça zor ama bir o kadar da zevk veren bir hobi.

Onun için Cüneyt abi 25 yılını verdiği hobide hem hobiye bakış açısı ile hem de entellektüel hayat yapısı ile Türkiyede dicus ve discus severlere inanılmaz katkı yapmıştır.

Beni üzen ise halen ve israrla Cüneyt abi ve bu gibi üst akvaristlerden, Klüp ve organizasyon işlerimiz bitmiş olmasına rağmen tam ve randımanlı yararlanamamızdır.

Bur da aslında sormak istediğim gerçekten yararlanmak istiyormuyuz da beceremiyoruz yok sa gerçekten belli nedenlerimizden dolayı bu yararlanmayı istemiyormuyuz?Soruma gelecek her cevap beni rahatlatacatır.:)

Saygılarımla;

mustafaozden2
17-02-2011, 14:50
Türkiye ve Dfc adına harika bir haber daha.Başarılarınızın devamını dilerim...

Murat Divrikli
17-02-2011, 16:11
Cüneyt hocam tebrikler,başarılar dilerim.Hayırlı yolculuklar.

Bora TK.
17-02-2011, 22:41
Cüneyt abi, öncelikle doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaş günleri dileğimle, uluslararası discus yarışmalarında tercih edilen isim olman çok güzel gelişme, tebrikler,başarılar dilerim,,,

RUNO
18-02-2011, 08:21
Başarılar diler tebrik ederim.

ileriismail
18-02-2011, 09:01
Cüneyt abi tebrik eder Ülkemiz ve sizin adınıza başarılı olmasını dilerim.

Oğuzhan
18-02-2011, 23:42
Akvaryum ve akvaryum balıkçılığı konularında gerek teknolojik ve gerekse bilimsel konularda her nekadar Avrupalıların gerisinde olsak da yada hep olduğu gibi bu şekilde olduğu ileri sürülsede; Diskus gibi genel yaşam şartları zor olan (Menfi), büyük sabır ve emek isteyen bir balık türünde, Uluslararası arenada göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı şahsım adına sizi takdir ediyor, DFC'de mutlulukla takip ettiğim genç akvaristlerin ise ilerki dönemlerde en az sizin kadar başarılı olmalarını temenni ediyorum. Saygılar...

Göktan Canaz
19-02-2011, 17:42
Cüneyt Abi Başarılar Dilerim. en baştaki Fotoğraftaki Discusların Türü nedir acaba ??

dexterturkey
25-02-2011, 10:31
Tebrikler Cüneyt bey isminizi o listede görmek bizleri gururlandırdı.

oldfron
25-04-2011, 09:21
Cüneyt Abi Başarılar Dilerim. en baştaki Fotoğraftaki Discusların Türü nedir acaba ??

Göktan'cığım, Resimdeki balıklar Albino Golden Pigeonblood'a benziyorlar. :)

harunezer
25-04-2011, 20:07
Sn.Cüneyt Bey'e başarılar dilerim

eray
27-04-2011, 12:24
Tebrik ederim Cüneyt abi başarıların devamını dilerim en kısa zamanda ziyaretine geleceğim.

Göktan Canaz
27-04-2011, 23:47
Cüneyt abi okul bitsin yanına geliyorum.Amozona gidicez seninle. :)